ranzo Posted August 18, 2019 Share Posted August 18, 2019 srecan rodjendan majstore ! 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
serbianhoops Posted August 18, 2019 Share Posted August 18, 2019 Pecarski zatražio raskid ugovora. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vepar Posted August 18, 2019 Share Posted August 18, 2019 (edited) ... Edited August 18, 2019 by vepar Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stex Posted August 18, 2019 Share Posted August 18, 2019 1 hour ago, serbianhoops said: Pecarski zatražio raskid ugovora. Protiv decka nemam nista protiv ali on se vec jos prosle godine utripovao da je "zvezda" Dobije minute oduva ga svako malo jaci, sinko uzmi tegove u ruke i nabaci misicnu masu, za odbranu necu ni da pricam Njemu je Partizan nesto najbolje sto mu se desilo a sada i Trinkijeri..umesto da se bori za minute, da vredno radi on trazi raskid ugovora.. Ako sinko, slobodan si ali to bi bilo to sto se tebe tice...niko nece klinca koji ima 20kg i koji je katastrofa u odbrani. Sa takvim ponasanjem Dule bi ga licno isterao, 0 motivacije...talenat nije dovoljna, radna etika 0 a bez toga se ne moze u danasnjem sportu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Beonegro Posted August 18, 2019 Share Posted August 18, 2019 1 hour ago, serbianhoops said: Pecarski zatražio raskid ugovora. Sa ovakvom bolikitom u klubu dugo je i čekao. Trifa sledeći. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
realno *w Posted August 18, 2019 Share Posted August 18, 2019 Težak poraz kluba ako se to desi. 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Green23 Posted August 18, 2019 Share Posted August 18, 2019 57 minutes ago, Stex said: Protiv decka nemam nista protiv ali on se vec jos prosle godine utripovao da je "zvezda" Dobije minute oduva ga svako malo jaci, sinko uzmi tegove u ruke i nabaci misicnu masu, za odbranu necu ni da pricam Njemu je Partizan nesto najbolje sto mu se desilo a sada i Trinkijeri..umesto da se bori za minute, da vredno radi on trazi raskid ugovora.. Ako sinko, slobodan si ali to bi bilo to sto se tebe tice...niko nece klinca koji ima 20kg i koji je katastrofa u odbrani. Sa takvim ponasanjem Dule bi ga licno isterao, 0 motivacije...talenat nije dovoljna, radna etika 0 a bez toga se ne moze u danasnjem sportu Ne, najbolje što mu se desilo je Bajern, a samo zbog Miroslava je došao u Partizan. Baš sam pre neki dan sa Miroslavom pričao, rekao je da su jako nezadovoljni tretmanom koji ima kod Trinkjerija, da ovaj forsira daleko više strane igrače, nego domaće klince. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cooper Posted August 18, 2019 Share Posted August 18, 2019 Ili jednostavno igrači nemaju popust samim tim što su domaći i mladi već moraju dobro da se pomuče da dođu do minuta. Link to comment Share on other sites More sharing options...
realno *w Posted August 18, 2019 Share Posted August 18, 2019 8 minutes ago, Green23 said: Ne, najbolje što mu se desilo je Bajern, a samo zbog Miroslava je došao u Partizan. Baš sam pre neki dan sa Miroslavom pričao, rekao je da su jako nezadovoljni tretmanom koji ima kod Trinkjerija, da ovaj forsira daleko više strane igrače, nego domaće klince. Koje strance, prošle godine je jedini stranac na dve unutrašnje pozicije, bio Lendejl? Ili mislim unapred na ovu sezonu, šta je očekivao, da će biti drugi centar? Ja sam već pisao dosta o njemu, on ove godine treba da se učvrsti sa nekih 10ak minuta po tekmi, pa da onda lagano to povećava. Ako mu je stav da treba da dobije avansno 20 minuta na talenat, onda jbg, baš je poleteo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Green23 Posted August 18, 2019 Share Posted August 18, 2019 4 minutes ago, realno *w said: Koje strance, prošle godine je jedini stranac na dve unutrašnje pozicije, bio Lendejl? Ili mislim unapred na ovu sezonu, šta je očekivao, da će biti drugi centar? Ja sam već pisao dosta o njemu, on ove godine treba da se učvrsti sa nekih 10ak minuta po tekmi, pa da onda lagano to povećava. Ako mu je stav da treba da dobije avansno 20 minuta na talenat, onda jbg, baš je poleteo. Ne samo što se tiče utakmica, već da nije toliko posvećen mlađima. Verovatno ima i do njegovog preuveličavanja. Rekao je da će ovih dana videti sa ovima iz kluba šta i kako, tj. šta planiraju sa Markom Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chaos Is Me Posted August 19, 2019 Share Posted August 19, 2019 Baš je nezgodno to sa talentovanim igračima, tu mora da se postupa diplomatski. Činjenica je da je Pecarski kad god je dobijao šansu delovao na parketu...pa, kao junior. Opet, svakakva drvna građa je prodefilovala za to vreme na unutrašnjim pozicijama, mogao je dobiti i veću šansu. Ja ga nisam previše ni gledao nikad. Da li je njegova dominacija u mlađim kategorijama odraz snage/visine ili tehnike? Deluje mi da ima jako dobar rad nogu i pivotiranje, da je nekako snalažljiv igrač, ali isto tako mi deluje povremeno kao usporeni snimak i mislim da nema perspektivu na poziciji 4 nikako. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ne sam Safete Posted August 19, 2019 Share Posted August 19, 2019 (edited) Mom laičkom oku njegove noge izgledaju presporo + je nejak... a opet često je dobar u ofanzivnom skoku. Edited August 19, 2019 by Ne sam Safete Link to comment Share on other sites More sharing options...
Arsenije Pesic Posted August 19, 2019 Share Posted August 19, 2019 On je talentovan napadač, opasan po koš na različite načine i dobar skakač. Ali mu je odbrana užasna i ispod svakog nivoa. Pa njega su na onom U-nešto prvenstvu menjali kad treba da se odigra odbrana, i u svom uzrastu je očajan defanzivno. Link to comment Share on other sites More sharing options...
uvrnuto Posted August 19, 2019 Share Posted August 19, 2019 https://www.sportskacentrala.com/2019/08/18/mega-pobedila-vicesampiona-ncaa-lige/ Ne znam je l' bilo već. Uroš 20 poena, 6/7 3pts. Valjda je ovo adekvatan topik za njega. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cooper Posted August 19, 2019 Share Posted August 19, 2019 Krenuli i mi... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
u pokušaju Posted August 19, 2019 Share Posted August 19, 2019 Ovaj liči na Gagića. 4 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Luchifer89 Posted August 19, 2019 Share Posted August 19, 2019 Krenuli i mi... Pudlice ostaćeš bez mošnica... ;) 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cooper Posted August 19, 2019 Share Posted August 19, 2019 Provozaće brat Raša Zagorca... 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Barkley#34 Posted August 19, 2019 Share Posted August 19, 2019 Naučiće vremenom da je potrebno da za takve poslove angažuje Gagića. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Luchifer89 Posted August 19, 2019 Share Posted August 19, 2019 Naučiće vremenom da je potrebno da za takve poslove angažuje Gagića. Jer će pomenuti biti daaaleko na Novom Zelandu, Aljasci, Sibiru... 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xpert Posted August 19, 2019 Share Posted August 19, 2019 5 hours ago, Referent said: Ovaj liči na Gagića. Mozda je Moerman? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Prijatelj Mitar Posted August 19, 2019 Share Posted August 19, 2019 Drage komsije, vi ste pre par godina (mislim pocetkom Pekovicevog mandata) imali neku cetvorku koja je u mladjim kategorijama mnogo obecavala i nesto odugovlacila oko potpisivanja profesionalnog ugovora. Jel moze neko da mi pomogne, ne mogu da se setim koji igrac je u pitanju. Link to comment Share on other sites More sharing options...
zoe Bg Posted August 19, 2019 Share Posted August 19, 2019 3 minutes ago, Duh koji lebdi said: Drage komsije, vi ste pre par godina (mislim pocetkom Pekovicevog mandata) imali neku cetvorku koja je u mladjim kategorijama mnogo obecavala i nesto odugovlacila oko potpisivanja profesionalnog ugovora. Jel moze neko da mi pomogne, ne mogu da se setim koji igrac je u pitanju. Milos Glisic. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
uvrnuto Posted August 19, 2019 Share Posted August 19, 2019 Po ovoj slici Jaramaz ostaje. Biće dobrih provera. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Prijatelj Mitar Posted August 19, 2019 Share Posted August 19, 2019 38 minutes ago, zoe Bg said: Milos Glisic. E hvala! Znam da posle nista narocito nije uradio. Bojim se da i Pecarski sad sa ovim pravi slicnu gresku. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts