Dobar Los Milos Posted July 4, 2019 Share Posted July 4, 2019 3 minutes ago, Davidović said: Ljudi , treba li vam crtati da nas srpski plej neće pojačati? Cigani su ti, prijatelju moj, kao moja Daca. Hoce Daca cerku, i to je hoce². Prvo dete, musko. Ajde, kaze bice cerka sledeci put. Sledeci put, ultrazvuk opet kaze musko, Daca kaze "jok, nemaju pojma, ne vidi se lepo". Ok, cekamo organ screening, kad i on kaze "musko", i ne samo to, nego joj jos doktor pokaze bebu na ekranu, i pokaze sta je, i to u boji, pa cak i u 3D, a Daca ce na to "ma nema sanse, ne zna on sta prica, nista se ne vidi". Porodjaj (!!), carski rez, doktor predaju bebu babici, koja me zove i zajedno gledamo dok je ona sredjuje, kad ce Daca sa stola (!) "jel zensko?"! Nadam se da me razumes, a ti nisi cak ni doktor. 😄 10 5 11 Link to comment Share on other sites More sharing options...
NMX Posted July 4, 2019 Share Posted July 4, 2019 1 hour ago, kalistenika u rutini said: A u Septembru bankrot. U oktorbru novi UPPR U novembru izlazimo iz zamrzivača U decembru kupujemo Vestbruka i Kazinsa Samo nek se vrti 2 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
K.Dot Posted July 4, 2019 Share Posted July 4, 2019 Uvijek sam volio ove formulacije. Volio bih da cujem i za koliko smo para sposobni i koji je to igrac bolji od Jovica koji ulazi u taj iznos. Evo jedna igrica, da nadjemo igraca iz EL i EC koji zadovoljava te kriterijume, nije bitno da li je dostupan ili ne. Da cujem ime. Filip Čović. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
NikadProtivKaline Posted July 4, 2019 Share Posted July 4, 2019 3 4 minutes ago, NMX said: U decembru kupujemo Vestbruka i Kazinsa ciglar i bivsi igrac 6 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mairosu Posted July 4, 2019 Share Posted July 4, 2019 eo sretoh Tea na aerodromu, on izlazi ja ulazim. nisam stigao da mu kažem ni kamturedstarbro al kontam ionako ne bi ni razmotrio. 9 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dobar Los Milos Posted July 4, 2019 Share Posted July 4, 2019 9 minutes ago, Mairosu said: eo sretoh Tea na aerodromu, on izlazi ja ulazim. nisam stigao da mu kažem ni kamturedstarbro al kontam ionako ne bi ni razmotrio. 5 2 27 Link to comment Share on other sites More sharing options...
kalistenika u rutini Posted July 4, 2019 Share Posted July 4, 2019 7 minutes ago, Mairosu said: eo sretoh Tea na aerodromu, on izlazi ja ulazim. nisam stigao da mu kažem ni kamturedstarbro al kontam ionako ne bi ni razmotrio. Nikada necemo saznati ... ovo tebi na dusu ide. 4 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ivan9 Posted July 4, 2019 Share Posted July 4, 2019 1 hour ago, pepe sancez said: Evo jedna igrica, da nadjemo igraca iz EL i EC koji zadovoljava te kriterijume, nije bitno da li je dostupan ili ne. Da cujem ime. Jayson Granger? 😄 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
mmajstor Posted July 4, 2019 Share Posted July 4, 2019 10 minutes ago, Mairosu said: eo sretoh Tea na aerodromu, on izlazi ja ulazim. nisam stigao da mu kažem ni kamturedstarbro al kontam ionako ne bi ni razmotrio. Da niso uocio Sunturlica na eirportu? Link to comment Share on other sites More sharing options...
BojanaCZV Posted July 4, 2019 Share Posted July 4, 2019 ali Djenka odbio Bajern da bi dosao u Zvezdu! ❤️ 15 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gudura Posted July 4, 2019 Author Share Posted July 4, 2019 https://www.euroleague.net/competition/teams Kako je dobro, videti te opet....😁 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
NMX Posted July 4, 2019 Share Posted July 4, 2019 18 minutes ago, Mairosu said: eo sretoh Tea na aerodromu, on izlazi ja ulazim. nisam stigao da mu kažem ni kamturedstarbro al kontam ionako ne bi ni razmotrio. I ladno zbog Mairosua ostadosmo bez Tea..nemam reči Moderacija duradi nešto tim povodom 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kosjan Willavić Posted July 4, 2019 Share Posted July 4, 2019 Navodno je Đenkina žena iz Beograda i priča se da je njen porođaj imao dosta udela u odluci. Pozdrav za gospođu! 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
kalistenika u rutini Posted July 4, 2019 Share Posted July 4, 2019 4 minutes ago, BojanaCZV said: ali Djenka odbio Bajern da bi dosao u Zvezdu! ❤️ Djenka odbio Radonju da bi dosao kod Covica. 1 minute ago, Kosjan Willavić said: Navodno je Đenkina žena iz Beograda i priča se da je njen porođaj imao dosta udela u odluci. Pozdrav za gospođu! Neko je Riversova a neko Djenkina gospodja 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
laki pepe Posted July 4, 2019 Share Posted July 4, 2019 5 minutes ago, Kosjan Willavić said: Navodno je Đenkina žena iz Beograda i priča se da je njen porođaj imao dosta udela u odluci. Pozdrav za gospođu! Djenka, Beron, ranije Jovic, pa i prica sa Teom. Uvijek mi padne onaj vic na pamet (ne znam sto li 😄 ) kad je Mujo bio fudbaler i jedno vrijeme nikako nije igrao, a onda poceo da razbija. Kaze mu zena znas kad trener uopste nije uvodio u igru, pa odjednom si postao standardan. Znam. E pa ja sam to sredila. A znas kad saigraci nisu htjeli da ti dodaju loptu? Znam... I to sam ja sredila. E znas kad ti je cijeli stadion zvizdao pa prestao.... 😄 Tako se i kod nesto naorasno zene vezu za grad 😄 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wingwalker Posted July 4, 2019 Share Posted July 4, 2019 2 hours ago, Mairosu said: eo sretoh Tea na aerodromu, on izlazi ja ulazim. nisam stigao da mu kažem ni kamturedstarbro al kontam ionako ne bi ni razmotrio. što nisi probo...ovako će posle da kaže da ga nismo ni zvali. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
VLADIMIR PERIC VALTER Posted July 4, 2019 Share Posted July 4, 2019 4 hours ago, pepe sancez said: Kuzma je fantastican potpis. Nemamo mladih igraca, ali ima tu dosta nepotrosenih igraca. Dobric, Davidovac, Odzo su u naponu snage. Kuzma zeljan igre, Dzenkins, Beron, Laza i Covic u zrelim igrackim godinama, jedino su Braun i Mo stariji igraci. Sve se slazem, samo sam oprezan znas da je kad se vratio u tim Reala opet obnovio povredu, samo se nadam da ce ga povrede zaobici . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Haggard Posted July 4, 2019 Share Posted July 4, 2019 1 minute ago, VLADIMIR PERIC VALTER said: Sve se slazem, samo sam oprezan znas da je kad se vratio u tim Reala opet obnovio povredu, samo se nadam da ce ga povrede zaobici . pa da nad njim ne postoji znak pitanja, uzela bi ga makar neka valensija ili bajern, kod nas je dosao bas zato jer je sumnjiv nakon dve propale godine. isto vazi i za brauna. puna podrska za saleta lukmana u narednom periodu. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wingwalker Posted July 4, 2019 Share Posted July 4, 2019 (edited) Kuzmića očekuju zaebane pripreme sa reprezentacijom na kojima mora da izgura Bobija ili verovatno teža opcija Milutinova u top formi. Iskreno se nadam kombinaciji Jokić-Milutinov-Kuzmić...ili da vodimo i Bobija a Jokića prebacimo na keca...da bude smešno kada krenu pasovi sa vrha kapice ka centru a lopta ne ide ispod 2,5 metra...kakvi prodori i pikenrolovi...ako ne mora. Edited July 4, 2019 by Wingwalker Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stoned Laki21 Posted July 4, 2019 Share Posted July 4, 2019 2 hours ago, Kosjan Willavić said: Navodno je Đenkina žena iz Beograda i priča se da je njen porođaj imao dosta udela u odluci. Pozdrav za gospođu! Kad bude trebala da se poradjala, pa bude skontala da joj je lekar zapalio u taj isti Minhen na work and travel... 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
mmajstor Posted July 4, 2019 Share Posted July 4, 2019 29 minutes ago, Wingwalker said: Kuzmića očekuju zaebane pripreme sa reprezentacijom na kojima mora da izgura Bobija ili verovatno teža opcija Milutinova u top formi. Iskreno se nadam kombinaciji Jokić-Milutinov-Kuzmić...ili da vodimo i Bobija a Jokića prebacimo na keca...da bude smešno kada krenu pasovi sa vrha kapice ka centru a lopta ne ide ispod 2,5 metra...kakvi prodori i pikenrolovi...ako ne mora. Brzo ce da se prikljuci klubskim pripremama.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
estrellaroja Posted July 4, 2019 Share Posted July 4, 2019 6 hours ago, Crni Bombarder said: Sta to radis,kume?! Сад кум да одговори ''Па вежбам куме'' 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Liska Manjina Posted July 4, 2019 Share Posted July 4, 2019 14 hours ago, Боги said: Па, да се подсетимо те незаборавне вечери и велике победе у режији наша два нова-стара играча.. Добродошли кући. Tu veče dobismo najbolju ekipu u istoriji EL. Pustio sam suzu! Dobrodošli kući momci, da vas zdravlje posluži, a ostalo ćemo zajedno. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dobar Los Milos Posted July 4, 2019 Share Posted July 4, 2019 13 minutes ago, Боги said: Сад кум да одговори ''Па вежбам куме'' PM. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZiS Posted July 4, 2019 Share Posted July 4, 2019 Na tom snimku najupecatljiviji detalj...Radonjizam u svom pojavnom obliku...kakav ples uz liniju 😁 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts