Angelia Posted 23 hours ago Posted 23 hours ago 8 minutes ago, 033zero330 said: Za sad jedan projektil. Izrael je najavio, ukoliko bude pogođena infrastruktura, biće uništene rafinerije i gasna postrojenja u persijskom zalivu. Upravo. Ima izgleda povredjenih, nema jos detalja
Dzo23 Posted 23 hours ago Posted 23 hours ago Da hoće neko ove čivute sravniti sa zemljom napokon. Nevjerovatno koliko su bolesni i osioni.
boxcube Posted 23 hours ago Posted 23 hours ago 5 minutes ago, Dzo23 said: Da hoće neko ove čivute sravniti sa zemljom napokon. Nevjerovatno koliko su bolesni i osioni. Evo ne znam, pokušavaju mnogi već 28 vekova ali Jevreji nekako svakom neprijatelju vide leđa. Činjenica istorije od koje vi mrzitelji samo još više škrgućete zubima- 5
033zero330 Posted 22 hours ago Posted 22 hours ago Glupoća mula je u ovom trenutku, zvanično gotova. Što ne znači da neće biti novih lansiranja tokom noći.
DJ_Vasa Posted 22 hours ago Posted 22 hours ago 38 minutes ago, Dzo23 said: Da hoće neko ove čivute sravniti sa zemljom napokon. Nevjerovatno koliko su bolesni i osioni. Adolfe, ti li si? 5
Angelia Posted 22 hours ago Posted 22 hours ago US se ukljucila u odbranu Izraela, nesto pominju i Jordan da obaraju rakete. U Izraelu 20+ povredjenih, 2 ozbiljno, nema izvestaja o poginulim. Izrael kaze da su presli crvenu liniju.....TBC
DameTime Posted 22 hours ago Posted 22 hours ago 1 hour ago, Dzo23 said: Da hoće neko ove čivute sravniti sa zemljom napokon. Ovo baš nije ok, iako sam ja prva protiv politike Izraela (doduše u slučaju Irana manje nego inače).
Klotzen Posted 22 hours ago Posted 22 hours ago Nezvanično Iran je lnasirao oko 100 balističkih raketa. Jedna je pala u blizini Izraelskog Generalštaba U Tel Avivu. Ovo što je Izrael izveo je u Iranu je zaista neverovatno. Izgleda da su im uništili dobar deo PVO-a i nekoliko najviših generala u zemlji. Nezvanično preko 20 oficira i naučnika. Pitanje je da li Iran u ovom momentu uopšte ima kontrolu svog vazdušnog prostora. PVO je uništen kombinacijom napada dronovima (verovatno u stilu Ukrajinaca od pre dve nedelje) i upadom Izraelskih specijalaca. Tri Iranska generala su ubijena u podzemnom skloništu tako da verovatno imaju čime da gađaju te mete ali nema detalja o kakvom podzemnom skloništu se radi. Za sada su objaveljene samo fotke tog kampusa gde su gađani objekti na površini. Ako su podzemni centri ukopani dobro onda to može da se uništi samo iz Strateških bombardera koje Izrael nema. Sve i da se SAD uključi u rat za te bombardere mora prvo da se uništi 100% PVO jer su oni dosta ranjivi. Definitivno ovde može vrlo lako da bude umešan i neko iz samog Irana jer podatke koje su imali Izraelci je baš teško dobiti. Ako se Mosad infiltrirao tako duboko onda je to game over za Mule. Iran se hvali da je oborio dva aviona i zarobio ženu pilota ali za sada bez ikakvih dokaza da je to tačno. Sa druge strane ma šta Tramp pričao SAD je sigurno ovde umešan. Nema šanse da se napad ovog obima desio bez njihovog učešća. Nezvanično 200 Izraelskih aviona je učestvovalo u napadu. Videćemo šta će biti večeras, Izrael je najavio uništenje Iranske naftne industrije ali to je dosta pipavo jer će to da digne cene nafte u nebesa pa će da utiče na ceo svet. 6
MeanMachine Posted 21 hours ago Posted 21 hours ago Iranci prilicno pazljivo odgovaraju, npr da su stukli sto raketa na onaj reaktor u Izraelu napravili bi Izraelu ogroman problem. Ali nisu. Iako bi mogli da kazu da je Izrael njima gadjao nuklearna postrojenja pa eto oni uzvratili istom merom. Po meni poenta napada nije nikakvo resavanje iranskog nuklearnog program vec sabotiranje pregovara Amerike i Irana, i bustovanje podrske Bibiju od njegovih seseljoida koji sada navodno nisu zadovoljni pa hoce da ruse koaliciju posto im je Bibi previse mekan prema Palestincima... A da Klotzen je u pravu, ovakva akcija Mosada je nemoguca bez pomoci Iranaca, ja sam cuo da cak delu tvrde linije (pogotovo u vojsci) je pun qrac mula i revolucionarne garde jer su totalno sjebali vojsku. 7
Angelia Posted 20 hours ago Posted 20 hours ago (edited) Nove sirene u Izraelu. Edit: Izrael napao complex predsednika i ajatolaha u Teheranu Edited 20 hours ago by Angelia
033zero330 Posted 19 hours ago Posted 19 hours ago (edited) Jedan projektil na tel aviv. Edited 19 hours ago by 033zero330
Angelia Posted 18 hours ago Posted 18 hours ago 2 hours ago, MeanMachine said: Iranci prilicno pazljivo odgovaraju, npr da su stukli sto raketa na onaj reaktor u Izraelu napravili bi Izraelu ogroman problem. Ali nisu. Iako bi mogli da kazu da je Izrael njima gadjao nuklearna postrojenja pa eto oni uzvratili istom merom. Po meni poenta napada nije nikakvo resavanje iranskog nuklearnog program vec sabotiranje pregovara Amerike i Irana, i bustovanje podrske Bibiju od njegovih seseljoida koji sada navodno nisu zadovoljni pa hoce da ruse koaliciju posto im je Bibi previse mekan prema Palestincima... A da Klotzen je u pravu, ovakva akcija Mosada je nemoguca bez pomoci Iranaca, ja sam cuo da cak delu tvrde linije (pogotovo u vojsci) je pun qrac mula i revolucionarne garde jer su totalno sjebali vojsku. Nije nikakvo sabotiranje pregovora, ovo je direktno aminovano od Trampa. Iran se zamajavao sa pregovorima, oduglovacio ... svo ovo negiranje od USA samo smoke screen. Znali su dve nedelje unapred. Sacekali su da istekne 60 dana a onda je Tramp rekao "Bibi pozornica je tvoja". Verovatno je I ona tura po ME za Trampa bila deo priprema. I potpuno su imali pomoc od Iranaca, veoma je jasno da se Mosad infiltrirao duboko. Ovo se dugo spremalo. Ne mislim da ce napasti naftna polja, jer to Trampu ne odgovara, ali ja nisam u sobi. Ovih nekoliko akcija, a tu ukljucujem i Ukrajince, menjaju svest o mogucnostima strategije I planiranja. Jedna zena je umrla od povreda, preko 60 povredjenih, uglavnom blazih povreda. Jos ne vidim sta su uradili u Teheranu, ali izgleda osim napada na predsednicku rezidenciju I ajatolaha (koji je vec verovatno u bunkeru) jos jedam nuklearni pogon. IDF sve vreme upozorava gradjane da ne daju podatke online gde su rakete udarile, kazu da neprijatelj nema informacije. Ja se u oruzje ne razumem, da nije mozda da ne pomogne sa ciljanjem?
033zero330 Posted 15 hours ago Posted 15 hours ago Upravo ode u otpad... Quote ...but with grief, for what once filled the air. Good Night Tomcats
033zero330 Posted 15 hours ago Posted 15 hours ago (edited) I ponovo u poslednjih 20-tak minuta... Edited 15 hours ago by 033zero330
fishV2 Posted 12 hours ago Posted 12 hours ago 9 hours ago, MeanMachine said: Po meni poenta napada nije nikakvo resavanje iranskog nuklearnog program vec sabotiranje pregovara Amerike i Irana, i bustovanje podrske Bibiju od njegovih seseljoida koji sada navodno nisu zadovoljni pa hoce da ruse koaliciju posto im je Bibi previse mekan prema Palestincima... Lepo je rekao Janjic kod Senada, kao i u slucaju Putlera jasno je da svaki dogovor i uspostava mira i za Bibija znaci pad sa vlasti i verovatno zatvorsku celiju.
berti Posted 10 hours ago Posted 10 hours ago Jbg, batina ima dva kraja. Iran nije Gaza, pa da rokaš koliko hoćeš skoro bez ikakvog odgovora. Izrael radi šta god hoce, gde god procene da su ugrozeni, udaraju. To je što je sada. Behu nekakve topničke dnevnike onomad pominjali u Hagu, hoce li da se pomenu i za Gazu mozda.
deez nuts. Posted 9 hours ago Posted 9 hours ago Netanjahu Dr Bibi upozorio narod da se skloni u sklonista, a on zapalio avionom za Atinu.
fancy Posted 8 hours ago Posted 8 hours ago Prava prilika za fripalestajnere da protestuju na srednjem prstu Halkidikija 1 1
fancy Posted 8 hours ago Posted 8 hours ago A imamo i ozbiljnu mirovnu inicijativu iz Malog mokrog Luga: 11 1
MeanMachine Posted 8 hours ago Posted 8 hours ago 17 hours ago, HAMMER said: a saveznik odneo babi lek Saveznik trlja ruke, nafta poskupela a sad vidim da se pise da su rakete preko potrebne Ukrajini Ameri poslali Bibiju a posto je odgovor Irana ozbiljan prioritet sto se tice raketa je Izrael.
Recommended Posts