Jump to content

Recommended Posts

Posted

Ne znam kako je na fudbalu, ali u Pioniru su bile dve i još jedna se s vremena na vreme oglašavala jednom pesmom za Perović Ivana sa A tribine, ali ništa posebno. 

Nešto sam čuo da se na fudbalu pojavila još jedna, ne pratim, ali se nadam da će zaobići košarku. Sve tri. 

Posted
1 hour ago, uvrnuto said:

Ne znam kako je na fudbalu, ali u Pioniru su bile dve i još jedna se s vremena na vreme oglašavala jednom pesmom za Perović Ivana sa A tribine, ali ništa posebno. 

Nešto sam čuo da se na fudbalu pojavila još jedna, ne pratim, ali se nadam da će zaobići košarku. Sve tri. 

Hvala ti na pomoći oko sektora u prethodnom postu.

A drugo, skoro sam bio na fudbalu posle sto godina, ono sa Malatijom ni na šta nije ličilo.... I to sam još zaglavio za Kimijevima koji su odradili pravi repertoar gluposti preko svojih razglasa. Ne nadam se ničemu dobrom ni na basketu - tačnije, mislim da oni ni za živu glavu neće propustiti priliku za nadmetanjem u Areni.

Posted

Bio danas na stadionu, uzeo godišnju. PREMIUM nema vise, uzeo sam SUPERIOR. Nek nam je sa srećom ove godine!

Bilo je dosta polemike oko cena, ja mislim da su ok. Razumem da je nekome to mnogo, ali objektivno, 60 eura za sezonu, 30+ tekmi da gledas, je stvarno u redu, a toliko je najjeftinija karta.

Ima I courtseat, aka nekoga zanima. 1200e :-)

• Like 1
Posted
1 hour ago, Poodle Care said:

Deluje da je Pejdžić nabacio koje kilo. 

Skoro pa 80...

Otkako je postao binSr šiba ljute i slanine sapunare za doručak svako jutro

Posted
10 hours ago, Chaos Is Me said:

Ovaj izgleda kao Tundži Avodžobi i likom i košarkaškim skillom.

A mi kao ne ličimo na Zvezdanu iz tog perioda 😬

Posted
3 hours ago, Beonegro said:

Uh, Majstorović je jedan od likova kojima ja treba da stavim BAT zbog nanesenih duševnih bolova

Uh! Kakva je taj lik bio brutalika za ABA nivo pre one povrede i Partizana.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...