MetalHead Posted July 5, 2019 Share Posted July 5, 2019 @nudelholzchef i zasto Grcka liga ima najveci koeficijent? Osim 2 tima ostatak je raspad... Turska druga, a spanska treca, a imaju veci broj kvalitetnijih timova... Italijanska tek neznatno losija od spanske... Link to comment Share on other sites More sharing options...
BojanaCZV Posted July 5, 2019 Share Posted July 5, 2019 9 minutes ago, nudelholzchef said: Ragland je 59. Markovic 84. nije Regland toliko star 😄 Link to comment Share on other sites More sharing options...
nudelholzchef Posted July 5, 2019 Share Posted July 5, 2019 koeficijent evrolige 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
BojanaCZV Posted July 5, 2019 Share Posted July 5, 2019 (edited) On 6/18/2019 at 12:12 PM, losmi17 said: Hm, ja nemam neke izrazite zelje. Veliki problem je sto je trziste nikad siromasnije, pa poteskoce imaju i bogatije ekipe od nas. Kuzmic/Odzo, po meni nedovoljno dobro, treba nam i neka lazna petica. Siva bi bio super, ali nam treba i dobar bekap. Mada ne verujem u price oko Sive. Braun, da li vredi pokusati sa njim, gde se izgubio posle Efesa? vrlo interesantno opazanje pre manje od mesec dana.. Edited July 5, 2019 by BojanaCZV 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
MetalHead Posted July 5, 2019 Share Posted July 5, 2019 6 minutes ago, nudelholzchef said: koeficijent evrolige Koji se racuna kako? Samo poslednja sezona ili se sumira nesto poslednjih x sezona (u kojima doticni igrac na koga se primenjuje mozda i nije igrao u toj ligi)... Elem, sta hocu da kazem, ne pomaze ovo mnogo. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Laki21 Posted July 5, 2019 Share Posted July 5, 2019 22 minutes ago, suptil said: @Laki Dakle, iz tvog pisanja vise skodi nego sto koristi? Videcemo ga prethodno u reprezentaciji pa cemo suditi koliko je odgovoran i koliko je potpis Tea rizik za krug dvojke, i ostale krugove i kuloare. Ne znam iskreno. Ono što je igrao u Americi i tokom kvalifikacija je loše. On sam ne deluje kao da mu se preterano igra košarka. Mi jednostavno NEMAMO tu pogodnost da na ključnom mestu u timu imamo igrača koji ne želi da grize, da se bori, dokazuje. Nama isključivo takav tip igrača vrši posao. Onaj ko vrši pregovore sa njim treba da ima prvenstveni zadatak da uvidi koliko je ovaj željan novih dokazivanja. To je ključno. Ako ta želja ne plamti u njemu, džaba bilo konja vranih po livadi razigranih. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kankkunen Posted July 5, 2019 Share Posted July 5, 2019 Laki, idi na spavanje Link to comment Share on other sites More sharing options...
mmajstor Posted July 5, 2019 Share Posted July 5, 2019 Dada, nije san da postoji neko ko dovodi u pitanje doprinos u CZV jednog od najboljih plejmejkera evrope. Voimja oca... Link to comment Share on other sites More sharing options...
suptil Posted July 5, 2019 Share Posted July 5, 2019 Ako zeli da igra, ako zeli da bude u Zvezdi a to su neke zivotne zelje koje nije ispunio onda ce imati i ambiciju. Ja mogu da shvatim da analitika kaze da je slabiji unazad godinu dana, i da nije opcija za prvog pleja ekipe tj. sistema koji juri titulu evrolige. Teo sigurno stvara hajp koji kod publike prelazi u trans. Sto se tice marketinga on je bomba. Znam da ne vodi sportski zivot. Ali sasvim sam siguran da postoji zelja da odigra na nivou. Problem ce biti odbrana na jedinici. Kod Radonje je specijalac za keceve bio Danga, sa pozicije tri nema ko da stopira protivnicke keceve. Davidovac je slab fizicki, lepi Laza ne moze da hapsi konstantno nekoliko igraca istovremeno. Sto se tice petorke u Covicevoj eri red je da i ovaj tim ima jednog u petorci u Covicevoj eri. Za sad iz mog ugla su tu Vilijams Djenka Miler, Bobi neprikosnoveni. Red je da Teo zameni Markusa. Na kraju krajeva slicne price su bile i za Markusa Vilijams pa je tu sezonu odigrao odlicno. Sve u svemu, Teo je inspiracija i mozemo o njemu do sutra da pisemo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Del Piero Posted July 5, 2019 Share Posted July 5, 2019 45 minutes ago, Laki21 said: Odatle što je čoveku stalo do košarke manje no tebi ili meni. Kačen je da li ovde da li na starom forumu link gde je onaj poznati američki novinar kome je opsesija NBA, upućen u sve živo što se te problematike tiče, priča između ostalog i o Teu. I gde kaže da su u klubu sa njim bila jako loša iskustva - krajnje neozbiljan što se treninga tiče, sportskih navika, itd... Ukoliko bi došao, došao bi ne da se dokazuje, već da nas časti sa svojim prisustvom. Videli smo koliko je to dobro na primeru Pere Kantića. Koji je za Tea surovi profesionalac. Svi mi gledamo na njega kao na mamojebca od pre nekoliko godina. Realnija slika se dobija kada se pogledaju njegove igre u kvalifikacijama za SP, gde je uglavnom bio očajan. Isto tako je kacen podcast u kome Aaron Jackson prica kako Teo ne jebe zivu silu u CSKA i jedva da trenira. Takav je on citav zivot, samo sto u NBA to ne moze da prodje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kurc Emuchelo Posted July 5, 2019 Share Posted July 5, 2019 Slucajnos'? 3 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kurc Emuchelo Posted July 5, 2019 Share Posted July 5, 2019 (edited) 1 hour ago, ZiS said: poredjenje sa Perom..nidje veze... Eksli, Pero je imao solidnu nba karijeru. Vecina fanova Atlante ga pamti po lepom. Nema mnogo veze sa Teom on, vaistinu. Samo, Teo mi deluje kao gora verzija u ovim godinama. Jedino ukoliko ga ove reprezentativne pripreme dovedu u formu da makar moze da potrci. E sad, da li je Teo rizik? Naravno da nije. Ostatak ekipe je toliko dobro slozen da se neka njegova losa partija nece primetiti. Edited July 5, 2019 by ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZiS Posted July 5, 2019 Share Posted July 5, 2019 Sve i da je Dirkove brojke imao u NBA, Teo je za njega svemirski brod, jedan od najboljih plejmejkera u Evropi u prethodnoj deceniji, za mene i najbolji... Ajd da vidimo i tu Kinu...ovde se pise kao da covek vise nije sposoban da igra kosarku... 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Davidović Posted July 5, 2019 Share Posted July 5, 2019 Neguj mo zapoceo operaciju dovodjenja Miloša u Zvezdu 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vredni mrav Posted July 6, 2019 Share Posted July 6, 2019 Plej 500k Čovic 150k Djenka 350k Beron 300k Lazic 250k Davidovac 150k Dobric 100k Stratos 250 Faje 150k Braun 350k Simanic 150k Kuzmic 300k Gist 450k Ojo 150k Znači plate igraca i trenera su izmedju 3.2 i 3.8M evra. Za nase uskove skup tim, za evro uslove sirotinja raja. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jelencom Posted July 6, 2019 Share Posted July 6, 2019 Pravda za Dobrica! Daj nek i on ima 150 hiljada,jedino on 100 hiljada,nekako mi bezveze.Ako su naravno ove cifre tacne 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
nudelholzchef Posted July 6, 2019 Share Posted July 6, 2019 6 hours ago, MetalHead said: Koji se racuna kako? Samo poslednja sezona ili se sumira nesto poslednjih x sezona (u kojima doticni igrac na koga se primenjuje mozda i nije igrao u toj ligi)... Elem, sta hocu da kazem, ne pomaze ovo mnogo. ova tabela uleba https://en.wikipedia.org/wiki/European_professional_basketball_club_rankings prosek po pojedinacnim ligama,jedino zajednicko merilo koje sam mogao da uzmem, odnosi se samo na kolonu "Mamojeb". Najbitnija kolona je "Winshares", za koliko pobeda svojeg tima je zasluzan jedan igrac. Inace neki interleague ranking je jako tesko izracunati. Ima tu dosta outliera kao Lipovij u Grckoj ali i interesantnih stvari. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kalistenika u rutini Posted July 6, 2019 Share Posted July 6, 2019 Plej 500k Čovic 150k Djenka 350k Beron 300k Lazic 250k Davidovac 150k Dobric 100k Stratos 250 Faje 150k Braun 350k Simanic 150k Kuzmic 300k Gist 450k Ojo 150k Znači plate igraca i trenera su izmedju 3.2 i 3.8M evra. Za nase uskove skup tim, za evro uslove sirotinja raja. Cega Covic 150 ... Cvaraka?Brisi to dok nije video Sektor. [emoji3]Dobric 100, a Vetar 150, ne zaebai.Laza 250 nema shane, do 200 max. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
vepar Posted July 6, 2019 Share Posted July 6, 2019 (edited) Totalno mi je nenormalno ako se produzi KC. Konkretno za tim, jbg, mnogo je nepoznanica, od Kuzmica, Brauna, Berona, Fajea, Odza, pa cak i Pepa, itd. Dakle, igraci koji su u ozbiljnim godinama ili oni koji nisu igrali dugo do onih koji se nisu ni takmicili u el. E sad, pitanje je plej, pitanje je Tomic i pitanje je kako ce sve to da klikne u paketu... mozda svi opravdaju ocekivanja, Kuzmic bude stari, Gist, Braun, Djenka odigraju na nivou, Faje se pokaze, Simanic eksplodira, Beron bude haubica, Lazic odigra najbolju odbranu u zivotu, i tako dalje... e onda mozda mozemo da budemo u konkurenciji i za F4. Ali mozda bude suprotno pa zavrsimo sve u grupi. Realno je ocekivati da neko bude super pojacanje, a da se neko ne pokaze, bitno je samo da bude vise Milera, a manje Rajana u timu. Tako da ono... ovaj tim moze mnogo na papiru, posebno ako posmatramo optimisticno... Nadam se samo da se necemo zajebati sa plejom, sve mi se cini da cemo od snova o Teu i Dilejniju da zavrsimo sa nekim Mekelom. Edited July 6, 2019 by vepar Link to comment Share on other sites More sharing options...
Princeton Posted July 6, 2019 Share Posted July 6, 2019 16 minutes ago, vepar said: Konkretno za tim, jbg, mnogo je nepoznanica, od Kuzmica, Brauna, Berona, Fajea, Odza, pa cak i Pepa, Pepa Prase? Pa nije fino tako nazivati naseg jedinog PG u ekipi. Sramota. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Drug Crni Posted July 6, 2019 Share Posted July 6, 2019 10 hours ago, ZiS said: Kako smo dosli do cinejnice da je Teo rizik? Leb te j*** ako postoje razmazeniji navijaci...😂 Steta sto se brat Svengali nije registrovao. Video bi kako omalovazavanje Tea dobija puni smisao Ovo sve je luk&voda 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
nudelholzchef Posted July 6, 2019 Share Posted July 6, 2019 kc kao poenter sa klupe ima smisla kad ne ide beronu Link to comment Share on other sites More sharing options...
vepar Posted July 6, 2019 Share Posted July 6, 2019 12 minutes ago, Crni Bombarder said: Steta sto se brat Svengali nije registrovao. Video bi kako omalovazavanje Tea dobija puni smisao Ovo sve je luk&voda A koliko bi tek litara najskupljeg viskija popio za sva ova pojacanja... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
HAMMER Posted July 6, 2019 Share Posted July 6, 2019 @Dobar Los Milos Ne bih da mracim ali radim na slicnoj tematici ovih dana i skroz sam u tematici liderstva u sportu. Ono sto je bitno je da postoje bukvalno sabloni po kojima se prati karijera vrhunskih i profesionalnih sportista. Sad da skratim pricu. Kod profesionalaca posmatrane osobine su strogo definisane i svode se (pojednostavljujem) na cinjenicu da ako profesionalac posle treninga ima druge stvari u glavi ili ima interesovanja koja su mu preca od daljeg usavrsavanja ili takmicenja u periodu od jednog makro ciklusa ce doziveti pad u formi (makro ciklus je period od 3 meseca). Posle kombinovanja sa psiholoskim i socioloskim faktorom (ni jedan ne ide teu na ruku) sledi zakljucak da je teo u slobodnom padu. Kucam sa telefona pa zato skromnija verzija. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted July 6, 2019 Share Posted July 6, 2019 hahah "u slobodnom padu" pa ima 32 godine, neće biti u slobodnom usponu naravno da puno zavisi od njegove volje da trenira. što se fizikalija tiče, nikada nije bio dobar zarad njih, tako da, videcemo inače, ovo sto pišeš ima smisla kada nba klub razmatra da li igraču od 32 godine da fljusne jumbo ugovor na 4-5 godina a ne da li zvezda da potpiše tea na npr dve. svašta stvarno, diskusije da li nam se isplati teo al zato dobric kida jer ima borbenu facu 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts