Malkolm Brogdon Posted May 22, 2019 Share Posted May 22, 2019 I dalje mi je tesko da vidim kako Rapsi dobijaju utakmicu u Viskonsinu, al dobro, i za veceras sam promasio. Imamo bar jednu seriju u finalu konferencije ako nista drugo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LayupFromTheMidget Posted May 22, 2019 Share Posted May 22, 2019 Brogdone gde ti gazenje? Gazi Toronto sa Kawhijem koji je prosao Cersku bitku pa sepa. Kneel 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gaga Posted May 22, 2019 Share Posted May 22, 2019 Tesko ce sve ovo opet ulaziti Torontu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Malkolm Brogdon Posted May 22, 2019 Share Posted May 22, 2019 Just now, LayupFromTheMidget said: Brogdone gde ti gazenje? Gazi Toronto sa Kawhijem koji je prosao Cersku bitku pa sepa. Kneel Respect za Rapse, nema sta. Opasno znaci domaci teren ovde. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gaga Posted May 22, 2019 Share Posted May 22, 2019 Iljasova i odbrana Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ječmendo Posted May 22, 2019 Share Posted May 22, 2019 Kad Marc dobija više protagonizma to je ogroman plus za Raptorse. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LordOfTerror Posted May 22, 2019 Share Posted May 22, 2019 (edited) Slucajno ili ne svi rezervisti se razigrali u utakmici gde ce Kawhi uzeti manje od 15 suteva mada... Ne verujem nista ovom Milvokiju. Previse je tu upitnika kad se zatvori Djanis, uopste ne bih isklucio mogucnost da se skroz raspadnu ako stvari ne krenu dobro u 3. mecu od starta. Edited May 22, 2019 by LordOfTerror Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ječmendo Posted May 22, 2019 Share Posted May 22, 2019 Povrjeda Leonarda i ne tako ubjedljiva igra Janisa stavljaju Jokaru na čelo PER liste u ovom plej-ofu. Nije isključeno da tu i ostane, šanse su prilično velike. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Carl Johnson Posted May 22, 2019 Share Posted May 22, 2019 Ovo bas nisam mogao da predvidim nakon druge utakmice. Svaka cast Raptorsima. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted May 22, 2019 Share Posted May 22, 2019 upravo sam počeo da gotivim majlsa https://mobile.twitter.com/MilesBridges/status/1130932857411706881?ref_src=twsrc^tfw 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
nssa Posted May 22, 2019 Share Posted May 22, 2019 36 minutes ago, Bobby Axelrod said: Tesko ce sve ovo opet ulaziti Torontu Pa nije ovo bilo nista spektakularno suterski za Toronto. Pre ce biti da su prethodne utakmice bile lose a nije se imalo razradjen plan za situacije kad visoki izadje da cuva FVV pa je on bio nekoristan u napadu (odbranu nije igrao lose ni ranije a njega spominjem jer je napadacki bio neprepoznatljiv u odnosu na reg. sezonu). Isto tako se zaboravlja da je Milvokiju svasta ulaziolo u game2, posebno Ilyasovi - one trojke preko ruku Ibake i Gasola. Utakmicu je odlucila odbrana na Janisu i nije bilo previse 2+1 kao u prve dve utakmice (korake u te dve utakmice da ne komentarisemo). Ako Ibaka odrzi intenzitet, pogotovo u odbrani, nije nemoguce da Toronto dobije u Milvokiju. I prvu utakmicu su bili bolji do skoro pola 4/4 kada su poceli da prave nekarakteristicne greske. Jeste Lawry imao sutersko vece ali nije njemu to strano, kao sto nije ni Middletonu bilo veceras. Danny Green se napadacki jos nije pojavio u ovoj seriji a kako god zvucalo Norm Powel nije imao bas spektakularno pucacko vece, doosta je on i promasio samo za razliku od prve dve utakmice u poslednje dve je i nesto pogadjao. Ja ocekujem prilicno ostru utakmicu i da ce najvise zavisiti od sudijskog kriterijuma. Ukoliko se dozvoli (pre)vise kontakta vece sanse imaju Buksi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted May 22, 2019 Share Posted May 22, 2019 Lagana pobjeda. Otpisase ljudi Toronto ko da je neka debilna ekipa ali dobro... @delgado stekao se Kawhi sinoc, cuvao se za game 5. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marko Posted May 22, 2019 Share Posted May 22, 2019 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted May 22, 2019 Share Posted May 22, 2019 Link to comment Share on other sites More sharing options...
laki pepe Posted May 22, 2019 Share Posted May 22, 2019 (edited) Sa kojoj povredom igra Lenard? Edited May 22, 2019 by pepe sancez Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted May 22, 2019 Share Posted May 22, 2019 1 minute ago, pepe sancez said: S kojoj povredom igra Lenard? vidi se da ne igraš fantazi kad ne čekiraš rotoworlda, prijatelja nba povreda ( : You could tell that he was in a lot of pain as he lacked explosion and ran with a slight limp. It's still unclear exactly what type of injury Kawhi is dealing with as he was grabbing both his left and right legs in Game 3 (his right leg is the one with the degenerative tendon in his quad), but Kawhi insists that he's healthy enough to keep playing and the Raptors didn't even list him on the injury report. "I'm good," Kawhi said. "I'm just going to keep fighting." With the series tied 2-2, Game 5 is set for Thursday in Milwaukee with Game 6 to follow on Saturday in Toronto. May 21, 2019, 11:04 PM ET Link to comment Share on other sites More sharing options...
40Wins Posted May 22, 2019 Share Posted May 22, 2019 Kolko mi je estetski ružan izbačaj Marka Gasola sa trojke, uvek imam osećaj da će jedva stići do prvog obruča. Jel to zato što ima prevelike šake ili nešto drugo? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted May 22, 2019 Share Posted May 22, 2019 41 minutes ago, AgroUrban said: Kolko mi je estetski ružan izbačaj Marka Gasola sa trojke, uvek imam osećaj da će jedva stići do prvog obruča. Jel to zato što ima prevelike šake ili nešto drugo? gledao sad hajlajtse sa dve aktuelne tekme, nisam stekao isti utisak Link to comment Share on other sites More sharing options...
Magia Posted May 22, 2019 Share Posted May 22, 2019 10 hours ago, Manu said: U ostalim vestima, Dwight Powell opt-outovao 10.2M za narednu sezonu, Dallasu se otvara prostor da maxuje bilo kog igraca ili za 2x20mil ugovore. Kawhi- Doncic- Porzingis- Niktilina- i naravno nepobedivi Barea? 😄 Peglali bi brutalnu odbranu, a i napad ne bi bio los :P Link to comment Share on other sites More sharing options...
realno *w Posted May 22, 2019 Share Posted May 22, 2019 (edited) Često to bude slučaj kod jako viskoh igrača, koji nemaju baš preterano veliki luk, ali po meni Mark ima baš fin i luk i izbačaj. Elem, ko bi po vama bio teži protivnik Dabsima? Meni deluje da su to Reptorsi. Možda baš zbog Marka. Edited May 22, 2019 by realno *w Link to comment Share on other sites More sharing options...
40Wins Posted May 22, 2019 Share Posted May 22, 2019 53 minutes ago, uini said: gledao sad hajlajtse sa dve aktuelne tekme, nisam stekao isti utisak Možda samo u momentu izbačaja mi se to učinilo, kao da koristi samo šake. 7 minutes ago, realno *w said: Često to bude slučaj kod jako viskoh igrača, koji nemaju baš preterano veliki luk, ali po meni Mark ima baš fin i luk i izbačaj. Elem, ko bi po vama bio teži protivnik Dabsima? Meni deluje da su to Reptorsi. Možda baš zbog Marka. Meni isto Reptorsi, ali samo ako je Kawhi na 100%. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Malkolm Brogdon Posted May 22, 2019 Share Posted May 22, 2019 Uh, Bucksa se opasno plasim, Raptorsa ni najmanje, dajte ih slobodno. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted May 22, 2019 Share Posted May 22, 2019 18 minutes ago, realno *w said: Često to bude slučaj kod jako viskoh igrača, koji nemaju baš preterano veliki luk, ali po meni Mark ima baš fin i luk i izbačaj. Elem, ko bi po vama bio teži protivnik Dabsima? Meni deluje da su to Reptorsi. Možda baš zbog Marka. Toronto. Bez KD, Kawhi to uzima Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dracarys Posted May 22, 2019 Share Posted May 22, 2019 Brogdon malo hejtuje Kavaja, mislim da ne bi podneo situaciju da izbaci Adetokumba, pa potom i Karija 😄 2 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Malkolm Brogdon Posted May 22, 2019 Share Posted May 22, 2019 Ne znam odakle ta ideja da ja gotivim Janisa, potpuno mi je nebitno sta ce ovde da se desi i ko ce da prodje, cak i prizeljkujem Rapse jer cenim da ih odradjujemo na nekih 80% u finalu. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts