Clash Posted July 3, 2019 Share Posted July 3, 2019 2 minutes ago, Kankkunen said: A Zvezdan? Da, njega sam ladno preskočio. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kankkunen Posted July 3, 2019 Share Posted July 3, 2019 Fale Aito i Pedulakis ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Laki21 Posted July 3, 2019 Share Posted July 3, 2019 Ja Pedulakisa stalno čitam pedikulis... Sam ću da izađem.... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ridji Posted July 3, 2019 Share Posted July 3, 2019 1 hour ago, Dobar Los Milos said: Bas bas mocna slika. Zamalo da pitam a gde je Itudis, tek kad sam poceo da kucam sam ukapirao da on slika 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Haggard Posted July 3, 2019 Share Posted July 3, 2019 Čudim se kako to da niko još nije postavio sliku znojavog Trinkijerija kako gleda u plafon Pionira koji prokišnjava ispod ove slike evroligaških trenera. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mmajstor Posted July 3, 2019 Share Posted July 3, 2019 (edited) Ko je covek iza radonje? Svi nasmejani sem Zeljka. Edited July 3, 2019 by mmajstor Link to comment Share on other sites More sharing options...
Leonard Posted July 3, 2019 Share Posted July 3, 2019 Na RSB- u pisu da smo blizu dogovora sa dvojicom evroligaskih centara. Verovatno su u pitanju Kuzmic i Gist. Takodje, da postoji mogucnost da prodaju Odza. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mmajstor Posted July 3, 2019 Share Posted July 3, 2019 1 hour ago, CLASH said: Sedmorica. Perasovic, Sferopulos, Itudis, Željko, Radonja, Kari, Tomić. Osmorica... i vozac autobusa Ataman je sa balkana. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Haggard Posted July 3, 2019 Share Posted July 3, 2019 5 minutes ago, Zizu said: Na RSB- u pisu da smo blizu dogovora sa dvojicom evroligaskih centara. Verovatno su u pitanju Kuzmic i Gist. Takodje, da postoji mogucnost da prodaju Odza. Odlično ako je tako. Odžo nema šta da traži u Evroligi, samo bi se blamirao bezveze. Ako su to Kuz i Gist to je ekstra. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rajon Rondo Posted July 3, 2019 Share Posted July 3, 2019 Jepte se, ne dirajte Odza! 😥 9 Link to comment Share on other sites More sharing options...
larry Posted July 3, 2019 Share Posted July 3, 2019 Hoće Gist da mu i dalje niski, ćelavi i sa bradom baca alej apove. Samo ovaj naš je izgleda kvalitetniji pa se zapalio Ali ozbiljno, ukoliko je istina za Gista, ma u kakvim god godinama bio, on i Brown u rok od nekoliko dana bi bila naša dva ponajveća potpisa. Ništa, vrijeme je za šlemove izgleda. Daj svega i daj jako! Link to comment Share on other sites More sharing options...
The Walking Dravot Posted July 3, 2019 Share Posted July 3, 2019 14 minutes ago, mmajstor said: Ko je covek iza radonje? Milo. 2 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Valensija Posted July 3, 2019 Share Posted July 3, 2019 Gist, Kuzma i Djenka. Nadam se da je to triling koji pominju.😊 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
khabib Posted July 3, 2019 Share Posted July 3, 2019 Стратос Перпероглу: Привилегија је бити део Црвене звезде! 3. јула 2019. 17:10 Стратос Перпероглу je продужио уговор са Црвеном звездом, а након тога за eurohoops изјавио да је привилегија и благослов бити део Црвене звезде, мислећи пре свега на однос који навијачи имају према клубу. „Звезда је показала жељу од почетка, и пре краја сезоне. Лепо сам се проводио у Београду а навијачи су ме волели. Тим има циљ да настави са добрим играма и буде конкурент у Евролиги, као и да освоји што више титула. Окружење у Звезди и начин на који ме третирају ме мотивише. Осећам се као код куће.“ „Моја сарадња са Миланом Томићем је одлична и заиста ценим то што ради са Црвеном Звездом. У својој првој сезони, доказао је да има знање и карактер као главни тренер „, додао је грчки ветеран. Перпероглу је на крају нагласио да постоји посебна веза коју Црвена звезда има са својим навијачима: „Играо сам за многе велике тимове који имају пуно навијача, али веза коју Црвена звезда има са навијачима један од ретко посебна. Привилегија је за сваког играча да буде део те везе.“ 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kankkunen Posted July 3, 2019 Share Posted July 3, 2019 Gist, hm 🤔 ...dal će pristati da mu vade krv svake srede i petka Link to comment Share on other sites More sharing options...
blade runner Posted July 3, 2019 Share Posted July 3, 2019 Kupio sezonsku braco! Idemo medj 8!!! 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Threekola Posted July 3, 2019 Share Posted July 3, 2019 Kuzmić - Gist jede malu decu.. Ojo je previše sirov za EL i treba ga prodati ako postoji opcija Link to comment Share on other sites More sharing options...
mmajstor Posted July 3, 2019 Share Posted July 3, 2019 5 minutes ago, The Walking Dravot said: Milo. ma znam da mu je milo sto je okruzen tomicem i radonjom ali kako se zove i koga trenira? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Small Owl Posted July 3, 2019 Share Posted July 3, 2019 Mislim da je onaj Crnogorac...bjese trener Monaka ili tako nesto.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gudura Posted July 3, 2019 Author Share Posted July 3, 2019 10 minutes ago, Marokanac said: Mislim da je onaj Crnogorac...bjese trener Monaka ili tako nesto.. Zvezdan Mitrovic Link to comment Share on other sites More sharing options...
estrellaroja Posted July 3, 2019 Share Posted July 3, 2019 Некако ми превише добро делује прича да нам Оџо буде 3 центар да бих поверовао у тако нешто. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bosMan_jr Posted July 3, 2019 Share Posted July 3, 2019 E najbolje da imamo 10 visokih a Filet-of-fish da radi carolije sam na centru Link to comment Share on other sites More sharing options...
NikadProtivKaline Posted July 3, 2019 Share Posted July 3, 2019 1 minute ago, Боги said: Некако ми превише добро делује прича да нам Оџо буде 3 центар да бих поверовао у тако нешто. ako linija bude brown, borisa, faje, gist, kuz...potpuno je nebitno ko je 3. centar Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pero_Cameron Posted July 3, 2019 Share Posted July 3, 2019 Pisu da dovodimo 2 centra u paketu, Kuzmic i... Ajon!? Link to comment Share on other sites More sharing options...
estrellaroja Posted July 3, 2019 Share Posted July 3, 2019 2 minutes ago, Swift Pancakez said: ako linija bude brown, borisa, faje, gist, kuz...potpuno je nebitno ko je 3. centar Не бих се сложио, нарочито не пошто имаш Кузмића који је доста паузирао и нисам сигуран може ли изнети 80+ утакмица Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts