DameTime Posted Wednesday at 08:55 AM Posted Wednesday at 08:55 AM Samo imaj na umu da to nije savetovanje tipa terapeut ti kaže šta je ispravno uraditi 😄
JPM Posted Wednesday at 09:52 AM Posted Wednesday at 09:52 AM 57 minutes ago, DameTime said: Samo imaj na umu da to nije savetovanje tipa terapeut ti kaže šta je ispravno uraditi 😄 Znam, šteta 😄 Bilo bi super kad bi postojao quick fix ili manual 😄 2
DameTime Posted Wednesday at 09:57 AM Posted Wednesday at 09:57 AM 4 minutes ago, JPM said: Znam, šteta 😄 Bilo bi super kad bi postojao quick fix ili manual 😄 Nasmejao me je kolega pre neki dan, baš smo pričali na temu terapije, i on me pita a jel mogu ja tamo da odem, ispričam kako sam se posvađao s devojkom i da mi oni kažu ko je u pravu? 1
JPM Posted Wednesday at 10:07 AM Posted Wednesday at 10:07 AM 7 minutes ago, DameTime said: Nasmejao me je kolega pre neki dan, baš smo pričali na temu terapije, i on me pita a jel mogu ja tamo da odem, ispričam kako sam se posvađao s devojkom i da mi oni kažu ko je u pravu? Mogu slobodno da ti kažem da sam godinama ja isto tako zamišljao terapiju. Znaš kad sam prestao tako da gledam na stvari. Gledajući Sopranove. Tad sam, pre 20 godina, skapirao kako to funkcioniše, da ti sam moraš da dođeš do zaključka a ne neko da ti sipa mudrost. Zato ljudi i odustaju od terapije, jer su u poricanju, jer duboko u sebi imaju odbrambeni mehanizam koji im kaže da su oni sve u redu a da je svet sranje. 1
Recommended Posts