Old 666 Posted September 4, 2020 Share Posted September 4, 2020 To je ok što se mene tiče. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Romantik Posted September 4, 2020 Share Posted September 4, 2020 I meni je 23 apsolutno prekasno i ovo sa 22 sam gledao kako preživeti. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kolbas Posted September 4, 2020 Share Posted September 4, 2020 Ja ću da probam da se uklopim u ono što većini odgovara... verovatno ću u nedjelju biti na putu pa ne mogu da garantiram prisustvo, uostalom bilo je godina kada mi je autopick odradio solidan posao... naravno, gledaću da to izbegnem ako mognem da ne razvlačim ionako dug draft. Link to comment Share on other sites More sharing options...
L' Imperatore Posted September 4, 2020 Share Posted September 4, 2020 ja u ponedeljak radim do 23h, tako da bi u tom slučaju morao da se uzdam u autopick. Ali neču praviti probleme večini. Kako odlučite, ja ču se složiti Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gaga Posted September 4, 2020 Share Posted September 4, 2020 Svejedno Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sharp Posted September 4, 2020 Share Posted September 4, 2020 Također svejedno. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gggggggg Posted September 4, 2020 Share Posted September 4, 2020 cek draft je ovog vikenda? ja nisam ni znao da pocinje nfl ovako rano Link to comment Share on other sites More sharing options...
San Epifanio Posted September 4, 2020 Share Posted September 4, 2020 I meni odgovara bilo koji termin Послато са SM-J610FN помоћу Тапатока Link to comment Share on other sites More sharing options...
Romantik Posted September 5, 2020 Share Posted September 5, 2020 Treba obnoviti pogadjalicu i prezivljavanje, ja bih da branim triplu krunu Link to comment Share on other sites More sharing options...
djole Posted September 6, 2020 Share Posted September 6, 2020 Draft ipak večeras u 22? Link to comment Share on other sites More sharing options...
nlavrnja Posted September 6, 2020 Share Posted September 6, 2020 Ja bih ga ipak pomerio, nisam racunao na tekmu, plus sam se zeznuo sa terminom od 22 h. E sad ne bih da zeznem ni Imperatorea, hocemo li mozda utorak od 21 h? @L' ImperatoreImperatore radis li i tada? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Old 666 Posted September 6, 2020 Share Posted September 6, 2020 Nema veze. Kasno je već za promene. Nek bude kako je određeno na startu. Meni će verovatno autopick birati i verovatno ne može biti mnogo gore nego bi ja birao. Link to comment Share on other sites More sharing options...
L' Imperatore Posted September 6, 2020 Share Posted September 6, 2020 2 hours ago, nlavrnja said: Ja bih ga ipak pomerio, nisam racunao na tekmu, plus sam se zeznuo sa terminom od 22 h. E sad ne bih da zeznem ni Imperatorea, hocemo li mozda utorak od 21 h? @L' ImperatoreImperatore radis li i tada? Jbg pon, utorak, sreda sve 15-23. Ali kao sto sam rekao, ako vecini odgovara meni nije problem nastimati listu za autopick. Ipak je draft najzanimljiviji kad ih je sto vise prisutnih. Ako sam ja taj koji ce jedini da fali u utorak, nema veze. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sharp Posted September 6, 2020 Share Posted September 6, 2020 Onda smo večeras ili? Link to comment Share on other sites More sharing options...
nlavrnja Posted September 6, 2020 Share Posted September 6, 2020 Ne znam sad ni ja, slabo se ljudi izjasnjavaju😃 sad bih ga pomerio za sutra, cisto da neko ne preskoci danas misleci da smo ga pomerili (plus danas u to doba ima da se gleda fudbal, nba, Djokovic). A kao solomonsko resenje da sutra bude od 22 h, da Imperatore propusti sto manje rundi (autopick je mnogo lakse podesiti za pocetne runde), ovo mi deluje kao najoptimalnije resenje? Link to comment Share on other sites More sharing options...
gggggggg Posted September 6, 2020 Share Posted September 6, 2020 ko moze nek danas radi a ko moze sutra nek radi sutra Link to comment Share on other sites More sharing options...
djole Posted September 6, 2020 Share Posted September 6, 2020 Meni je svejedno, ja samo pitam da znam. Link to comment Share on other sites More sharing options...
larry Posted September 6, 2020 Share Posted September 6, 2020 Svejedno mi, samo vam je loša organizacija Link to comment Share on other sites More sharing options...
nlavrnja Posted September 6, 2020 Share Posted September 6, 2020 Pomerio sam za sutra u 22 h, deluje mi kao najbolje resenje, a neko ce mi jebati sve po spisku kako god okrenes 😃 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
L' Imperatore Posted September 6, 2020 Share Posted September 6, 2020 1 minute ago, nlavrnja said: Pomerio sam za sutra u 22 h, deluje mi kao najbolje resenje, a neko ce mi jebati sve po spisku kako god okrenes 😃 jbg kad si odma krenuo sa nekim liberalno demokratskim bs-om, pa onda ljudi izvolevaju. Da si vidio reda kod starog komisionara. Tad i tad, kako znate i umete. Kome ne paše, neka zdrži za sebe, pošto ga ne zanima 😄 bez zajebancije. ok je i sutra u deset. Ja kad stignem, stignem Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kolbas Posted September 7, 2020 Share Posted September 7, 2020 Dobro de, novi komesar dajmo mu barem 100 dana da se novo rukovodstvo uhoda 😌...nego, dobro je da se čovek prihvatio ove velike odgovornosti, meni je delovalo da se niko neće ni latiti tog posla jerbo se dosta nas izjasnilo da nismo u mogućnosti...tako da sa moje strane podrška...smandrljaćemo nekako i taj draft sutra😎 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Old 666 Posted September 7, 2020 Share Posted September 7, 2020 Hoće li biti neki dodatni COVID IR, kao što generalno preporučuju za ovu sezonu, platforme za igranje fantasy footbal-a . Link to comment Share on other sites More sharing options...
L' Imperatore Posted September 7, 2020 Share Posted September 7, 2020 8 hours ago, Kolbas said: Dobro de, novi komesar dajmo mu barem 100 dana da se novo rukovodstvo uhoda 😌...nego, dobro je da se čovek prihvatio ove velike odgovornosti, meni je delovalo da se niko neće ni latiti tog posla jerbo se dosta nas izjasnilo da nismo u mogućnosti...tako da sa moje strane podrška...smandrljaćemo nekako i taj draft sutra😎 Šalio sam se, naravno. Svaka čast nlavrnji što je preuzeo odgovornost Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kolbas Posted September 7, 2020 Share Posted September 7, 2020 Skont'o sam da je bila zeza, ali si u pravu kad kažeš da je Sky vodio ligu čeličnom rukom, ali nas je izveo na pravi put 😃 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
nlavrnja Posted September 7, 2020 Share Posted September 7, 2020 Iscitao sam malo po netu ovo oko dodatnih pozicija zbog kovid situacije, dodao sam po 1 bench i IR spot zbog ovoga, u pravu su ljudi, em kovid, em usled ovih osiromasenih kampova bice i vise povreda. S obzirom na prirodu nfl lige (zbog kratke sezone ir povrede su cesto season ending povrede) sam se odlucio da dodam i to 1 mesto na klupi, pored 1 ir mesta 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts