Jump to content

Recommended Posts

Posted
21 minutes ago, fancy said:

Ako može bez ličnih prozivki, hvala.

Može, kad prihvatiš da feminizam nije pokret/borba sa samo jednim frontom koji je aktivan. Nažalost, svakog dana je aktivno stotine ili hiljade frontova, na kojima svi nekako očekuju reakciju feministkinja, a da sami* retko šta urade po navedenim pitanjima.

*Sidenote: ovo nije lična provokacija

21 minutes ago, fancy said:

Meanwhile:

Meanwhile, ovo okruženje uopšte ne liči na Teheran/Iran, već na neki evropski grad. Pitala sam i AI, kaže da je najverovatnije u pitanju Pariz, a vidim da to isto pišu i ljudi u komentarima ispod videa.

Kao što ni fotografija koju smo oboje podelili ovde, a koju ja držim i na avataru, nije nastala u Iranu već u Kanadi.

Da se razumemo, ovim ne želim da kažem da obe žene nisu hrabre - apsolutno jesu. Meni prvoj se desilo da podelim nešto, bez da sam prethodno proverila...

Posted
16 hours ago, DameTime said:

Polako već postaješ naporan sa ovakvim objavama. Američke feministkinje su trenutno zauzete i borbom protiv svoje vlasti, koja je počela da targetira i ubija po ulicama.

Offtopic ali, američke feminstkinje su svojim "odmerenim" delovanjem stvorile kontrapokret koji jača iz dana u dan ... I to će se najverovatnije negativno odraziti na kvalitet života mnogih žena u budućnosti.

Posted (edited)
2 minutes ago, fancy said:

Hvala, ostalo je višak. :classic_smile:

Nije.

Nastaviću da pišem onako kako smatram da je ispravno. Ako ti pak smatraš da nešto od toga krši pravila foruma, imaš tri tačkice u gornjem desnom uglu.

Edited by DameTime
typo