ras kass Posted 13 hours ago Posted 13 hours ago 17 hours ago, berti said: Valjda ce doci i Saudi Arabija na red. Kako sada izgleda, pre ce Saudijci smeniti rezim u UAE, posto su u nekom sukobu.
Angelia Posted 12 hours ago Posted 12 hours ago 5 hours ago, McLeod said: Netanjahu ispade prorok pre par meseci Mislim da se ne racuna u proroka ako je na tome radio 😀 58 minutes ago, Tex_Willer said: Meni deluje kao da Tramp ne želi da na vlast dodju oni koje narod želi, jer u Venecueli hvali nobelovku i onda kaže nije dobra opcija jer nije popularna, a navodno oko 80% je podržava, sad i ovde slična je retorike oko Pahlavija. Pogotovo mi je to čudno za Venecuelu, ali imam osećaj da se plaši autoriteta pomenutih i da se mogu otrgnuti od njega kroz vreme. Mislim da se on brine da ih vojne strukture ne uklone po kratkom postupku. Iako deluje da su u Iranu ljudi ujedinjeni po pitanju Pahlavija.
A sad Posted 12 hours ago Author Posted 12 hours ago Pahlavi mozda ima podrsku u dva, tri veca grada. Nigde vise, a i tamo je upitno koliko je velika ta podrska. Nobelovka nije bila kandidat na pokradenim izborima i ne postoji nikakav osnov da ona postane predsednik bez izbora. Skidanje komunista sa vlasti u Venecueli bez nekog dogovora sa njima o mirnoj predaji vlasti bi dovela do gradjanskog rata. To ne treba nikome. Instaliranje Pahlavija u Iranu bi dovelo do jos veceg gradjanskog rata. Mada ce u Iranu svakako i doci do gradjanskog rata. 4
McLeod Posted 9 hours ago Posted 9 hours ago Iran je ogromna zemlja i etnicki sarena. Ako mule vladaju toliko dugo drzeci najvece gradove ne vidim zasto bi sledecem vladaocu bilo potrebno nesto drugo.
Nek grmi jako Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago (edited) Ali Hamnei u današnjem obraćanju obećava Trampu da će biti svrgnut u Americi. I to uopšte nije retorička figura, jer mula nije budala i zna da sabira, pošto će antitrampisti, prohamasovci, demsi, levi, proiranci i progresivci matematički moći da impičuju Trampa ako razvale repse na međuizborima. Zato Hamnei, poput Slobe Miloševića, kroz ovakvo obraćanje Trampu između redova poručuje antitrampistima: Volim i ja vas. Edited 7 hours ago by Nek grmi jako
Tex_Willer Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago 10 minutes ago, Nek grmi jako said: Ali Hamnei u današnjem obraćanju obećava Trampu da će biti svrgnut u Americi. I to uopšte nije retorička figura, jer mula nije budala i zna da sabira, pošto će antitrampisti, prohamasovci, demsi, levi, proiranci i progresivci matematički moći da impičuju Trampa ako razvale repse na međuizborima. Zato Hamnei, poput Slobe Miloševića, kroz ovakvo obraćanje Trampu između redova poručuje antitrampistima: Volim i ja vas. Njegovo obraćanje je bitno kao Vucicevo, ovo je obično prosipanje propagande, kako bi sebe uzdigao da je neki bitan faktor, daleko iznad Trampa je ovaj zaokret Amerike, shvatili su da su strateške pozicije Kine došle do te mere da trenutno sem čistom silom ne mogu im korene podseci. Druga pitanja sem Kine se razliku, sigurno bi demokrate bile otvorenije prema Evropi.
Nek grmi jako Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago 15 minutes ago, Tex_Willer said: Njegovo obraćanje je bitno kao Vucicevo, ovo je obično prosipanje propagande, kako bi sebe uzdigao da je neki bitan faktor, daleko iznad Trampa je ovaj zaokret Amerike, shvatili su da su strateške pozicije Kine došle do te mere da trenutno sem čistom silom ne mogu im korene podseci. Druga pitanja sem Kine se razliku, sigurno bi demokrate bile otvorenije prema Evropi. Ma kakav Vučić, taj ne sme ni da gleda NBA posle onoga što u Strategiji SAD stoji o njemu, a kamoli da zucne nešto o Americi. Dok mula ima razloga za optimizam, jer misli: samo da izdržim do međuizbora, a posle će se druga pesma pevati. Pri tome mu njegovi ljudi iz SAD šalju terenske podatke koji ga, logično, samo mogu obradovati i učiniti da lakše prihvati ove teške trenutke njegovog režima.
Tex_Willer Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago 1 minute ago, Nek grmi jako said: Ma kakav Vučić, taj ne sme ni da gleda NBA posle onoga što u Strategiji SAD stoji o njemu, a kamoli da zucne nešto o Americi. Dok mula ima razloga za optimizam, jer misli: samo da izdržim do međuizbora, a posle će se druga pesma pevati. Pri tome mu njegovi ljudi iz SAD šalju terenske podatke koji ga, logično, samo mogu obradovati i učiniti da lakše prihvati ove teške trenutke njegovog režima. Pa ti izbori su krajem godine, a veruj mi Vucic nebi izbijao sa tv da smo mi u ovoj situaciji, gde Ameri otvoreno agituju protiv njega. A i Iran je pretnja za Američko čedo, ne menja se politika niti uticaj prema Izraelu.
Recommended Posts