LayupFromTheMidget Posted June 30, 2019 Share Posted June 30, 2019 2 minutes ago, oɹəd™ said: Mene je Juda ravnozemljaški prodao za ovog me boli uvo... ima povredu koju sam ja fasovao pre iks godina a i dalje me nije prošlo .... RIP Bruklin Mora da su mu Rusi dali neku fotoshopovanu sliku Zemlje kao ravne ploce... Neke Prokhorov konekcije.... @Brodgon Definitivno su imali bas simpa young core ove godine, brat Levert, afro princ, Spenser, Haris itd itd Ali sa ovom fantasticnom 3 tesko da ce da mi budu ultra gotivni 😄 @uini Hocu snimak paljenja diplome o Psihologiji Kevina snake Duranta. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
SteveFrancis#3 Posted June 30, 2019 Share Posted June 30, 2019 3 minutes ago, LayupFromTheMidget said: Za Duranta se pisalo da nece niko 2 da mu diktira gde ce da ide. A bkn je skoro postao favorit za KD ne februara/marta, pre koji dan ima na temi. @Brogdon ekipa sto ima DaJ ne moze da bude gotivna. Ima vec koja nedelja samo kako ja piskaram o mogucnosti da se potpise D'Lo, a to je mogla biti posledica jedino potpisivanja 2 max igraca od strane Netsa. Jos pre onog trejda kojim su ocistili cap je krenula prica po bsots recimo o toj opciji. Upravo su Kyrie i Durant bili u racunici. A prve stvari na temu Kyrie-Durant bromancea i planiranja da igraju zajedno (ako je izabrao BKN jos pre koji mesec, gde bi drugo onda) mogle su se procitati takodje dosta unazad... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dracarys Posted June 30, 2019 Share Posted June 30, 2019 Terry Rozier has agreed to a 3-year, $58M deal with the Hornets via sign-and-trade, per @ShamsCharania https://t.co/aTmuGDm0RH Al se ukopali 😄 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted June 30, 2019 Share Posted June 30, 2019 Link to comment Share on other sites More sharing options...
SteveFrancis#3 Posted June 30, 2019 Share Posted June 30, 2019 Ukanalise se Hornetsi, bruka 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted June 30, 2019 Share Posted June 30, 2019 Dobar posao za Boston Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dracarys Posted June 30, 2019 Share Posted June 30, 2019 Rozir je bas dobro naplatio 😄 Dedmon je vec mnogo bolja opcija od Horforda. Link to comment Share on other sites More sharing options...
riviera Posted June 30, 2019 Share Posted June 30, 2019 ma jasno je svima da su dogovori ranije sklopljeni samo sada izlaze na videlo jer kako je moguce da imaju ugovorenu cifru ugovora a zbog pravila tamperinga klub i igrac ne smeju da imaju bilo kakav kontakt do 1. jula. samo posteni lenard sve po propisima pravi zvanicne sastanke sutra i prekosutra sa lejkersima, klipersima i niksima. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
stefan81888 Posted June 30, 2019 Share Posted June 30, 2019 Je l ce Irving da bude vodja tima kad se oporavi Durant? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zvezdinho Posted June 30, 2019 Share Posted June 30, 2019 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
bosMan_jr Posted June 30, 2019 Share Posted June 30, 2019 KD Kyrie DAJ zajedno, ako nista bar ce imati protiv koga da se navija 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted June 30, 2019 Share Posted June 30, 2019 Horford nece nazad u Boston. Link to comment Share on other sites More sharing options...
unagi Posted June 30, 2019 Share Posted June 30, 2019 Ne bi se ja radovao mnogo da sam navijac BKN. Videcemo da li ce KD biti isti posle povrede, Irvingova kolena ne obecavaju na duze staze. Sto se tice biznisa vratice oni pare i zaradice ali videcemo da li ce biti rezultata. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
riviera Posted June 30, 2019 Share Posted June 30, 2019 uini je sve reko kad su pravili dil sa dalasom da nece dovesti nikog. ja sam mislio pa nece se valjda resiti porzingisa a da nemaju plan kako upotrebiti upraznjeni prostor sa velikom ribom ili paketom kitova . ali niksi su to ipak nista novo od njih ostaju i dalje sa sardinama. 😞 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Malkolm Brogdon Posted June 30, 2019 Share Posted June 30, 2019 Auh Jordane, kakav uzas. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Horium Posted June 30, 2019 Share Posted June 30, 2019 (edited) Zao mi je Uinija, ali mi je ujedno i drago za Brooklyn. Kako je (NBA) zivot nepredvidiv, pre nekih godinu dana smatran jednom od beznadeznijih fransiza, a sada verovatno jedni od kontendera u sledecih par godina. Doduse, od jedne simpaticne ekipice postaju savrsen tim za jednu iskrenu i slatku omrazu. 😄 ps. Konacno mogu ponovo da navijam za voriorse ko covek. Edited June 30, 2019 by Horium Link to comment Share on other sites More sharing options...
LordOfTerror Posted June 30, 2019 Share Posted June 30, 2019 Dok se Durant vrati razvnozemljas ima da spali sve do temelja 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
LayupFromTheMidget Posted June 30, 2019 Share Posted June 30, 2019 Bogami BKN ce imati i ozbiljnu sirinu. Irving-Spenser-Haris-Levert-Prince-KD-Kurucs-Alen-Jordan je sasvim fina rotacija u ovom trenutno nije kao kod Brona, 3 all stara (doduse kako mi izgleda tesko ce da uzmu 3 ako to nije Butler), Kuzma i 10 indosa. Link to comment Share on other sites More sharing options...
OnionKnight Posted June 30, 2019 Share Posted June 30, 2019 Šarlot ovim potpisom Roziera postao ubjedljivo najdepresivnija franšiza. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gaga Posted June 30, 2019 Share Posted June 30, 2019 Full tank naredne sezone Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted June 30, 2019 Share Posted June 30, 2019 1 minute ago, LayupFromTheMidget said: Bogami BKN ce imati i ozbiljnu sirinu. Irving-Spenser-Haris-Levert-Prince-KD-Kurucs-Alen-Jordan je sasvim fina rotacija u ovom trenutno nije kao kod Brona, 3 all stara (doduse kako mi izgleda tesko ce da uzmu 3 ako to nije Butler), Kuzma i 10 indosa. Potpisali su i Temple-a. Imaju ozbiljnu sirinu. Samo da vidimo kakav ce KD biti Link to comment Share on other sites More sharing options...
unagi Posted June 30, 2019 Share Posted June 30, 2019 12 minutes ago, Miki28 said: Horford nece nazad u Boston. Nadam se da nece za ove pare koje trazi. Ne vredi on 4/100m. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dracarys Posted June 30, 2019 Share Posted June 30, 2019 Ode i Dedmon u Kingse. 40 miliona na 3 godine. Link to comment Share on other sites More sharing options...
stefan81888 Posted June 30, 2019 Share Posted June 30, 2019 Ozbiljan posao Bruklina. Šarlot na drogama. Link to comment Share on other sites More sharing options...
djole Posted June 30, 2019 Share Posted June 30, 2019 A DAJ je tu usluga Durentu, oni su beše dobri drugari? Šteta što će da trpi Alen, momak iz Bruklina. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts