Dobar Los Milos Posted June 27, 2019 Share Posted June 27, 2019 samo da se manemo priče oko truda kako se dečak ttrudi i sve, al jebi ga fizikalije i talenat ga hebu... pa onda u ključnim momentima utakmice, opali nidje veze sa životom trojčinu, samo zato što je loptu kupio njegov tajo.... Eh, da je zivot samo KLS finale. Daj, molim te, ispasce jos da ja jos nesto branim Filipa, daleko mu lepa kuca, ali ne moze da mu se ospori da je grizao kada je trebao, koliko je u mogucnosti, intelektualno i fizicki. Ta bahatost koju napominjes je jedan od x razloga zasto ga ne zelim u ekipi, ali red je da se napomene i to malo dobrog koje je doprineo. I taj Kampaco nije bas imun na besno prangijanje, ali sad, ko zna, mozda je i do Lasa. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
HAMMER Posted June 27, 2019 Share Posted June 27, 2019 3 hours ago, Dobar je Dzontra... said: Nekada su se otvarale posebne teme za unikate tipa Milicic Darka, a sada za Covkinsa... kao drustvo smo propali... oprosti im darko. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomiprunet Posted June 27, 2019 Share Posted June 27, 2019 Ja zaista jesam 180cm visok, za Filipa ne znam. Znam da mogu dobaciti sa linije za 3, i to veoma jako, tako da cak i kada bi me neko stisnuo u odbrani, dobacio bi do kosa sigurno. Filip ima IQ za kosarku, ti airbolovi, videli smo da su se desili i i mnogo visljim igracima, ( u toj finalnoj seriji izmedju CZV i Partizana), kako igracima partizana tako i u CZV. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Dusko Posted June 27, 2019 Share Posted June 27, 2019 Mozda mozes dobaciti ali pogoditi je druga stvar moj Slavisa. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomiprunet Posted June 27, 2019 Share Posted June 27, 2019 Kad ne treniram kosarku, a da treniram pogodio bi valjda koju 😉 Link to comment Share on other sites More sharing options...
HAMMER Posted June 27, 2019 Share Posted June 27, 2019 zaista si veliki slavisa 1 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomiprunet Posted June 27, 2019 Share Posted June 27, 2019 Secam se kad proslo leto igrao protiv necake koja trenira kosarku i ima 12god, nije mi mogla nista 🙂 2 7 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomiprunet Posted June 27, 2019 Share Posted June 27, 2019 Forum mi ne dozvoljava edit posta ovog poslednjeg. Nisam veliki, visok sam prosecno. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Boujee Posted June 27, 2019 Share Posted June 27, 2019 Ok Link to comment Share on other sites More sharing options...
korona je najveća prevara Posted June 27, 2019 Share Posted June 27, 2019 Samo da izjavim za dnevnik da jedan nas forumas ima sina koji je igra na istoj poziciji kao Covic, visi je od njega, atletski superiorniji i generalno bolji igrac. Sin mu ima 13 godina. 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
kalistenika u rutini Posted June 27, 2019 Share Posted June 27, 2019 8 hours ago, slavisa said: Znam da mogu dobaciti sa linije za 3, i to veoma jako, tako da cak i kada bi me neko stisnuo u odbrani, dobacio bi do kosa sigurno. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kosjan Willavić Posted July 3, 2019 Share Posted July 3, 2019 Slavisa je najveci bog na ovom forumu 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stoned Laki21 Posted July 22, 2019 Share Posted July 22, 2019 2 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wingwalker Posted July 22, 2019 Share Posted July 22, 2019 (edited) ja se ne znam kako izvinjavam... ...evo sad prvi put vidim ovaj topik. Edited July 22, 2019 by Wingwalker Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stoned Laki21 Posted July 23, 2019 Share Posted July 23, 2019 e na KKP mi dugmad ispritiskao @Sector sa onim valja svaki dobar domaći igrač i zašto bi se tako lako odricali Djordja Gagića. Lično smatram Gagić Djordja za Lošeg košarkaša, sa niskim IQ i u suštini meni ne smeta ta neka njegova limitiranost košarkaška, nego mi smeta što je brate mili jednostavno čovek glup za košarku, nema kliker da isprati, da se uključi, da se kreće... nego onako kao june neko samo juriš i jurenje sudija, ahanje rukama... E sad pošto je ovo tema o Filipu, gde je Filip? Evo ga Filip: Da morate da birate izmedju Gagić Djordja i Filipa Čovića za vašu košarkašku ekipu koja igra TAKMIČARSKI basket, koga bi ste uzeli? Drvlje i kamenje na mene koji bi birao Čovkinsa, koji jeste to što jeste i što je lepo napisano, al nekako (da li zbog posla ili šta) nekako lakše se izborim i lakše progutam nadrkane privatnike u vidu tatinih sinova, nego li glupog čoveka koji ne sluša šta mu se priča. ja sam dušu otvorio... ajte sad vi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kalistenika u rutini Posted July 23, 2019 Share Posted July 23, 2019 Velika dilema.Dva nemaca poima, jedan tatin drugi sns booljas.Bas teško za izabrati jer nijedan košarkaškim i ljuckim karakteristikama ne zasluzuje pažnju.Da se Djordje nije trpo Vesicu u doope ne bih imao dilemu, ovako su egal po ljigavosti pa biram nijednog. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
The Walking Dravot Posted July 23, 2019 Share Posted July 23, 2019 39 minutes ago, Stondisha said: Da morate da birate izmedju Gagić Djordja i Filipa Čovića Biram izmedju. 4 8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sector Posted July 23, 2019 Share Posted July 23, 2019 Ja sam malo trolovao na kkp. A sto se tice izbora, izmedju loseg igraca i debele veprine uzeo bih ovo prvo. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gandalff Posted July 23, 2019 Share Posted July 23, 2019 Da mi fali plej, uzeo bih Gagica.. Da mi fali centar, uzeo bih Filipa, tako da mi ni jedan, ni drugi ne zaigraju.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
didžej hel Posted July 23, 2019 Share Posted July 23, 2019 ovo me podseti na svežu pitalicu sa P&T Follow up Q: would you rather A) be covered head to toe in mosquitoes, grundle and all, to the point where all you can see is a mosquito sheet, for three hours on the first of every month for three years. Or B) non fatally stabbed once every three years for a decade? — stingy (@aighttho) July 19, 2019 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hej Pavkov Posted July 23, 2019 Share Posted July 23, 2019 Koliko odvratan pdf. Odraz ličnih, privatnih frustracija. Informer level puta 1000. Fuj fuj fuj Link to comment Share on other sites More sharing options...
didžej hel Posted July 23, 2019 Share Posted July 23, 2019 chova senior :seen: 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Valensija Posted July 23, 2019 Share Posted July 23, 2019 Ovaj topik je teska budalastina. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
didžej hel Posted July 23, 2019 Share Posted July 23, 2019 prijavi propolisa chovi, lik je dalabu realno 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
didžej hel Posted July 23, 2019 Share Posted July 23, 2019 inače, chova je i tebe stiklirao Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts