Jump to content

Recommended Posts

Posted

Kakav PR :Hail: ima li bolje pripreme za USO od igranja dva meča dnevno? Igrači su sigurno oduševljeni. Ovi kao da su učili od organizatora u Rimu :classic_ninja:

• Ha-ha 1
Posted

Nisu. Per je na pocetku bio totalno van udarca, cinilo se da je preumoran zbog predugog "radnog dana" (gotovo 2 sata protiv KarenjaBuste, mada je jedan deo odigrao prekjuce), ali se onda pronasao u 2. setu, a Dzonson je od tada izgledao iscedjen (prethodno vise od 2 sata protiv Milmana, koji ne daje jeftine poene). Imali su i mali prekid zbog kise.

A i nelogicno je da Dzonson tek tako tankuje mec kojim bi zaradio dodatnih 60 bodova zbogradi meca protiv Kiriosa i potencijalnih dodatnih 35 bodova (gde ima slabe sanse da pobedi) koji se igra u ponedeljak uvece.

Per je vec druga prica, njemu nisu uvek sve koze na broju, ali i ako je resio da malo tankuje mec zbog USO, brzo se sabrao (mada mislim da je pre bio u pitanju umor u 1. setu, a onda je udario adrenalin). On i onako igra svoj prvi mec u utorak (protiv Kanadjanina Schnura), imace dovoljno vremena da se oporavi. A ovde moze danas i do titule.

• Like 1
Posted

Pa nisam gledao, tako da si verovatno u pravu. Ovo mi je prvo palo na pamet jer USO dolazi, pa da se potrosi sto manje energije, jer se taj turnir razvukao dobrano.

Posted

Da, bas sam obratila paznju na to ko je u kom delu USO zreba: vecina QF-sta od juce je u dodnjem delu zreba i dobro je za njih sto startuju u utorak (mada ne verujem da se USO vodio njihovim interesima kod odluke koji deo zreba kada igra 😉 ) . Posto je Karenjo Busta ispao, Hurkasu je zapravo najnepovoljnija situacija: nocas je igrao poslednji mec (ne znam uopste kad su poceli i zavrsili), a vec u ponedeljak igra R1 (doduse poslednji mec na C14, ali protiv Zeroma :classic_biggrin: koji nije maciji kasalj).

• 4 weeks later...
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...