Luchifer89 Posted December 21, 2023 Share Posted December 21, 2023 Jokić odjebao Nike i potpisao deal sa kineskim brendom 361. Verovatno za neku nenormalnu cifru.Idealna obuća za Somborski lunaprk 1 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted December 21, 2023 Share Posted December 21, 2023 izgleda nije skinuo celofan. ove gilje izgledaju kao nešto što te nažulja kad obučeš prvi put a onda odbija da se formira prema nozi potpuno je lud nikola ali bar će sns ceniti kinesko prijateljstvo a biće lako i napraviti fejk gilje da se prodaju na pijaci za 15eur 3 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
MrTripleDouble Posted December 21, 2023 Share Posted December 21, 2023 A inspiraciju za naziv marke dobili od onog cige sa Ade... šesto jedan, petsto kec, četvorka, trojka, dvojka ove patike orginal 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Урош19 Posted December 21, 2023 Share Posted December 21, 2023 On 12/1/2023 at 3:26 PM, Chaos Is Me said: To su Hardenke sedmica. Izašla je pre koju nedelju i osmica, grdne su. A nekad sam mislio da su moje hyperdunk 2013 najružnija patika Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chaos Is Me Posted December 26, 2023 Author Share Posted December 26, 2023 Izašle Air Jordan Tatum 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted December 26, 2023 Share Posted December 26, 2023 k'o da nisu iste gilje gore i dole ove dole su mi otprilike okej Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chaos Is Me Posted March 5 Author Share Posted March 5 Evo još nekih noviteta: Dame 9, izgledaju kao kopačke KD 17, jasna analogija sa onim nekim dizelaškim air max modelom iz 90ih koje su doživele rezurekšn skorije Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chaos Is Me Posted March 14 Author Share Posted March 14 Moje nove patike - Nike GT cut 2 industrial blue, videćemo kako će se pokazati na delu 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
uvrnuto Posted March 16 Share Posted March 16 On 3/14/2024 at 10:54 AM, Chaos Is Me said: Moje nove patike - Nike GT cut 2 industrial blue, videćemo kako će se pokazati na delu Jesu za šminkeraj ili giljanje po terenima? Možda bismo mogli opet da probamo da napravimo forumaški basket? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Barka73 Posted March 16 Share Posted March 16 (edited) Za sina bi mi trebala košarkaška lopta (sedmica) kojom se igra na betonu, asfaltu, tartanu. Gumena lopta je u pitanju. Može li i neka druga. Može li preporuka dobre marke i link za online kupovinu. Edited March 16 by Barka73 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chaos Is Me Posted March 16 Author Share Posted March 16 57 minutes ago, uvrnuto said: Jesu za šminkeraj ili giljanje po terenima? Možda bismo mogli opet da probamo da napravimo forumaški basket? Šminkersko giljanje po paketima 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
uvrnuto Posted March 16 Share Posted March 16 4 hours ago, Chaos Is Me said: Šminkersko giljanje po paketima Nešto sam i kontao da igraš ko Nedović Spoiler 8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chaos Is Me Posted March 17 Author Share Posted March 17 Pa tako nešto 😄 samo se više cimam u odbrani 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kooineeperk Posted March 17 Share Posted March 17 3 hours ago, Chaos Is Me said: Pa tako nešto 😄 samo se više cimam u odbrani Jel moze manje? 😄 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chaos Is Me Posted April 3 Author Share Posted April 3 Embiid izgleda potpisao za Sketchers. Izgledaju kao sa pijace. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chaos Is Me Posted April 8 Author Share Posted April 8 Kratak klip o najboljoj patici za košarku ikad: 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
PorodicneVrijednosti Posted April 8 Share Posted April 8 13.04 Nike ponovo izbacuje Kobe 4, meni licno najljepsa kosarkaska patika ikad. https://www.nike.com/at/en/launch/t/kobe-4-protro-philly-basketball-shoes-na Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kooineeperk Posted April 8 Share Posted April 8 Nisam neko ko kupuje i nosi ovakvu obucu ali bih mogao da zamislim sebe u nekoj od ovih Kobe varijanti koje ste kacili (za razliku nekih svemirskih koje sam vidjao ovde) - cak i Kobe 4 moze da prodje kao normalna everyday patika, a tek 6, bas je lepa! OK ne bas drecava. 🙂 I jasno je da bi bio greh ovo nositi samo van kosarkaskog terena 🙂 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chaos Is Me Posted April 22 Author Share Posted April 22 Paolo Banchero je za vikend prvi prošetao Air Jordan 39. Friški model Adidas DON 6 ima i Donovan Mitchell, gadne su. U julu izlazi Air Jordan Luka 3, solidno mi izgledaju ove bele Link to comment Share on other sites More sharing options...
Урош19 Posted April 22 Share Posted April 22 On 3/5/2024 at 10:44 AM, Chaos Is Me said: Evo još nekih noviteta: Dame 9, izgledaju kao kopačke KD 17, jasna analogija sa onim nekim dizelaškim air max modelom iz 90ih koje su doživele rezurekšn skorije Dame 9 me podsećaju na manje gadnu verziju onih adidas Kobijevih, mislim da se sad zovu crazy 1 ili tako nešto Link to comment Share on other sites More sharing options...
Beonegro Posted April 23 Share Posted April 23 Kad vidim na šta liče ove nove patike dio mene bude srećan što više nisam u stanju da igram basket 7 Link to comment Share on other sites More sharing options...
fancy Posted April 23 Share Posted April 23 KT9 "Rocco" jebu kevu. (Rocco je inače Klayov džukac ) MIslim da će me uskoro videti u DS u Galeriji Pošto se Zoom Freak 5 pokazao neočekivano neprilagodljiv ulošcima i plitak / uzak za svoju veličinu, bio je instantno zamenjen KT8 - Platinum koje su se pokazale apsolutno fenomenalno u teškoj i konstantnoj upotrebi (i posle 4 meseca su top!): Za novu sezonu zna se - KT9. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DameTime Posted April 23 Share Posted April 23 (edited) Ove bele sa zlatnim su baš lepe. Inače, polude svake godine sa užasno neestetičnim kombinacijama boja, ne znam kome to pada na pamet. Edited April 23 by DameTime REČ Link to comment Share on other sites More sharing options...
fancy Posted April 23 Share Posted April 23 Uživo su još mnogo lepše, na spoljenjem đonu ima male zlatne kapljice, izgleda kao mermer, a postoji fora da budu i duboke i plitke (poluduboke) - onaj deo oko gležnja se spušta i budu ovakve: Plus grip im je sjajan i u salama u kojima se pôd ne briše baš redovno. Anta ozbiljne patike radi za Klaya, nova linija ima baš lepe boje. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fat Zadd Posted April 27 Share Posted April 27 Kopija Li-Ninga Meni su ti kineski modeli manje vise svi isti ( za "udobnost" ne znam). Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts