Bad Posted 8 hours ago Share Posted 8 hours ago Prošli put sam platio PPV i nikad više Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sokmeniki Posted 8 hours ago Share Posted 8 hours ago 35 minutes ago, Bad said: Nema prenos FNC nigde? https://methstreams.com/mma-streams/fnc-mma-20/ Ja sam nasao ovaj strim nadam se da valja, meni radi super. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
YAO Posted 3 hours ago Share Posted 3 hours ago Kakav amaterizam Ilica. Nema decko kondicije ni malo,a hoce da se bori. Ostao bez vazduha i snage posle 1 min. Fabijan ga unistio Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nenadd Posted 3 hours ago Share Posted 3 hours ago Rvacka kondicija je nesto potpuno drugo, a Ilic je u ovoj rundi pokusao vise rusenja negu u prethodnih desetak meceva zajedno. Nije cudo sto je ovako crkao, cudo je sto tako iskusan borac nije umeo da prepozna posle prvog puta da ne ide i da mora da menja taktiku. Jedino ako nije imao neki ozbiljan peh u kampu pa je zeleo brzu borbu, makar i u parteru. Link to comment Share on other sites More sharing options...
L' Imperatore Posted 3 hours ago Share Posted 3 hours ago 5 hours ago, Bad said: Prošli put sam platio PPV i nikad više Prekidalo? Ovaj out je radilo bez greške. 18 minutes ago, YAO said: Kakav amaterizam Ilica. Nema decko kondicije ni malo,a hoce da se bori. Ostao bez vazduha i snage posle 1 min. Fabijan ga unistio Meni je Fabijan izgledao umorniji, iskreno. Ali je postojala jedna velika razlika. Kad je Fabjan primao udarce, tražio je još. A kad je Ilić primio udarac, razmišljao je o tome kako da pobegne iz oktagona. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
u pokušaju Posted 2 hours ago Share Posted 2 hours ago Ви који пратите све ово, шта кажете за Бојковића? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts