Jump to content

MMA - Mixed Martial Arts (UFC, Bellator, ONE FC...), Kickboxing

BattleBender

Recommended Posts

Rvacka kondicija je nesto potpuno drugo, a Ilic je u ovoj rundi pokusao vise rusenja negu u prethodnih desetak meceva zajedno.

Nije cudo sto je ovako crkao, cudo je sto tako iskusan borac nije umeo da prepozna posle prvog puta da ne ide i da mora da menja taktiku.

Jedino ako nije imao neki ozbiljan peh u kampu pa je zeleo brzu borbu, makar i u parteru.

5 hours ago, Bad said:

Prošli put sam platio PPV i nikad više

Prekidalo?

Ovaj out je radilo bez greške.

18 minutes ago, YAO said:

Kakav amaterizam Ilica. Nema decko kondicije ni malo,a hoce da se bori. Ostao bez vazduha i snage posle 1 min. Fabijan ga unistio

Meni je Fabijan izgledao umorniji, iskreno. Ali je postojala jedna velika razlika. Kad je Fabjan primao udarce, tražio je još. A kad je Ilić primio udarac, razmišljao je o tome kako da pobegne iz oktagona.

• Like 1

8 hours ago, u pokušaju said:

Ви који пратите све ово, шта кажете за Бојковића? 

Bez nekog preterijvanja, mislim da je talentovan i dosta kompletan borac, pogotovo za svoje godine. Rekao bi takodje da bi mogao brzo da dobije šansu u UFC.

Možda če tamo morati da se spusti 145 lbs, jer u lakoj stvarno ima ogromnih ljudi (daleko od toga da je on sa 180 mali). A obzirom na godine, verovatno ima lufta da spusti još tih 5 kila.

Njegov največi problem če biti mentalno prevazići prve batine, kada jednom dodju. Obzirom na njegovu trenutnu priču, to če biti jedno bolno prizemljenje i biće izuzetno bitno za njega da se na pravi način izbori sa tim.

• Like 2

• 2 weeks later...

Shavkat vs Garry meh

Ali zato vrhunska borba Evloeva i Sterlinga. Meni nema ništa boje u MMA, nego kada dva high level grapplera krenu u scramblove. Vrhunska borba i mislim da je sramota što to nije bio Fight of the nigh, nego su odlučili da taj bonus ne daju nikome. Prvo su jih smestili na undercard, pa onda još ovo. Mora da je tu puklo nešto izmežu UFC-a i Alja.

• Like 1

Ako se ne varam od kad je otisao u diviziju iznad Aljo uglavnom radi undercardove.

Ocekivao sam se da ce Shavkat proci kroz Gerija kao tornado jer sam mislio da mu je greplin znacajno bolji. Isplatilo se Machadu treniranje u Brazilu i znacajno je poboljsao greplin.

On 11/22/2024 at 11:34 PM, djole said:

Well, sve je to ok ali onda nek mu se skine HW pojas i kraj pa nek se bori s kime hoce. Ovako je smejurija da je Aspinal interim champion i da ne moze da dobije tu borbu. 

Pa i to je ok. I trebalo bi biti tako. Ali na kraju dana, bice meca Jones - Aspinal.
Bilo je ocigledno na osnovu toga kako je Dana hajpovao Jones-a do nivoa meme-a.
Boli kurac Dana-u za bilo koga, pa i za Jones-a. Taj je rodjenu majku pustio niz vodu (to nije ni figurativno). Saplitao je Jonesa i sve ostale zvezde kad mu je to bilo potrebno.
Jones je hajpovan sada od Dana-e samo zbog ovog nadolazeceg meca sa Aspinalom. Aspinal i Shavkat su jedini koji mogu da budu ppv superzvezde, kad svoje otplese i Pereira (a mator je, i nece ga moci Dana stititi zauvek). O'Malley projekat je neizvestan... Aspinal je bas potrebsan UFC-u, jer je UFC potencijalno u krizi u narednih 4,5 godina sto se tice superzvezdi.

Sve sto je Dana radio bilo je da napravi buildup za NAJVECI FIGHT ikada. Mozes misliti, najveci fight ikada... Bravo za Aspinala, ali ne...
A Jones je samo tvrdio pazar sa tim izbegavanjem meca. Jones je svakav, ali glup nije, i svestan je da mu je kasno (posle svih sranja) da postane ultimativni fan favourite, tako da ga briga sto ce da ga prozivaju neki za izbegavanje.
Pokusava da namakne jos koji milion, da mu ponude jos vise za Aspinal-a. I to je verovatno kraj za njega.

On 11/24/2024 at 1:13 AM, u pokušaju said:

Ви који пратите све ово, шта кажете за Бојковића? 

On 11/24/2024 at 9:35 AM, L' Imperatore said:

Bez nekog preterijvanja, mislim da je talentovan i dosta kompletan borac, pogotovo za svoje godine. Rekao bi takodje da bi mogao brzo da dobije šansu u UFC.

Možda če tamo morati da se spusti 145 lbs, jer u lakoj stvarno ima ogromnih ljudi (daleko od toga da je on sa 180 mali). A obzirom na godine, verovatno ima lufta da spusti još tih 5 kila.

Njegov največi problem če biti mentalno prevazići prve batine, kada jednom dodju. Obzirom na njegovu trenutnu priču, to če biti jedno bolno prizemljenje i biće izuzetno bitno za njega da se na pravi način izbori sa tim.

Bas kao sto rece @L' Imperatore, odlican i talentovan borac. Ali vrlo lako moze da prsne posle prvih batina.
Da je dobar, dobar je.

On 12/8/2024 at 11:37 AM, L' Imperatore said:

Shavkat vs Garry meh

Ali zato vrhunska borba Evloeva i Sterlinga. Meni nema ništa boje u MMA, nego kada dva high level grapplera krenu u scramblove. Vrhunska borba i mislim da je sramota što to nije bio Fight of the nigh, nego su odlučili da taj bonus ne daju nikome. Prvo su jih smestili na undercard, pa onda još ovo. Mora da je tu puklo nešto izmežu UFC-a i Alja.

Sterling mi postaje jedan od omiljenih boraca samo zato sto je Dana smradina prema njemu. Evloev je zveeeeerina.

Shvakat Garry ocekivano. Takvi matchups budu uglavnom dosadni.
Jos je Shavkat bio valdja povredjen (MCL). Garry je mnogo dobar borac, iako ga gomila fanova bezrazlozno hejta i diskredituje.

Edited by BattleBender
  • Like 1

• 2 weeks later...

Ma uvek ce UFC imati neku superzvezdu. Prosto, ako je ne bude prirodno - stvorice je. Ne moze UFC da umre ili implodira. Suvise su veliki, suvise su dobro uhodani, namazana i uigrana ekipa sa jakom ledjima i dometom. 

Kriza moze biti jedino da profit bude 4 milijarde umesto 5 i po npr. Nema za njih zime. Njih moze pojebati samo neko regulatorno telo koje ce nesto zabraniti ili stroze regulisati.