delgado Posted May 14, 2019 Share Posted May 14, 2019 Zna se ko je King of LA, Miki. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Green23 Posted May 14, 2019 Share Posted May 14, 2019 Doc Rivers? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
delgado Posted May 14, 2019 Share Posted May 14, 2019 LABron : ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
LordOfTerror Posted May 14, 2019 Share Posted May 14, 2019 Jel ima negde da se kladi na ovu lutriju? Kao teoreticar zavere i nevernik u loptice probao bih sa ovih "14%" na Knickse, jer jednostavno mislim da je verovatnoca da dobiju prvog pika mnogo, mnogo veca... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hamilton Posted May 14, 2019 Share Posted May 14, 2019 Lagano Phoenix uzima Zionceta. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
didžej hel Posted May 14, 2019 Share Posted May 14, 2019 (edited) 7 minutes ago, LordOfTerror said: Jel ima negde da se kladi na ovu lutriju? Kao teoreticar zavere i nevernik u loptice probao bih sa ovih "14%" na Knickse, jer jednostavno mislim da je verovatnoca da dobiju prvog pika mnogo, mnogo veca... da si ti meni živ i zdrav, odavno knicksi nisu miljenici lige (ako su ikada i bili, cenim da smo ewinga morali sami da namestimo); nba konta da će knicksima biti dosta flat kyrie da se lože (što je najveća fora i hoće) i to tradicionalno loženje-pa-ispaljivanje glavnog FA igrača. ja bih pare metnuo na hawkse da sam na tvom mestu (ja se ne kladim) a valja razmisliti i o 7.5% pelicansa (edit možda i wizardsi da se digne franšiza, tamo bukvalno 15 ljudi ide na tekme) knicksi biraju 5i ili drugi imho. taman da se sa druge pozicije loži peć kako treba uzeti jah moranta, pa da li ćemo da trejdujemo pik a malo je za davisa o nesrećo zašto samo nas gledaš i ostale floskule. postovao sam već kod mairosua na temi ali evo i ovde odds prvih 12 timova Edited May 14, 2019 by uini Link to comment Share on other sites More sharing options...
LordOfTerror Posted May 14, 2019 Share Posted May 14, 2019 Ne mislim da su Knicksi miljenici lige ali mi deluje da taj top pick treba ligi podjednako koliko i Knicksima. Ako postoji neki wink,wink Duranta i Kajrija taj pik ce ubrzo biti pretvoren u Davisa... Link to comment Share on other sites More sharing options...
BattleBender Posted May 14, 2019 Share Posted May 14, 2019 kako je to sve selerikepovski izvodljivo? Link to comment Share on other sites More sharing options...
delgado Posted May 14, 2019 Share Posted May 14, 2019 Danas mi iskoci neka vest o potencijalnom trejdu Simmonsa u LA, a LBJ u Fili. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kurc Emuchelo Posted May 14, 2019 Author Share Posted May 14, 2019 27 minutes ago, delgado said: Danas mi iskoci neka vest o potencijalnom trejdu Simmonsa u LA, a LBJ u Fili. Ma to je glupos'. Ljudi nemaju pametnija posla. Link to comment Share on other sites More sharing options...
didžej hel Posted May 14, 2019 Share Posted May 14, 2019 (edited) 56 minutes ago, LordOfTerror said: Ne mislim da su Knicksi miljenici lige ali mi deluje da taj top pick treba ligi podjednako koliko i Knicksima. Ako postoji neki wink,wink Duranta i Kajrija taj pik ce ubrzo biti pretvoren u Davisa... e ono u šta sam siguran je da ako knicksi dobiju taj prvi pik - neće ga trejdovati za davisa, tj čak ni za davisa. gubitak porzingisa je bolan zato što je gubitak "home grown" zvezde ili kako se to već zove. njima je to jako važno, makar koliko i relevantna ekipa @BattleBorn valjda je tu bitan redosled kako s mi objašnjavali nyk fanovi. prvo moraš trejd da napraviš pa onda da pazaris free agents naravno, to bi značilo da knicksi odu bogaoca preko capa i da trejduju pik i mitch roba minimum ma neće se to desiti sigurno. davis će u la ili celticse. nadam se i kyrie kyrie lebron davis to je kul za showtime Edited May 14, 2019 by uini Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kurc Emuchelo Posted May 14, 2019 Author Share Posted May 14, 2019 5 hours ago, Miki28 said: Ovo se znalo vec. Neko je pustio buvu zbog g7. Nisu ludi da otpuste lika koga Batler i Embid obozavaju. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LordOfTerror Posted May 14, 2019 Share Posted May 14, 2019 (edited) 59 minutes ago, BattleBorn said: kako je to sve selerikepovski izvodljivo? Sto ne bi bilo izvodljivo kada bi nakon tog trejda maltene imali celokupan salary cap slobodan. @Uini Ne verujem ako Durant dolazi da ce se zajebavati sa Zionom, Knoxom i ostalima. Eventualno Mitch moze da ostane jer je vec profilisan kao mobilno drvo kojem lopta nije potrebna. Edited May 14, 2019 by LordOfTerror Link to comment Share on other sites More sharing options...
BattleBender Posted May 14, 2019 Share Posted May 14, 2019 9 minutes ago, LordOfTerror said: Sto ne bi bilo izvodljivo kada bi nakon tog trejda maltene imali celokupan salary cap slobodan. Sam si jednom reko da kosarku ne igraju 3 igraca. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
LordOfTerror Posted May 14, 2019 Share Posted May 14, 2019 Kyrie, DSJ,Durant,Davis i Robinson seems legit. Idealna frigidna ekipa protiv koje se navija svim srcem 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
didžej hel Posted May 14, 2019 Share Posted May 14, 2019 14 minutes ago, LordOfTerror said: Sto ne bi bilo izvodljivo kada bi nakon tog trejda maltene imali celokupan salary cap slobodan. @Uini Ne verujem ako Durant dolazi da ce se zajebavati sa Zionom, Knoxom i ostalima. Eventualno Mitch moze da ostane jer je vec profilisan kao mobilno drvo kojem lopta nije potrebna. pa mitcha bi u svakom trejdu prvo tražila bukvalno bilo koja ekipa a kamo pelicansi kojima na toj poziciji ide igrač. nije to uopšte opcija "neće se zajebavati sa klincima". to su friendly ugovori koje ne možeš da nađeš kod veterana, pogotovo ne na duže od sezone. dsj (ako dođe irving on sam traži trejd i ide za kikiriki), ntilikina, knox, dotson, pik ovogodišnjeg drafta, mitch rob pa i kadeem allen, kornet i taj jones koga su potpisali je jedini način da sagradiš ekipu sa dva opasna igrača i dva veterana ispod cene čitam sada dimne ekrane kao knicksi zainteresovani za roziera i burazera morrisa, gluposti. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dracarys Posted May 14, 2019 Share Posted May 14, 2019 Od veceras se stvara sampionska generacija Niksa. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Skyglider Posted May 14, 2019 Share Posted May 14, 2019 (edited) 3 hours ago, Hamilton said: Lagano Phoenix uzima Zionceta. Ako budu imali prvog pika, vece su sanse da pokupe Ja Moranta Edited May 14, 2019 by Skyglider Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted May 14, 2019 Share Posted May 14, 2019 Lebron sredio top 3 pika😎 Link to comment Share on other sites More sharing options...
LayupFromTheMidget Posted May 14, 2019 Share Posted May 14, 2019 Ako jebani Cavsi dobiju jos 1 prvog pika da se spale kao Dubrovnik pre neki dan. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
didžej hel Posted May 14, 2019 Share Posted May 14, 2019 1 hour ago, Drakaris said: Od veceras se stvara sampionska generacija Niksa. ne radi jinx van fantayija Link to comment Share on other sites More sharing options...
LayupFromTheMidget Posted May 14, 2019 Share Posted May 14, 2019 I ja mislim da cete dobiti 1 pika, sta vise navijam za vas danas. Ovi ostali su ili imali svog prvog pika u poslednje 20 godine (neki imali i 4 prva pika), sem Hawksi . Ili vi ili oni neka dobiju Ziona. Doduse oni su mogli Luku da uzmu prosle godine a to je kao 1 pik tako da Lets go Knicks lets go Link to comment Share on other sites More sharing options...
Squabbit Posted May 14, 2019 Share Posted May 14, 2019 Nije jinx, i ja bi voleo da nyk uzmu ziona. Prehypovan (donekle sa razlogom) u MSG, taman kako dolikuje. Pa da vidimo od cega je satkan 🙂 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hamilton Posted May 14, 2019 Share Posted May 14, 2019 Neka ide Zion u moj omiljeni grad - cestitacemo kasnije yiniju. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gggggggg Posted May 14, 2019 Share Posted May 14, 2019 memphis zasluzuje prvog picka. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts