Sector Posted July 2, 2019 Share Posted July 2, 2019 Pakuj Lenarda dok je gazda vruc. 1 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Markoss Posted July 2, 2019 Share Posted July 2, 2019 (edited) Uh, Djenka bas ide na ovu ekipu kao kec na deset. To verovatno znaci da necemo produziti KC-a. Meni je misterija i sta se planira sa Perperom, nekako je cela prica utihnula, pominju se ponude iz Grcke i njegova zelja da se vrati u domovinu. I uopsteno da li se planira 3/4 igrac ako on ne ostane ili cemo ipak rizikovati sa nesto jacim ulogama za Dobrica i Davidovca (ja sam ipak vise za ovo, nego za nekog Simona). Edited July 2, 2019 by Markoss 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Šarac Posted July 2, 2019 Share Posted July 2, 2019 2 minutes ago, Markoss said: Uh, Djenka bas ide na ovu ekipu kao kec na deset. To verovatno znaci da necemo produziti KC-a. Meni je misterija i sta se planira sa Perperom, nekako je cela prica utihnula, pominju se ponude iz Grcke i njegova zelja da se vrati u domovinu. I uopsteno da li se planira 3/4 igrac ako on ne ostane ili cemo ipak rizikovati sa nesto jacim ulogama za Dobrica i Davidovca (ja sam ipak vise za ovo, nego za nekog Simona). Do sutra mora da se izjasni na ponudjen ugovor. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maverick88 Posted July 2, 2019 Share Posted July 2, 2019 Znaci ipak je Djenka pristao, bilo je problema i oko uloge u timu i oko novca, ja sam nacuo da nankraju nece ni dolaziti, ali vrv da je KC odbio pa se povecala ponuda i Djenki Sto se mene tice Not Great Not Terrible 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gudura Posted July 2, 2019 Author Share Posted July 2, 2019 Menjam dva KC-a za jednog Djenku, ovom timu je trebao kombo koji pegla odbranu, a Djenka je kao nacrtan.Sa tri PF u timu, i Brown-om kao slobodnim umetnikom, mislim da ni Stratos nije pod moranje, meni bi nekako na ovu kompoziciju Ponitka legao kao budali samar, kao neki twiner koji skace kao lud...inace je od juce slobodan igrac 5 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Predragdjape Posted July 2, 2019 Share Posted July 2, 2019 5 minutes ago, Maverick88 said: Not Great Zasto mislis tako? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rajon Rondo Posted July 2, 2019 Share Posted July 2, 2019 8 minutes ago, Šarac said: Do sutra mora da se izjasni na ponudjen ugovor. KC ili Stratos? 🙂 Link to comment Share on other sites More sharing options...
bosMan_jr Posted July 2, 2019 Share Posted July 2, 2019 Slazem se Ponitka Jovic Kuzma i guraj Link to comment Share on other sites More sharing options...
K.Dot Posted July 2, 2019 Share Posted July 2, 2019 Djenka može u svako doba dana i noći. Čak i da je skroz popunjen roster, Djenka uvek može. Nekako bih barem na kratko zaboravio da je F. Čović u timu. 7 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Markoss Posted July 2, 2019 Share Posted July 2, 2019 (edited) I ja sam vise za Dobrica i Dedu u 12, pogotovo kad se zna da je Filip zacementiran. Ali mi svakako deluje da cemo pojuriti Simona ako nas Perper odbije. Jovic, Covic Beron, Jenkins, Davidovac Lazic, Dobric Braun, Simanic, Faje Kuzmic, Ojo Meni je ovo sasvim ok, u skladu sa nasim mogucnostima, a nekako mi se cini i najrealnije. Bas jedna Radonjalike ekipa, samo bi bilo pitanje koliko bi Tomic mogao da izvuce iz nje. Naravno, bekap kec jeste problem, ali nema potrebe ne stavljati ga u ovakve kombinacije kad je siguran u 12. Eventualno doselekcija na trojci, ako bude neophodno, tamo oko NG. Edited July 2, 2019 by Markoss Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gudura Posted July 2, 2019 Author Share Posted July 2, 2019 Just now, bosMan_jr said: Slazem se Ponitka Jovic Kuzma i guraj Uz KC i Stratos out😎 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dobar Los Milos Posted July 2, 2019 Share Posted July 2, 2019 49 minutes ago, Wingwalker said: Djenka third coming? 11 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Valensija Posted July 2, 2019 Share Posted July 2, 2019 Djenka je bas ono sto nam treba. Presrecan sam zbog ovog potpisa. Upuceniji kazu da je zena odigrala glavnu ulogu. Zeli da se porodi u BG-u. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Laki21 Posted July 2, 2019 Share Posted July 2, 2019 Upiškiću se 13 7 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Šarac Posted July 2, 2019 Share Posted July 2, 2019 5 minutes ago, Rajon Rondo said: KC ili Stratos? 🙂 Grk 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ridji Posted July 2, 2019 Share Posted July 2, 2019 Posle finala ABA, odnosno negde kad su se pojavile naznake da bi mogli, i naravno trebali, da zadrzimo Berona jedina zelja mi je bila da sledece sezone gledam Djenku i Bilija... Ajde objavljute zvanicno pa da vec sad proglasim sezonom uspesnom 8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kankkunen Posted July 2, 2019 Share Posted July 2, 2019 4 minutes ago, bosMan_jr said: Slazem se Ponitka Jovic Kuzma i guraj Pre par dana napustio Lokomotivu, zanimljiv igrač. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MrTripleDouble Posted July 2, 2019 Share Posted July 2, 2019 8 hours ago, BojanaCZV said: napusti topik 😁 Ao, kakvo spustanje. Napustam. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
suptil Posted July 2, 2019 Share Posted July 2, 2019 Dakle, jos Kuz na petici, Stratos da prihvati i pocetkom jula zatvoren roster :) Pa sad ako vas nije sramota nemojte da kupite sezonsku :D 3 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dobar Los Milos Posted July 2, 2019 Share Posted July 2, 2019 Kako bi se samo Laza obradovao Jovketu, Djenki i Kuzmi, vise nego iko drugi. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
K.Dot Posted July 2, 2019 Share Posted July 2, 2019 Kako bi se samo Laza obradovao Jovketu, Djenki i Kuzmi, vise nego iko drugi. Uključiš autopilot i pustiš ih da igraju. Tomić da ustane sa klupe samo kad Fića udje u igru. Link to comment Share on other sites More sharing options...
laki pepe Posted July 2, 2019 Share Posted July 2, 2019 12 minutes ago, Maverick88 said: Znaci ipak je Djenka pristao, bilo je problema i oko uloge u timu i oko novca, ja sam nacuo da nankraju nece ni dolaziti, ali vrv da je KC odbio pa se povecala ponuda i Djenki Sto se mene tice Not Great Not Terrible Ovo je bio moj tok misli: - trebamo dva pleja -> Djenka je visak onda; u toj kombinaciji nekako mi je KC bio bolja opcija od Perpera, mislim da je to sa Jovicem i jos jednim dobrim plejem mogla biti napadacki zajebana ekipa - razvoj situacije da necemo eva pleja i da je tu sa KC-om nesto zapelo namjesta da je Djenka dobra opcija. Pokriva dvije pozicije, moze se kombinovati i sa plejevima i sa dvojkama/trojkama. Uz to nemas dilemu gdje najbolje igra. Bice tu problema sa odbranom od skoka i protiv visokih ekipa, ali ne moze se sve dobiti. - sada je Jovic ili Jovic like plej pod moranje, tu nema vise izbora. Necemo imati cetiri igraca na jedan i dva ispod prosjeka pozicije, da ne kazem da neki idu u ekstremno slabo - sada i Perper djeluje kao dosta bolji izbor jer mi djeluje da cemo igrati teretniju kosarku nego sto je moglo biti Kuzmica naravno ne razmatram, njega sam vec uknjizio u tim. Jesam li daleko od istine. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rajon Rondo Posted July 2, 2019 Share Posted July 2, 2019 Jos plej i centar i to je to, mislim da Perper ne ostaje. 1. Plej, FC 2.Bili, Djenka, Dobric 3. Lazic, Davidovac 4.Mo, Simana, Brown 5. Centaj, Ojo Treba nam jos igraca jer je duga sezona, ali ovo je sigurno tih 12 koji ce izneti sezonu, ne verujem da ce biti zvucnijih pojacanja mimo ovih 12. Tu su Nenadic i Radanov ako ostane, Seselj nadam se ide... Nadam se vecoj ulozi Dobrica i da nece visiti za minute kao u prvoj polovini sezone. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Markoss Posted July 2, 2019 Share Posted July 2, 2019 Ne bi me iznenadilo ni da prodamo jednog od dvojca Dobric/Davidovac. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dobar Los Milos Posted July 2, 2019 Share Posted July 2, 2019 6 minutes ago, K.Dot said: 9 minutes ago, Dobar Los Milos said: Kako bi se samo Laza obradovao Jovketu, Djenki i Kuzmi, vise nego iko drugi. Uključiš autopilot i pustiš ih da igraju. Tomić da ustane sa klupe samo kad Fića udje u igru. Samo jos Danguba fali i opet bi svi redom poradjali 60 poena. Naravno, sve dok tatin sin ne udje... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts