Jump to content

El finale  

131 members have voted

1. 1. U ciji vagon uskacete za ovo finale?

• Golden Stejt Voriorsi (mi smo ceta kapetana Kera)
    • Toronto Raptorsi (mi smo sever i volimo zimu)

Recommended Posts

Posted

Ove 19/20 ne ocekujem mnogo od njih max 1/2 istoka, zbog Kda jbg. Ali sledece sezone bice verovatno favoriti jos ocekujem da Rus ne zali ni cent sto se tice luxury taxesa i da zadrzi ove klince sa po 10m+godisnje, doduse Alena imaju do 21 na ruki ugovoru.

Posted

Bice zanimljivo videti Stepha i Kembu naredne sezone. 

Koliko Steph moze da vuce osetno slabiju ekipu Warriorsa. A Kembu koliko moze da vuce konkurentan tim (po prvi put u karijeri) sa odlicnim trenerom, pa cemo konacno moci da ga uporedimo sa Kyrie-jem, a da nema agumenta kako se ne mogu porediti njih dva zbog izostale podrske Walkeru u Hornetsima.

• Like 2
Posted (edited)

Kavaj ce najverovatnije ostati u Torontu. Nije lud da ispusti znacajno slabiji istok sledece sezone. Fila i Milvoki su slabiji, a i Boston odlaskom Horforda i Bejnsa. 

Steta zbog Alena, smetace mu Dzordan. 

Cudi me da nemaju nikakve vesti o Tompsonu... 

Edited by Drakaris
Posted

Rouz samo 15 miliona za dve godine, baš dobar posao Detroita, mislim da su i drugi timovi mogli dobro da prođu sa njim, mnogi balvani uzimaju daleko više.

Mislim da Midlton ne vredi ove pare koje je dobio od Milvokija

Posted

Shams Charania

@ShamsCharania

·

15mRestricted free agent Kristaps Porzingis reached agreement on a five-year, $158M maximum contract with the Dallas Mavericks, league sources tell

@TheAthleticNBA

@Stadium

• Like 1
Posted

Bas mi se ne svidja potpis Barnesa, pre bio dao 100 milki Horfordu, iako bi najverovatnije 3 i 4 godina njegovog ugovora predstavljala problem za Kingse, jer bi do tada njegov kvalitet drasticno opao. #Kings

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...