Chaos Is Me Posted June 28, 2019 Share Posted June 28, 2019 Boston ako dovede Kembu - biće mnogo zajeban. Mark my words. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted June 28, 2019 Share Posted June 28, 2019 (edited) 5 minutes ago, Chaos Is Me said: Boston ako dovede Kembu - biće mnogo zajeban. Mark my words. istovremeno, skoro je sigurno da ide horford. pazariće nekoga ali svakako neće naći igrača koji radi to što radi horford. moraće da menjaju koncept igre Edited June 28, 2019 by uini Link to comment Share on other sites More sharing options...
SteveFrancis#3 Posted June 28, 2019 Share Posted June 28, 2019 a capella Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shunsuke Nakamura Posted June 28, 2019 Share Posted June 28, 2019 5 minutes ago, uini said: istovremeno, skoro je sigurno da ide horford. pazariće nekoga ali svakako neće naći igrača koji radi to što radi horford. moraće da menjaju koncept igre Koliko uopste u ligi ima igraca kao Horford? Ja bih rekao vrlo malo. On je idealan dodatak za ekipe koje jure titulu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
delgado Posted June 28, 2019 Share Posted June 28, 2019 I ja mislim da sigurno dovodimo DLoa. Bron ga gotivi, hvalio ga je prosle sezone, a i Pacov je nase dete. Popravio se prilicno, all-star igrac je i elitna 3. opcija. Valjda ce dati neki popust da ne bude maximalni max nzm kako da se izrazim. Samo da bude prostora za Geeja/KCP i onda Jeff Green, Korvelier, Delly, Hill, Jr, ima da se probere tu od leseva svasta... DLo-KCP-Bron-Kuzma-Davis, solidna startna. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Threekola Posted June 28, 2019 Share Posted June 28, 2019 1 minute ago, delgado said: I ja mislim da sigurno dovodimo DLoa. Bron ga gotivi, hvalio ga je prosle sezone, a i Pacov je nase dete. Popravio se prilicno, all-star igrac je i elitna 3. opcija. Valjda ce dati neki popust da ne bude maximalni max nzm kako da se izrazim. Samo da bude prostora za Geeja/KCP i onda Jeff Green, Korvelier, Delly, Hill, Jr, ima da se probere tu od leseva svasta... DLo-KCP-Bron-Kuzma-Davis, solidna startna. Brata Dahntaya haslera 😎 Link to comment Share on other sites More sharing options...
delgado Posted June 28, 2019 Share Posted June 28, 2019 Da da, Dante Jones, kako sam njega zaboravio, talija za '16 titulu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
realno *w Posted June 28, 2019 Share Posted June 28, 2019 @Delgi Startna nije problem, a klupa? Lejkersi nisu u stadijumu da imaju slabu klupu, oni nemaju nikakvu 😄 Baš me zanima može li Bron da privuče nekog matorca da doprinese sa vet. minimumom? edit: kolike pare može dobiti Ed Dejvis, on je po meni ok za prašinarenje sa klupe. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bosMan_jr Posted June 28, 2019 Share Posted June 28, 2019 2 minutes ago, delgado said: I ja mislim da sigurno dovodimo DLoa. Bron ga gotivi, hvalio ga je prosle sezone, a i Pacov je nase dete. Popravio se prilicno, all-star igrac je i elitna 3. opcija. Valjda ce dati neki popust da ne bude maximalni max nzm kako da se izrazim. Samo da bude prostora za Geeja/KCP i onda Jeff Green, Korvelier, Delly, Hill, Jr, ima da se probere tu od leseva svasta... DLo-KCP-Bron-Kuzma-Davis, solidna startna. Pa nakon tako divnog odnosa prema njemu i toplog rastanka od LAL mislim da bi bio lud da ne da bar 30% popusta 🤔 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dracarys Posted June 28, 2019 Share Posted June 28, 2019 (edited) Bolje je DLo-u da da popust od 40%, taman da pokupi 2-3 prstena i kasnije uzme ugovor od 200+ miliona na racun stare slave. Edited June 28, 2019 by Drakaris Link to comment Share on other sites More sharing options...
delgado Posted June 28, 2019 Share Posted June 28, 2019 6 minutes ago, realno *w said: @Delgi Startna nije problem, a klupa? Lejkersi nisu u stadijumu da imaju slabu klupu, oni nemaju nikakvu 😄 Baš me zanima može li Bron da privuče nekog matorca da doprinese sa vet. minimumom? edit: kolike pare može dobiti Ed Dejvis, on je po meni ok za prašinarenje sa klupe. Pa videcemo - Korvelier, Jeff, Jr, Delly, ima tu dosta Bronovih vojnika i leseva da se popuni roster. Wook poceo da pise na IO, zato ga nema na forumu Meni je pak sve ravno jer znam da ću guštati dok budem gledao kakve muke ovaj kvazi-imperij ima postaviti se na noge. A ispadanje u ranoj rundi playoffa definitivno će me natjerati da ih arhive izvučem jednu finu butelju. Još kad Space Jam 2 propadne na blagajnama, izvlačim dvije. I da, imam vinski arhiv dobrim dijelom zato što LeBron i slični dio novca usmjeravaju meni, ali to ne znači da ih neću kritizirati kako su bezdušni ljigavci. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
threepwood Posted June 28, 2019 Share Posted June 28, 2019 12 minutes ago, delgado said: Popravio se prilicno, all-star igrac je i elitna 3. opcija Realno bi to bio zajeban tim sa Davisom kao prvom, Lebronom kao drugom i DLom kao trecom opcijom Link to comment Share on other sites More sharing options...
laki pepe Posted June 28, 2019 Share Posted June 28, 2019 8 minutes ago, realno *w said: @Delgi Startna nije problem, a klupa? Lejkersi nisu u stadijumu da imaju slabu klupu, oni nemaju nikakvu 😄 Baš me zanima može li Bron da privuče nekog matorca da doprinese sa vet. minimumom? edit: kolike pare može dobiti Ed Dejvis, on je po meni ok za prašinarenje sa klupe. Vratice Bron ove sto vijaju po Kini: Basa, Kola, Bizlija i sl. Link to comment Share on other sites More sharing options...
delgado Posted June 28, 2019 Share Posted June 28, 2019 Kakav je licemer ovaj Gee sa IO jebem li mu sve po spisku, kad su Warriorsi napravili Hampton's five to je bila pobeda igre, lepe kosarke, lepa sporCka prica, a sad kad se Bron u 35. trudi (zar Kobiju nisu dovodili i Dvajta i Gasola i Nesa i sve sto je hteo?) to je bezobrazluk... Govno jedno smrdljivo, citao sam ga i cenio godinama i slusao podkaste, ali vise necu ni da otvorim ovaj govnavi sajt. 1 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kurc Emuchelo Posted June 28, 2019 Author Share Posted June 28, 2019 33 minutes ago, threepwood said: Realno bi to bio zajeban tim sa Davisom kao prvom, Lebronom kao drugom i DLom kao trecom opcijom Sve dok DLo ne posalje Savani fotke iz provoda. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Skyglider Posted June 28, 2019 Share Posted June 28, 2019 13 hours ago, LayupFromTheMidget said: Jeste zato su 50 godine pre toga bili uspesna fransiza... Jadni oni 50 godina pre toga konstantno su bili u vrhu, osvajali titule i igrali finala, sve dok nije dosao LeBron i razjebao ih. 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
delgado Posted June 28, 2019 Share Posted June 28, 2019 Realno, bas je Bron sjebao taj Klivlend. Imaju samo titulu, 4 finala, jedno finale konferencije i nekoliko drugih rundi dok je on igrao za njih. Mnogo im je bolje islo i pre njega, a evo i sad posle njega. 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Skyglider Posted June 28, 2019 Share Posted June 28, 2019 40 minutes ago, delgado said: Realno, bas je Bron sjebao taj Klivlend. Imaju samo titulu, 4 finala, jedno finale konferencije i nekoliko drugih rundi dok je on igrao za njih. Mnogo im je bolje islo i pre njega, a evo i sad posle njega. Protiv LeBrona svasta moze da se kaze, ali ovo kako je navodno razjebao Cleveland svojim povratkom iz Miamia je jedna od najvecih gluposti. Decenijama pre njega bili su najobicnija rupcaga u koju niti je ko hteo da dodje, niti je pravila rezultate. I onda neko mi kaze, da se nije vratio iz Miamia mozda ne bi imali titulu, ali bi poslovali kao NBA fransiza. I sta bi napravili sa tim "poslovanjem kao NBA fransiza" ? Nista. Ostali bi rupcaga kojoj bi najveci domet bila 2. runda playoffa jednom u 15 godina. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Squabbit Posted June 28, 2019 Share Posted June 28, 2019 2 hours ago, realno *w said: @Delgi Startna nije problem, a klupa? Lejkersi nisu u stadijumu da imaju slabu klupu, oni nemaju nikakvu 😄 Baš me zanima može li Bron da privuče nekog matorca da doprinese sa vet. minimumom? edit: kolike pare može dobiti Ed Dejvis, on je po meni ok za prašinarenje sa klupe. Procitah pre neki dan da je rekao da ga samo lova zanima, manje vise uloga u timu i sam tim, samo lova.. Tako da ED u LAL no way Jose, a legao bi svakome, cini mi se najjaci rezervni centar u ligi vec 2 godine Link to comment Share on other sites More sharing options...
delgado Posted June 28, 2019 Share Posted June 28, 2019 Nema mi nesto mog kolege @Miki28 da prozborimo koju o igracima koje dovodimo 😄 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted June 28, 2019 Share Posted June 28, 2019 Tu sam brate moj ludi 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dracarys Posted June 28, 2019 Share Posted June 28, 2019 (edited) Na koje se danas igrace cilja? Kavaj bi trebao ozbiljno da porazmisli o LAL-u. Mora da ima na umu da mu je ovo bila titula pod srecnim okolnostima. Edited June 28, 2019 by Drakaris 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Horium Posted June 28, 2019 Share Posted June 28, 2019 Moze stosta da se zameri Lebronu, ali da je razjebao Klivlend je smejurija bez premca. Pa on je Klivlendu doneo prvu titulu u svim(!!!) sportovima posle 50 godina. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dracarys Posted June 28, 2019 Share Posted June 28, 2019 Imaju neki rumori u vezi trejda Lava za Adamsa i kusur Ferguson. Mhmm. Oklahoma bi dobila tacno ono sto im treba, sirina u napadu i dobrog sutera za tri. Da li je ovo sansa za Noela? 😄 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zvezdinho Posted June 28, 2019 Share Posted June 28, 2019 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts