pavijan2 Posted July 18, 2019 Share Posted July 18, 2019 49 minutes ago, perkos said: šiša Ćović i ručno i mašinski jbg, posle stavljanja tacke na crno-beli svet sve mu je dozvoljeno. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomiprunet Posted July 18, 2019 Share Posted July 18, 2019 1 hour ago, Green23 said: Ne vidim razlog zasto se pravda, kad kaze da je jos u Februaru sve dogovorio sa Djordjevicem da predje u Bolonju. Zasto bi ga u tom slucaju bilo ko kontaktirao iz CZV 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
laki pepe Posted July 18, 2019 Share Posted July 18, 2019 4 minutes ago, uini said: sećam se. duda je lakonski uveo nuggetse kao faktor u jokićevoj odluci da li će igrati za repku pa sam se nervirao oko toga jer sam stava da zainteresovana šira publika treba da razume odnos snaga i defacto stanje stvari. ti si bio u fazonu da je okej što štiti igrača (jokića). ja sam i dalje (i u ovom slučaju) za transparentnost i istinite infoe. s'tim što je situacija dijametralno druačija u smislu da bi jokiću možda odgovarala ta dudina mistika a teu svakako pravi sranja Ok, i sta je ispravan nacin ophodjenja prema javnosti? Mislim da je negdje poenta tvoje price tada bila i da navijacu treba otvoreno reci kako stvari stoje. Razumijem da mozda Teu trenutno to ne pase ili je klubu odgovaralo da stvori hajp, ali hajde da pogledamo onda iz ugla nekog navijaca, npr. mene ili tebe. Meni bi bilo bitno da se kaze istina u ovom slucaju. A da li je istina ono sto sto je Teo izjavio? Link to comment Share on other sites More sharing options...
mmajstor Posted July 18, 2019 Share Posted July 18, 2019 S obzirom kakav se hajp stvorio mogao je da jasno javno demantuje da nema niti je imao bilo kakav kontakt sa klubom. Kao sto su ovi iz kluba mogli takodje da demantuju, a ne da pustaju lazne insajdere da loze masu. Cini mi se da je i njemu i klubu odgovarala ta prica i hajp. Njemu da podigne cenu, a klubu da poveca zainteresovanost za sezonske karte. A kako kazu mudri ljudi posle je**** nema kajanja. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stoned Laki21 Posted July 18, 2019 Share Posted July 18, 2019 1 hour ago, AgroUrban said: Ali, ali, Pakito je pricao da je bila ponuda i da je veoma blizu????? Čita li ko njegove upise? Link to comment Share on other sites More sharing options...
laki pepe Posted July 18, 2019 Share Posted July 18, 2019 Znaci, kad se razgrne sum informacija istina je da je klub samo bacao prasinu u oci, a da Tea stvarno nikada nije ni pitao za zdravlje. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maverick88 Posted July 18, 2019 Share Posted July 18, 2019 3 minutes ago, pepe sancez said: Znaci, kad se razgrne sum informacija istina je da je klub samo bacao prasinu u oci, a da Tea stvarno nikada nije ni pitao za zdravlje. Delimicno da, tj pislate su ponude Teu i Jovketu kao i Pefiju menadzerim, ponude su odbijene i tu se stvar zavrsava, sve ovo ostalo su pustane planski informacije iz kluba pre svega da se podigne prodaja sezonskih vrv. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
VoodooDerina Posted July 18, 2019 Share Posted July 18, 2019 Samo potvrđuje da je dobro što će na kraju doći neki stranac. 3 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Manoly Posted July 18, 2019 Share Posted July 18, 2019 20 minutes ago, pepe sancez said: Znaci, kad se razgrne sum informacija istina je da je klub samo bacao prasinu u oci, a da Tea stvarno nikada nije ni pitao za zdravlje. Narodski receno "nije se moglo izbeci...". Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maverick88 Posted July 18, 2019 Share Posted July 18, 2019 Simonovic u Cedeviti Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZiS Posted July 18, 2019 Share Posted July 18, 2019 Samo da se Ilija Kovacic ne vrati prenosima...da ne slusam ono Si-mo-no-viiiic 😁 Link to comment Share on other sites More sharing options...
mmajstor Posted July 18, 2019 Share Posted July 18, 2019 Neko je Kuzmic a neko je Simonovic. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Setite se 2011 Posted July 18, 2019 Share Posted July 18, 2019 Šta ti ovo znači ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Davidović Posted July 18, 2019 Share Posted July 18, 2019 3 minutes ago, mmajstor said: Neko je Kuzmic a neko je Simonovic. Čemu ovakav upis leba ti? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Devil In My Pants Posted July 18, 2019 Share Posted July 18, 2019 6 minutes ago, mmajstor said: Neko je Kuzmic a neko je Simonovic. Nista gore nisam video na forumu, ajde da kazem ove godine. Prenisko... Link to comment Share on other sites More sharing options...
VLADIMIR PERIC VALTER Posted July 18, 2019 Share Posted July 18, 2019 Ma naravno da nije ni razmatran ,Teo je jos uvek top evropski plej i jbg ma koliko on voleo Zvezdu nerealno je da ovde dodje. Elem i ja sam vise za stranca nego za Pefija Markovica npr. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wingwalker Posted July 18, 2019 Share Posted July 18, 2019 (edited) 9 minutes ago, mmajstor said: Neko je Kuzmic a neko je Simonovic. Edited July 18, 2019 by Wingwalker 3 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
mmajstor Posted July 18, 2019 Share Posted July 18, 2019 9 minutes ago, Davidović said: Čemu ovakav upis leba ti? Sto da ne... koristimo ovu postapalicu u svakoj prilici. Kuzmic je zeleo da se vrati jedino u Zvezdu i pored poziva za EL u Buducnost, ali ne razmislja svako tako. U cemu je problem? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Сандро Лаки Ђентиле Posted July 18, 2019 Share Posted July 18, 2019 Не знам је ли било, и не бих да пребацујем вести са ЕрЕсБеа, али Огњен се пробудио из коме. Фантастична вест. 18 Link to comment Share on other sites More sharing options...
leki bg Posted July 18, 2019 Share Posted July 18, 2019 8 minutes ago, mmajstor said: Sto da ne... koristimo ovu postapalicu u svakoj prilici. Kuzmic je zeleo da se vrati jedino u Zvezdu i pored poziva za EL u Buducnost, ali ne razmislja svako tako. U cemu je problem? Kuzmic je otisao u Real kad je Zvezda htela da ga zadrzi, a Simonovic se vracao. Uprkos mojim nesimpatijama prema Simketu iz drugih razloga, ovo je zrelo za "najgluplji post godine". 9 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maverick88 Posted July 18, 2019 Share Posted July 18, 2019 12 minutes ago, mmajstor said: Sto da ne... koristimo ovu postapalicu u svakoj prilici. Kuzmic je zeleo da se vrati jedino u Zvezdu i pored poziva za EL u Buducnost, ali ne razmislja svako tako. U cemu je problem? Wtf o cemu ti decko pricas blagi Boze Link to comment Share on other sites More sharing options...
mmajstor Posted July 18, 2019 Share Posted July 18, 2019 1 minute ago, leki bg said: Kuzmic je otisao u Real kad je Zvezda htela da ga zadrzi, a Simonovic se vracao. Uprkos mojim nesimpatijama prema Simketu iz drugih razloga, ovo je zrelo za "najgluplji post godine". Ocigledno poluozbiljan post nista shvatio nisi cim si ovakav odgovor dao pa mi se cini da je nesvrsishodno da se dalje time bavim... Link to comment Share on other sites More sharing options...
mile-r Posted July 18, 2019 Share Posted July 18, 2019 Quote Ognjen se oseća dobro i nastavlja lečenje Ognjen Kuzmić se probudio u četvrtak u popodnevnim časovima iz kome, i u svesnom je stanju. 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chaos Is Me Posted July 18, 2019 Share Posted July 18, 2019 Ova poređenja igrača po "zvezdaštvu" su najblamantnije i najinfantilnije baljezgarije. 12 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Leonard Posted July 18, 2019 Share Posted July 18, 2019 Mmajstor u elementu za wtf godine Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts