Jump to content

KK Partizan 2018/19


Nelson Bighetti

Recommended Posts

Danas počinje finale domaće lige.

Posle dugo, dugo vremena za trofej će se boriti večiti rivali.

Svega je bilo prethodih 10 godina, lošeg rukovođenja, promašenih pojačanja, zamrzavanja, ali iskočili su i neki drugi timovi poput Hemofarma, ILR, FMP...

 

Malo atmosfere sa poslednje finalne derbi tekme...

 

  • Like 3
Link to comment
Share on other sites

26 minutes ago, Starešina said:

Tanaskovica pustili u Megu..fino, fino..dobar je to jedan pravac :twak:

 

Ne znam šta sa njime, nema on kvalitet, ako imamo bilo kakve ambicije. Mali bez šuta neće uraditi ništa, nema telo za četvorku, Mega je super destinacija za njega, da proba nešto da uradi.

Link to comment
Share on other sites

Puno koseva al opet teska za gledanje utakmica, nije mi jasno da su nam u prvom radili sve ono sto i tokom cijele sezone, malo smo to popravili u drugom al eto za vise nije moglo, fali tu dzebane. Po meni ključ eventualne pobijede je odbrana na Ojo u bez udvajanja il pomoći, prvo ispred na pasu, sa izmjenom cuvara na njemu sa konstantnom igrom na ivici faula, izvlačenjem stolice zasto ne i provokacijom. Inače sa svakim viskom oni ce pogadjati trojke u velikom procentu i neće stati.

E da kao da ima neke simbolike sto je nakon svake tehničke mali od Nebojše izvodio bacanja...ili mi se učinilo, ma mora da mi se pričinjelo.

Link to comment
Share on other sites

Ma da ima on vrlina i pored snage, nije los na bacanjima, blokovi odlicni solidan oko obruca...mislim da ga najlakse u glavu izbaciti onda pocne da brlja..ono rusenje nasih ko kegli je bio taj momenat kad puca i bila je nesportska jer je sve odradjeno nakon zvizduka..to su momenti koji ga resetuju u sirovinu. Bez njegovih blokova i koncentracije nase odbrane na njemu tesko bi oni sebi iskreirali nesto i pored dara malog od N.

Nasom pobjedom u narednoj bi mogli ovo zakuvati uprkos Pejdžu, Gagicu, SJ, Radetu

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...