DameTime Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 21 minutes ago, fancy said: Ako može bez ličnih prozivki, hvala. Može, kad prihvatiš da feminizam nije pokret/borba sa samo jednim frontom koji je aktivan. Nažalost, svakog dana je aktivno stotine ili hiljade frontova, na kojima svi nekako očekuju reakciju feministkinja, a da sami* retko šta urade po navedenim pitanjima. *Sidenote: ovo nije lična provokacija 21 minutes ago, fancy said: Meanwhile: Meanwhile, ovo okruženje uopšte ne liči na Teheran/Iran, već na neki evropski grad. Pitala sam i AI, kaže da je najverovatnije u pitanju Pariz, a vidim da to isto pišu i ljudi u komentarima ispod videa. Kao što ni fotografija koju smo oboje podelili ovde, a koju ja držim i na avataru, nije nastala u Iranu već u Kanadi. Da se razumemo, ovim ne želim da kažem da obe žene nisu hrabre - apsolutno jesu. Meni prvoj se desilo da podelim nešto, bez da sam prethodno proverila...
tjurkan Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 16 hours ago, DameTime said: Polako već postaješ naporan sa ovakvim objavama. Američke feministkinje su trenutno zauzete i borbom protiv svoje vlasti, koja je počela da targetira i ubija po ulicama. Offtopic ali, američke feminstkinje su svojim "odmerenim" delovanjem stvorile kontrapokret koji jača iz dana u dan ... I to će se najverovatnije negativno odraziti na kvalitet života mnogih žena u budućnosti.
fancy Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 10 minutes ago, DameTime said: Može Hvala, ostalo je višak.
DameTime Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago (edited) 2 minutes ago, fancy said: Hvala, ostalo je višak. Nije. Nastaviću da pišem onako kako smatram da je ispravno. Ako ti pak smatraš da nešto od toga krši pravila foruma, imaš tri tačkice u gornjem desnom uglu. Edited 1 hour ago by DameTime typo
Recommended Posts