Jump to content

El finale  

131 members have voted

1. 1. U ciji vagon uskacete za ovo finale?

• Golden Stejt Voriorsi (mi smo ceta kapetana Kera)
    • Toronto Raptorsi (mi smo sever i volimo zimu)

Recommended Posts

Posted

The Philadelphia 76ers have hired nine-year NBA center Roy Hibbert — a two-time All-Star with Indiana — to a player development coaching role, league sources tell @TheAthleticNBA  @Stadium.

IMG_20190809_205453.jpg.77b5521b6f994afe12c842881825a598.jpg

• Thanks 1
Posted
7 hours ago, stefan81888 said:

Šta napraviste od topika. Dajte neki Teo vs Rubio, Kemba vs Kajri ili Bron vs MJ klasik da se sredimo. 

Idemo MJ vs KD :classic_cool:

Posted
1 hour ago, Miki28 said:

Odustao si od Igija ili idemo Igi+Melo?

Melo može sutra da Bane, igi kad otkupi ugovor u februaru. Kako si brate moj ? Vidiš li tu nepravdu nanesenu nama da ne smemo ništa, a ovi o decenijama, suzama, ratu, ubistvima....

Posted
1 hour ago, delgado said:

Melo može sutra da Bane, igi kad otkupi ugovor u februaru. Kako si brate moj ? Vidiš li tu nepravdu nanesenu nama da ne smemo ništa, a ovi o decenijama, suzama, ratu, ubistvima....

Usrali su temu, ko zna kome je to u interesu.

Vrati ih na pravi put.

• Thanks 2
Posted (edited)

40 stepeni napolju, avgust, smorni dio offseasona dje jos nijesu ni poceli da se hvale da su nabili 10 kila misica preko ljeta, kako pogadjaju po 500 trojki svaki dan citavo ljeto i nesto ovako da razbije monotoniju.

Edited by MrTwister
  • Like 1
  • Ha-ha 1
Posted
5 hours ago, MrTwister said:

40 stepeni napolju, avgust, smorni dio offseasona dje jos nijesu ni poceli da se hvale da su nabili 10 kila misica preko ljeta, kako pogadjaju po 500 trojki svaki dan citavo ljeto i nesto ovako da razbije monotoniju.

Oduvek sam hteo da budem Kvin Snajder kul.

• Like 1
Posted

hahahahahaah vidim na streamu nova poruka na nba playoff od Mikija => reko' garant ide "Gde si legendo?"
Pravo osvezenje od posta u odnosu na zadnjih par dana. :thumbsup:

• Ha-ha 4
Posted
13 hours ago, Squabbit said:

hahahahahaah vidim na streamu nova poruka na nba playoff od Mikija => reko' garant ide "Gde si legendo?"
Pravo osvezenje od posta u odnosu na zadnjih par dana. :thumbsup:

Ofseason je majku mu, i braca preko bare imaju prava na odmor. Sad je glavna zabava WC u Kini!

• Like 1
  • Thanks 1