stefan81888 Posted April 27, 2020 Share Posted April 27, 2020 Godina prođe, forum nikad. 😄 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
MetalHead Posted April 27, 2020 Share Posted April 27, 2020 A bre ljudi, pa sutra je 1. rodjendan 😄 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Golijat Posted April 27, 2020 Share Posted April 27, 2020 Sta sam sve novo saznao i video na forumu i od forumasa ponekad me sramota da kazem da sam naucio/saznao sa foruma 😄 Ajde neka je sa srecom onda 😄 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Valensija Posted April 27, 2020 Share Posted April 27, 2020 Pomislih da je spisak za vakcinaciju.😂 Neka nam je sa srecom! 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tamburinjo Posted April 27, 2020 Share Posted April 27, 2020 @fancy Pod kojim si ti nikom pisao na b92? Meni kad promenis nik u glavi se odmah resetujes na novopridoslog forumasa :-D Link to comment Share on other sites More sharing options...
fancy Posted April 27, 2020 Share Posted April 27, 2020 (edited) @Tamburinjo Uvek pod ovim, nikad nisam promenio ni avatar. U čast prvih godina, vraćam i potpis sa kojim sam počeo forumski život. p.s. da li treba da navodim članove zavereničke grupe i mesto održavanja sastanka na kome je napisana čuvena "...i Mile Ćurčić" čitulja? 😉 Edited April 27, 2020 by fancy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sector Posted April 27, 2020 Share Posted April 27, 2020 Pozz svima. Dugo vas citam pa sam odlucio da konacno i ja doprinesem. 1 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Constantin Posted April 27, 2020 Share Posted April 27, 2020 1 minute ago, fancy said: @Tamburinjo Uvek pod ovim, nikad nisam promenio ni avatar. U čast prvih godina, vraćam i potpis sa kojim sam počeo forumski život. I ja se sećam tvog avatara....a evo mog avatara, ako se ko seća, a bio je aktuelan 15-ak godina: 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Akiro Posted April 27, 2020 Share Posted April 27, 2020 Dogodine svi iz neke civilizovanije zemlje (makar to bila ova, ako se desi neko neviđeno čudo). Hebote , ne mogu više ni da se setim jel sam na starom forumu godište 2003. ili 2005. Neka bude bar još toliko godina na ovom, ako može i više. Uzdravlje svim starima i novima, prisutnima i odsutnima. 🍸🥡 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Džudi Posted April 27, 2020 Share Posted April 27, 2020 Srećan rođendan gostima, forumašima, admin-mod ekipi🙂 Link to comment Share on other sites More sharing options...
fancy Posted April 27, 2020 Share Posted April 27, 2020 (edited) Ah, posegnuo sam za arhivom službe 😉 i došao do traženog datuma: (ovo je očigledno bilo neko krljanje sa Hill Billom...) A onda su iskočile slike kafenisanja sa Sailorom, Dunadan, Veki i Skadi, poetske večeri uz pelinkovac kod memetica, pivo sa Zodiacom i Doroti... Arhiva je zabeležila i posebno sladak javni raspad Natashe i kinika, tantrički sex Hippie... Eraserhead i devojčica mu LInda Lee (hehe),. Sioran, kamichak, broken fingers, nesrećni Uros_s78 pa propali poeta kosmarac.... i još milion njih... Au, setih se i čuvenih "11 godina bana" - to je nekad bilo ograničenje u forumskom softveru i poznato kao najduža i najužasnija kazna (11 godina je nekad bilo više od trajnog bana ovde.... nešto kao 2 doživotne robije 😛 )... Ne znam o kome je bilo reči ali znam da sam ispizdeo Domazeta za sve pare: Edited April 27, 2020 by fancy 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dzep Posted April 27, 2020 Share Posted April 27, 2020 de ste de ste Srećna nam godišnjica i srećan nam mir! 😄 Š'a ima drugari? Evo kod mene ukratko - čitam, kuvam, vozim bajs, igram igrice, opet vozim bajs, po malo trčim, čitam, kuvam i tako u krug... skinuo sam 5 kila i ulazim u top formu, ima da bicikliram celo leto, zdravlje bože Danas sam video Zagora i Jankovića u Njegoševoj, krše naredbu o socijalnom distanciranju ukoliko mi nešto ne znamo i nisu zajedno karantinirani... 😅 Šalu na stranu, Janker dosta kockast, Zagor onako klasično hipsterski... Pozz svima, čuvajte se 😉 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Prijatelj Mitar Posted April 27, 2020 Share Posted April 27, 2020 @kalistenika u rutini Hvala ti, bratmi 🙂 Da ste mi svi zivi i zdravi i da nam forum radi na mnogaja ljeta. 🍻 Posebna zahvalnost stručnom štabu predvodjenom @MetalHead sto sve fercera ki bolid Formule 1, a adminima, modovima i svim forumasima za generalno prilicno finu i opustenu afmosferu. Dokaz da se i ovde kod nas struka sluša 🙂 4 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pero_Cameron Posted April 27, 2020 Share Posted April 27, 2020 A kad pre godina dana 😄 Sa srecom prva od nadam se mnogih godina rada foruma. 🏆 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Squabbit Posted April 27, 2020 Share Posted April 27, 2020 ih bre godina ode.. Nista ova sledeca (forumashka) ce makar biti zanimljivija.. Zivi bili ne dajte se!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
alcesta Posted April 27, 2020 Share Posted April 27, 2020 4 hours ago, Sunshine State said: Hvala, takodje! p.s. je l' se minuli rad ne racuna? Trebalo bi da dobijem sat dogodine za 15 godina clanstva Mislim da je meni ove godine 15 godina doduše ni na poslu ništa nisam dobila za 15 godina rada pa mi ni sat ne bi pao na pamet Pa neka nam je srećno i da iduću godišnjicu dočekamo u normalnijem svetu i sa manje briga 7 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kronostime Posted April 28, 2020 Share Posted April 28, 2020 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomiprunet Posted April 28, 2020 Share Posted April 28, 2020 10 hours ago, Devojka Luke Razića said: Srećan rođendan gostima, forumašima, admin-mod ekipi🙂 Nemoj da se slihtas 😄 Kad pre vec godinu dana. Sretan rodjendan. Link to comment Share on other sites More sharing options...
stefan81888 Posted April 28, 2020 Share Posted April 28, 2020 Je l sme danas da se čestita? 😄 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
zoe Bg Posted April 28, 2020 Share Posted April 28, 2020 13 minutes ago, stefan81888 said: Je l sme danas da se čestita? 😄 Moze danas, moze i sutra ako neko zaboravi danas 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Constantin Posted April 28, 2020 Share Posted April 28, 2020 5 minutes ago, zoe Bg said: Moze danas, moze i sutra ako neko zaboravi danas Paterice... Čestitke svima....trebalo nas je izdržati...a i vas... Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJ_Vasa Posted April 28, 2020 Share Posted April 28, 2020 Srećan nam svima forumdan, tj. forumu rođendan 😀 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Clash Posted April 28, 2020 Share Posted April 28, 2020 Znaci sretan rodjendan, znaci sace Djurdjevdan, znaci slava foruma Djurdjevdan, znaci Zvezda Delije Sever. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kronostime Posted April 28, 2020 Share Posted April 28, 2020 24 minutes ago, CLakiSH said: Znaci sretan rodjendan, znaci sace Djurdjevdan, znaci slava foruma Djurdjevdan, znaci Zvezda Delije Sever. Kod vas se slavi Ederlezi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Clash Posted April 28, 2020 Share Posted April 28, 2020 2 minutes ago, Kronostime said: Kod vas se slavi Ederlezi. Naravno, ko ce to znati ako ne ti.😜 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts