Miki28 Teoljub Posted July 6, 2019 Share Posted July 6, 2019 Jbt Kawhi i PG13 zajedno. Ludilo. Jerry West je mag svog posla Link to comment Share on other sites More sharing options...
MrTripleDouble Posted July 6, 2019 Share Posted July 6, 2019 Boli te briga, lako ces da se presaltujes na Kliperse, isti grad, ista dvorana... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted July 6, 2019 Share Posted July 6, 2019 Just now, MrTripleDouble said: Boli te briga, lako ces da se presaltujes na Kliperse, isti grad, ista dvorana... 2 omiljena igraca kod Klipana. Uzas Ali opet svaka cast kako su ovo odradili 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Borko Posted July 6, 2019 Share Posted July 6, 2019 Lebron ostao sam sa Dejvisom i Kuzmom. Oterao Voltona i sve mlade igrace. Sada ce opet da potpise 10 Lensa Stivensona. Vogel dobija otkaz do februara, pa preuzima Kid. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MrTripleDouble Posted July 6, 2019 Share Posted July 6, 2019 Red je i da ta izmucena fransiza osvoji titulu. Valjda ce nekada i moj Magic da dodje na red : / 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted July 6, 2019 Share Posted July 6, 2019 9 minutes ago, Miki28 said: Bomba ako george nije lično tražio trade, ova oklahoma je onda stvarno jedna nelojalna franšiza 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
stefan81888 Posted July 6, 2019 Share Posted July 6, 2019 Did not see this coming. 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted July 6, 2019 Share Posted July 6, 2019 4 minutes ago, uini said: ako george nije lično tražio trade, ova oklahoma je onda stvarno jedna nelojalna franšiza Trazio je trejd i ovi izvukli pikova i pikova. Jbg bas su bili u nekom medjuprostoru, bice u PO ali svi znaju da nista nece uraditi. Trebaju i Wbrk trejdovat nekom i cepaj od starta. Zapad ludilo. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted July 6, 2019 Share Posted July 6, 2019 (edited) Ok, idemo po popunjavanje tima. Sledeci je Marcus @delgado moja 2 omiljena igraca u Klipanima, uzas. Plan je bio Kawhi i PG13 u LAL😂😂😂 Uhh ovaj tvoj bas mora da zapne. Zabo je Danny boy dobar ugovor, kontao sam oko 10-12 miliona Edited July 6, 2019 by Miki28 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Green23 Posted July 6, 2019 Share Posted July 6, 2019 Au, opljačkao ih Grin Link to comment Share on other sites More sharing options...
stefan81888 Posted July 6, 2019 Share Posted July 6, 2019 Howard trejdovan u Memfis, verovatno ce ga otpustiti pa eto sanse za jos nekog da se popuni. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted July 6, 2019 Share Posted July 6, 2019 silver screen and roll is in full on meltdown mode right now Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted July 6, 2019 Share Posted July 6, 2019 16 minutes ago, stefan81888 said: Howard trejdovan u Memfis, verovatno ce ga otpustiti pa eto sanse za jos nekog da se popuni. Moguce bas Klipani, fali im mesa pod kosem. Jbg kako je liku karijera otisla nizbrdo Link to comment Share on other sites More sharing options...
greenenvy Posted July 6, 2019 Share Posted July 6, 2019 Miki, moje saucesce. Izdrzi brate!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marvin Posted July 6, 2019 Share Posted July 6, 2019 Bombaaa! Kakav potez Logoa! Kako je samo Kivi zajebao Lejkerse 😄 Kakvu odbranu će peglati Klipersi, uf! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted July 6, 2019 Share Posted July 6, 2019 2 minutes ago, greenenvy said: Miki, moje saucesce. Izdrzi brate!!! Fala ti. Znao sam da ne dolazi u LAL al sam ocekivao Toronto ali ovo je mnogo bolji potez i za njega i za ligu. Logo je jebeni mastermind, kakve timove je samo sklopio Link to comment Share on other sites More sharing options...
mr clutch Posted July 6, 2019 Share Posted July 6, 2019 @Miki28 broj 1 voxovski insajder. Izveštava i vikendskim ranim satima. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted July 6, 2019 Share Posted July 6, 2019 (edited) 3 minutes ago, Marvin said: Kakav potez Logoa! dosta pomaže kada leonard da info georgeu, paul george zatraži trejd i voila tako bih i ja mogao da budem opasan gm. svaka čast clippersima ali ovo je opasan team effort leonard-clippers-george Edited July 6, 2019 by uini 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted July 6, 2019 Share Posted July 6, 2019 Ovi su se napunili, Presti da uvali Wbrk i top. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted July 6, 2019 Share Posted July 6, 2019 (edited) @delgado evo ti ga KCP a sad i McGee Edited July 6, 2019 by Miki28 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Green23 Posted July 6, 2019 Share Posted July 6, 2019 Al će da pršti u duelima LAC-LAL 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Green23 Posted July 6, 2019 Share Posted July 6, 2019 Mnogo pikova su dali + dva solidna igrača. Čini mi se da su preplatili PG-a Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted July 6, 2019 Share Posted July 6, 2019 Just now, Green23 said: Mnogo pikova su dali + dva solidna igrača. Čini mi se da su preplatili PG-a Nisu preplatili jer su dobili Kawhija i PG13. Moras nesto da das da bi dobio takve 2 zverke. Svakako da je i Okc odradio odlican posao, toliko pikova i 2 dobra igraca s tim da Galu istice ugovor sledece sezone. Kao sto sam pisao, zaglavili su bili a sa ovim trejdom mogu da krenu u rebuild polako. Presti je mag za draft Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zvezdinho Posted July 6, 2019 Share Posted July 6, 2019 (edited) Opet Lebron izgubio. Spoiler Ali kako su svi zivi insajderi tipa Kris Brusard aka according to my sources i ostali espn i fox likovi pricali da su Klipersi ispali iz trke Edited July 6, 2019 by Zvezdinho Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted July 6, 2019 Share Posted July 6, 2019 budale. kako nisu uzeli u obzir da će leonard da kontaktira georgea pa ovaj da zatraži trejd. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts