Losmi17 Posted July 13, 2019 Share Posted July 13, 2019 4 minutes ago, pepe sancez said: Kako si dao licne podatke kad si kupovao onlajn? Jesu li te mejlom kontaktirali ili? Meni su rekli da distribucija karata pocinje 15.07. kurirskom sluzbom Bex. Na nalogu koji sam kreirao i prilikom kupovine sam dao mail adresu, broj telefona, i ulicu. Uplatio, i kao sto rece Zizu, cini mi se da je pisalo da ce trebati max 15 dana od tog trenutka da mi dostave na kucnu. Je l tebe neko zvao? Link to comment Share on other sites More sharing options...
estrellaroja Posted July 13, 2019 Share Posted July 13, 2019 Оп додај не дриблај.. Преокрет Link to comment Share on other sites More sharing options...
Clash Posted July 13, 2019 Share Posted July 13, 2019 11 hours ago, Pakito said: Čita li ko moje postove ? Ozbiljno pitam ??? Više od posta definitivno. Čak može i kao haiku varijanta: Čita li ko moje postove ozbiljno pitam 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kankkunen Posted July 13, 2019 Share Posted July 13, 2019 Ne znam samo sa kim će da igra u Virtusu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kalistenika u rutini Posted July 13, 2019 Share Posted July 13, 2019 teo je mozda potpisao, ali to nije objavljeno, te s toga nase sanse nisu nista manje nego sto su bile sve ovo vreme. lozenje moze da se nastavi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Threekola Posted July 13, 2019 Share Posted July 13, 2019 (edited) Jel moguće da ljudi seru po Nenadu Milijašu posle svega što je uradio za klub što Teodosić neće uraditi ni za tri života ? Edited July 13, 2019 by Threekola 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Leonard Posted July 13, 2019 Share Posted July 13, 2019 Just now, Kankkunen said: Ne znam samo sa kim će da igra u Virtusu. Jebe mu se s kim ce igrati kada je uzeo velike novce Link to comment Share on other sites More sharing options...
Whitnail Posted July 13, 2019 Share Posted July 13, 2019 Paquito as we speak 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Clash Posted July 13, 2019 Share Posted July 13, 2019 4 minutes ago, Боги said: Оп додај не дриблај.. Преокрет Vidim prvo ovo velikim slovima MEGA i wtf??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZiS Posted July 13, 2019 Share Posted July 13, 2019 Selektor nam stavlja klipove u tockove...zna se iz cije kuhinje to dolazi 🤔 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Green23 Posted July 13, 2019 Share Posted July 13, 2019 22 minutes ago, Chaos Is Me said: Jel zna neko kakvo je stanje sa sezonskim? Sad mi u Ušću rekoše da ima samo na Kališu da se uzmu. Čuo sam da su za A i C tribine sve otišle, jel istina, da li neko zna? Da, do juče su se prodavale online, Ušće i Kališ, a onda su produžili pretprodaju na subotu i nedelju samo na Kališu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Leonard Posted July 13, 2019 Share Posted July 13, 2019 1 minute ago, Threekola said: Jel moguće da ljudi seru po Nenadu Milijašu posle svega što je uradio za klub što Teodosić neće uraditi ni za tri života ? Mozes li da nas postedis fudbalera na kosarkaskom topicu? Please 1 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Losmi17 Posted July 13, 2019 Share Posted July 13, 2019 Cska bih razumeo, ali Virtus... Nije da imam neku previse dobru sliku o njemu kao sportisti, ali ovo je stvarno previse. Ide gde ce uzeti veliku lovu, i preskociti svaki drugi trening. 10 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Haggard Posted July 13, 2019 Share Posted July 13, 2019 8 minutes ago, Боги said: Оп додај не дриблај.. Преокрет Vidimo se nikada, čujemo još manje 6 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Devil In My Pants Posted July 13, 2019 Share Posted July 13, 2019 Djordjevic je jos jednom pokazao koliko mrzi Zvezdu. Sumanuto ako je ovo tacno, sad valjda udje u plejof. 1 8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
didžej hel Posted July 13, 2019 Share Posted July 13, 2019 10 Link to comment Share on other sites More sharing options...
laki pepe Posted July 13, 2019 Share Posted July 13, 2019 8 minutes ago, losmi17 said: Na nalogu koji sam kreirao i prilikom kupovine sam dao mail adresu, broj telefona, i ulicu. Uplatio, i kao sto rece Zizu, cini mi se da je pisalo da ce trebati max 15 dana od tog trenutka da mi dostave na kucnu. Je l tebe neko zvao? Ja sam ih kontaktirao na mejli dao podatke, posto sam kupio tri karte. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Threekola Posted July 13, 2019 Share Posted July 13, 2019 1 minute ago, Zizu said: Mozes li da nas postedis fudbalera na kosarkaskom topicu? Please Ne želim jer ljudi seru po legendi celokupnog SDCZ a veličaju lika koji je otišao da igra cipiripi kup 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
kalistenika u rutini Posted July 13, 2019 Share Posted July 13, 2019 1 minute ago, Threekola said: Ne želim jer ljudi seru po legendi celokupnog SDCZ a veličaju lika koji je otišao da igra cipiripi kup pakuj milijasa legendu pa da palimo masinu. 3 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
estrellaroja Posted July 13, 2019 Share Posted July 13, 2019 3 minutes ago, Pavaroti said: Djordjevic je jos jednom pokazao koliko mrzi Zvezdu. Sumanuto ako je ovo tacno, sad valjda udje u plejof. Не знам јеси ли свестан колико си епску глупост одвалио управо 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Losmi17 Posted July 13, 2019 Share Posted July 13, 2019 2 minutes ago, pepe sancez said: Ja sam ih kontaktirao na mejli dao podatke, posto sam kupio tri karte. Pisao i ja juce, na onaj office@, ali mi niko jos nije odgovorio. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maverick88 Posted July 13, 2019 Share Posted July 13, 2019 (edited) Nista znaci i na pleju jurimo stranca, msm bilo je ocekivano celo vreme da se ovako nesto desi. Inace info oko Tea su vise manje sve bile pogresne jer je tu informacije znao samo Covic i skoro niko vise, ovo ostalo sto je pustano su sve vise manje ne toliko pouzdanr informacije. Edited July 13, 2019 by Maverick88 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rajon Rondo Posted July 13, 2019 Share Posted July 13, 2019 36 minutes ago, Bek said: A Teo se kleo... Al bez 2 miliona nije 'teo... Dajte brata Markusa, zajebite ove placenike. Link to comment Share on other sites More sharing options...
The Walking Dravot Posted July 13, 2019 Share Posted July 13, 2019 7 minutes ago, Threekola said: Jel moguće da ljudi seru po Nenadu Milijašu posle svega što je uradio za klub što Teodosić neće uraditi ni za tri života ? Klub je zbog njega postao poznat i u onim delovima sveta gde nisu culi za Zvezdu. Onaj njegov korner se i dalje vrti u klipovima top 10 najglupljih fudbalskih poteza. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Prijatelj Mitar Posted July 13, 2019 Share Posted July 13, 2019 2 minutes ago, kalistenika u rutini said: pakuj milijasa legendu pa da palimo masinu. Ima Miki visinu za pleja. Cox Jr mu je do ramena. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts