Chaos Is Me Posted July 14, 2021 Author Share Posted July 14, 2021 E da, od pre 2 meseca moje nove bebice, Air Jordan 35 low Luka Dončić: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Krava kaze mu Posted July 14, 2021 Share Posted July 14, 2021 imao sam odredjena ocekivanja kad sam video novi Kaosov post, moram reci ispunjena su 🙃 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Luchifer89 Posted July 14, 2021 Share Posted July 14, 2021 E da, od pre 2 meseca moje nove bebice, Air Jordan 35 low Luka Dončić: Čemu ova rupa po sred djona služi? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chaos Is Me Posted July 14, 2021 Author Share Posted July 14, 2021 Nemam pojma, to se zove eclipse plate, valjda za stabilnost, evo tehnologije: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Luchifer89 Posted July 14, 2021 Share Posted July 14, 2021 One nove Jordan "mutacije" , su off court obuća? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chaos Is Me Posted July 15, 2021 Author Share Posted July 15, 2021 Izašle su pre par nedelja i nove Janisovke - zoom freak 3. Grdne su. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
MrTripleDouble Posted July 29, 2021 Share Posted July 29, 2021 I negativna reklama je reklama Kyrie Irving on Kyrie8 shoes: These are trash! https://sportando.basketball/en/kyrie-irving-on-kyrie8-shoes-these-are-trash/ 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
In the middle of nowhere Posted July 31, 2021 Share Posted July 31, 2021 Da li neko ima iskustva sa ovim patikama? Uzeo bih ih za igru na betonu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Princeton Posted August 13, 2021 Share Posted August 13, 2021 On 7/14/2021 at 11:35 PM, Chaos Is Me said: E da, od pre 2 meseca moje nove bebice, Air Jordan 35 low Luka Dončić: Kako ti odgovaraju 35, imas li problema sa ahilovom tetivom? - Ja sam ih nosio 2x na kosarci i sljedecih par dana me ubijala tetiva. Sa drugim patikama nemam ovaj problem.. tj. vjerovatno imam, ali ne osjetim toliko. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chaos Is Me Posted August 13, 2021 Author Share Posted August 13, 2021 Nemam nikakav problem ni sa patikama ni sa ahilovom. Doduše, moram da priznam da nakon nošenja raznih patika za košarku svih ovih godina, meni i dalje Kobe modeli neprevaziđeni za moje stopalo i način igre, posebno Kobe 9. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
realno *w Posted August 13, 2021 Share Posted August 13, 2021 Ne postoji osoba sa manjim prohtevima što se patika tiče, od mene. Vratio sam se ozbiljno basketu posle 6-7 godina i igram u nekim starim maksericama i savršeno se osećam u njima :D 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
uvrnuto Posted August 13, 2021 Share Posted August 13, 2021 Kad ste kod basketa, je l' se beše na starom forumu organizovala forumaška basketica? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chaos Is Me Posted August 13, 2021 Author Share Posted August 13, 2021 4 minutes ago, realno *w said: Ne postoji osoba sa manjim prohtevima što se patika tiče, od mene. Vratio sam se ozbiljno basketu posle 6-7 godina i igram u nekim starim maksericama i savršeno se osećam u njima 😄 Pa dobro, ti baš nisi relevantan za ovu temu, reče pre neki dan da si igrao bos tako da su bilo koje patike već ozbiljan napredak. 😄 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
realno *w Posted August 13, 2021 Share Posted August 13, 2021 (edited) Dobro, to je bio izuzetak. Ne znam, valjda je to najviše do zgobova. Ko god je izvrtao zglob, obraća puno pažnje na obuću. Ja imam možda jedno izvrtanje, za 30 godina košarke/bakseta. A i ove patike u kojima igram su u suštini odlične patike, jedino što su plitke. A inače sam skoro ceo život u plitkim igrao. Edited August 13, 2021 by realno *w Link to comment Share on other sites More sharing options...
didžej hel Posted August 13, 2021 Share Posted August 13, 2021 6 hours ago, uvrnuto said: Kad ste kod basketa, je l' se beše na starom forumu organizovala forumaška basketica? jeste. Link to comment Share on other sites More sharing options...
todorovic Posted August 15, 2021 Share Posted August 15, 2021 Znam da je bilo na adi 2013/2014, ja sam bio na nekoliko termina. Chaos, meda i neki amateri :-) Link to comment Share on other sites More sharing options...
freethrow Posted August 23, 2021 Share Posted August 23, 2021 Jedno pitanje za vas koji se razumete u prodavnice sportske opreme. Da li ste nekad čuli za ovaj sajt, da li je cena realna, da li da naručujem, šta mislite? https://www.seprun.com/product/14280 Hvala na pomoći. Link to comment Share on other sites More sharing options...
deez nuts. Posted August 23, 2021 Share Posted August 23, 2021 Cene su realne kad ih pomnozis sa 4. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Luchifer89 Posted August 23, 2021 Share Posted August 23, 2021 Jedno pitanje za vas koji se razumete u prodavnice sportske opreme. Da li ste nekad čuli za ovaj sajt, da li je cena realna, da li da naručujem, šta mislite? https://www.seprun.com/product/14280 Hvala na pomoći.Uzimajući u obzir da su im cene za skoro sve Jordan modele ispod 10k zaključak je jasan - poruči ako hoćeš kopiju 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nicklord Posted August 23, 2021 Share Posted August 23, 2021 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
freethrow Posted August 23, 2021 Share Posted August 23, 2021 Hvala drugari. Ne znam ništa ni o čemu, dete mi je poslalo link i pitalo me šta je ovo, a ja poslednju cenu patika koju otprilike znam je vezana za Reebok Pump. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chaos Is Me Posted August 23, 2021 Author Share Posted August 23, 2021 Ja sam se jednom izjebao i naručio neki vintage jordan model sa takvih sajtova, stigla mi kineska kršina s deformisanim logom koja se raspala posle 2 meseca. Link to comment Share on other sites More sharing options...
deez nuts. Posted August 23, 2021 Share Posted August 23, 2021 Pametan si momak. Link to comment Share on other sites More sharing options...
didžej hel Posted August 23, 2021 Share Posted August 23, 2021 sprivel se nikada nije zajebo samo pjur pobede redjao (a kulen mu je fejk :)) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chaos Is Me Posted August 23, 2021 Author Share Posted August 23, 2021 58 minutes ago, Sprivel said: Pametan si momak. Sad jesam. 😞 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts