Jump to content

El finale  

131 members have voted

1. 1. U ciji vagon uskacete za ovo finale?

• Golden Stejt Voriorsi (mi smo ceta kapetana Kera)
    • Toronto Raptorsi (mi smo sever i volimo zimu)

Recommended Posts

Posted
34 minutes ago, uini said:

edit

već vidim kako knicksi potpisuju randlea i tobias harrisa džinovića

Posle ovog leta, Niksima vise nikada nece pasti na pamet da trejduju sve sto im se nadje pri ruci i da ostave prostora za sledecu sezonu 70+ miliona za 2 max igraca. Moze da se ocekuje da dodje neki igrac za maksimalni ugovor, ali svi oni gledaju s kojim igracima ce da igraju. Netsi recimo imaju mnogo bolji potencijal od Niksa, na kraju nece biti ni cudo sto ce Kajri otici tamo.

Posted
17 minutes ago, Drakaris said:

Posle ovog leta, Niksima vise nikada nece pasti na pamet da trejduju sve sto im se nadje pri ruci i da ostave prostora za sledecu sezonu 70+ miliona za 2 max igraca. 

pa nisu trejdovali sve što im se nađe pri ruci već porzingisa koji nije želeo da ostane i hardaway jra koji je imao loš ugovor u odnosu na svoje mogućnosti pa su ga utrapili sa kristapsom.

za mene bi bilo idealno ako uspeju da potpišu duranta i eventualno nekog veterana (ne max igrača, već igrača rotacije) & da za taj drugi max slot uzmu expiring ugovore za pikove i sl

..pa onda sledeće sezone da love tog drugog maxa kada se kevin oporavi

al treba prvo uloviti kevina

Posted

Kolike su šanse da Zajon bude najstrašniji bust u povijesti draftova? Da se ispostavi da je ipak slabačak da unosi NBA igrače u koš, da mu je šut nepostojeći, da ne može (bez faula) nikoga da sačuva i isprati nogama (u NBA)... Jako mi je simpatičan momak, ali mi je velika nepoznanica.

• Ha-ha 1
Posted
23 minutes ago, freethrow said:

Kolike su šanse da Zajon bude najstrašniji bust u povijesti draftova? Da se ispostavi da je ipak slabačak da unosi NBA igrače u koš, da mu je šut nepostojeći, da ne može (bez faula) nikoga da sačuva i isprati nogama (u NBA)... Jako mi je simpatičan momak, ali mi je velika nepoznanica.

onako iz hajlajca - mislim da mu je "pod" da bude neki užasno koristan i pametan hustler. u tom smislu nema šanse da bude najstrašniji bust u povesti draftova. ali ima dobre šanse (50-50) da ne ispadne taj generational playa. mada vidim da su ameri koje ja čitam svi u fazonu da je on sigurica da će biti jako dobar  : i

• Like 1
Posted
1 hour ago, Zvezdinho said:

Sta fali NS ?

Nista mu ne fali, odlican grad, tamo sam cekao Novu godinu. 

Lejkersima fali jedan iskusan igrac sa klupe. Nikad bolji trenutak da se dovede Karamela na ovaj tanak roster i za kraj karijere da stavi burmu na prst. 

Posted
1 hour ago, uini said:

za mene bi bilo idealno ako uspeju da potpišu duranta i eventualno nekog veterana (ne max igrača, već igrača rotacije) & da za taj drugi max slot uzmu expiring ugovore za pikove i sl

..pa onda sledeće sezone da love tog drugog maxa kada se kevin oporavi

al treba prvo uloviti kevina

a) ulaziš nam u igrača 

b) koristiš prefinjene metode personalizacije, videti pod pričao sam o tome sa Zoranom, još dok je bio gradonačelnik Beograda...

Posted
1 minute ago, freethrow said:

a) ulaziš nam u igrača 

b) koristiš prefinjene metode personalizacije, videti pod pričao sam o tome sa Zoranom, još dok je bio gradonačelnik Beograda...

a) realno ne volite lika ni njegov stil igre. vreme je za neodbranjiv curry/draymond pnr

b) čekaj dok dolan preimenuje svoj bend JD & straight shots u KD & midrange shots

šalu na stranu i oslobodite mu stranu, zar vam se u ovom trenutku više ne isplati da kevin oslobodi 30ak milki pa da pazarite nekoga ili nekolicinu svežih igrača?

• Like 1
Posted

Volimo lika, priznajemo mu da nas baš on čini nepobedivim, smatramo da je igra bez njega bila više nalik na stari GSW u kojeg smo se zaljubili još davne 2015. godine a ne u OKC Thunder koji je isto bio okej, ali smatramo da bi igra bez njega bila jedva dovoljna za titulu ove godine uz uslov da su svi ostali igrači Klej i Igi pre svega potpuno zdravi, a verujemo i da bi sa KDjem bili na putu da odigramo jednu 4:0 finalnu seriju. Smatramo da je potrebno da mu Lejkob i ekipa ponude superultragigamax kako bi mu se a) odužili za sve što je učinio za tim b) pokazali da nisu džukele c) kapiram da bi bio najbolji potez i za njega i za tim. Nije da ne volimo lika, malo je suviše osetljiv i nesiguran u nekim nastupima što ga čini lakšom metom u današnjem svetu IG i FBova. I sam je nebrojeno mnogo puta ponavljao da mu je jedini cilj da play basketball, a ma koliko gotivio ja Njujork, tamo je nekako sam basketball ipak u drugom planu. Ovako, da mu se ponudi kinta, da se oporavlja kompetitivno zajedno sa Klejom i Demarcusom, da se Kari odmara, da se dovedu momci iz G-league i ondak da se sledeće sezone dovede lepo i A. Davis kada ga smore Rich King i ekipa i da se napadne titula.

• Like 1
  • Ha-ha 1
Posted
11 minutes ago, uini said:

a) realno ne volite lika ni njegov stil igre. vreme je za neodbranjiv curry/draymond pnr

b) čekaj dok dolan preimenuje svoj bend JD & straight shots u KD & midrange shots

šalu na stranu i oslobodite mu stranu, zar vam se u ovom trenutku više ne isplati da kevin oslobodi 30ak milki pa da pazarite nekoga ili nekolicinu svežih igrača?

Po milioniti put iako Durant ne potpise GS je preko capa i nece moci nikoga da dovede.

Ako bi produzio ugovor cak bi i dobili oko 9 miliona prostora da potpisu nekoga posto je Durant out za celu sezonu. Sve bi to islo na porez Lacobu pa ako voli i hoce kao sto prica neka izvoli...

• Tuzno 1
Posted
3 minutes ago, freethrow said:

I sam je nebrojeno mnogo puta ponavljao da mu je jedini cilj da play basketball, a ma koliko gotivio ja Njujork, tamo je nekako sam basketball ipak u drugom planu. 

pa više sticajem okolnosti. ljudi tamo vole i poznaju basket, nije da se lože isključivo na starfuckers

eto, ja osim tebe ne znam nikoga ko je pričao o golden stateu kao franšizi kojoj je basket u prvom planu. nije se to u široj javnosti doživljavalo kao revolucija (don nelson n stuff) a realno jeste bila. knicksi su u podrumu ali im se ovih sezona pruža prilika da naprave nešto nekonvencionalno za današnje tendencije u nba. kada bi krenuli da pobeđuju, videlo bi se da je basket tamo veoma važan. svakako ne uspešan onoliko koliko je u nekih top 4-5-6 franšiza lige (gledano istorijski) ali je daleko od te predstave marketinga i lova na klikove. to uspeva samo zato što su već 20 godina loši.

Posted

Kako ne, Kad kažeš New York, basket je svakako jedan od 3 pojmova koji ti prvi padaju na pamet, to svakako. Malo se sprdam da ne damo Kevina, ali realno - užasno mi ga je žao i plašim se da će ga baš ova jako gadna povreda gurnuti više ka GSW, naravno ukoliko je fizički/finansijski izvodljivo.

Zanimljivo je da sam kao klinac najviše voleo Phoenix Kevina Johnsona (zbog KJ-a Bogoca) i Run TMC (jer sam se ložio na Mullina), a mnogo manje one Nashove Sunse... Valjda me odbijao DAntoni, koji mi je uvek bio štakor, još dok je vozio Tracer Milano...

• Like 1
Posted

Ja u solidnoj meri verujem u Zajona i mislim da će dosta zavisiti od njegove volje da napreduje. Ne mogu da se ne setim Grifina, koji je došao u ligu kao čist kucač, a vremenom uspeo da nabaci i ozbiljan domet, asistencije, od svega po malo, te da ostane dobar igrač i pored zaebanih povreda.

4 hours ago, ras kass said:

Meni deluje i da nisu imali izbora, ako je obrva zahtevao da ide u LA. Ingram ima taj ugrusak, pitanje sta ce sa njim biti, Bol je propustio poprilican broj utakmica u prve dve sezone plus je vec ranije rekao da nece u Nolu, tako da ce mozda opet traziti trejd.

Pelikane vidim na max 30 pobeda naredne sezone.

Sve to stoji, ali je opet ogroman korak napred u odnosu na to da AD odigra još jednu sezonu preko one stvari i ode bez pozdrava. Bol, Ingram, pikovi, nek tu bude jedan ili dva uboda, opet su odlično prošli.

Za broj pobeda - svakako da, ali mogli bi da imaju lepu budućnost. Oni će imati i prostora dosta, ako se ne varam?

Posted
30 minutes ago, LayupFromTheMidget said:

Cris Carter has ties to Kawhi camp and just said on First Things First that 5 teams that will get sit down meetings with Kawhi include Raptors, Clippers, Lakers, Knick’s and Nets in no specific order.

fun guy će dobro da se zabavi i odabere raptorse na 1+1.

ne znam za druge ali 

ne mogu da zamislim sastanak njega i knicksa koji traje više od 7min sa sve introom 

taman da nema dolana, fizdale, perry i mills reeks of bshit (:

Posted

iskreno, ne vidim zašto bi to radio. jedini alltime great koji ima neku logiku za knickse je ranjeni durant

kawhija će pre da impresionira jerry west ako je već u fazonu da pali. ovi moji prodavci polovnih automobila ne mogu više ni svoje životne partnere da impresioniraju :lol_2:

Posted

Dajte ljudi, postoji li neko gladniji pobeda i titula od Kavaija?

Vrhunski iskrena izjava je bilo ono tipa - ja nisam tu zbog navijača, ja sam tu zbog sebe, jer želim da pobeđujem.

• Like 4
Posted

to je kao kad je batler rekao da mu je samo stalo do pobeda kad je trazio trejd iz minesote i onda stavio na listu klubova netse i hit.

cim su tu na listi cetiri kluba iz dva najveca grada-trzista u americi ocigledno da mu i marketinski deo price igra neku ulogu ili bar ujka denisu. :classic_biggrin:

• Like 1
Posted (edited)

leonard može da radi šta mu je volja. upravo je podigao jedan dobar tim (koji je doduše pazario i marc gasola u međuvremenu) dva nivoa iznad.

da potpiše za mega ishranu reč mu ne bih rekao a usput bi uzeo aba ligu i došao na f4 el godinu dana kasnije

Edited by uini
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...