NMX Posted June 27, 2019 Share Posted June 27, 2019 19 minutes ago, pepe sancez said: Steta sto je Dragic pokupio player option, a dokazani Zvezdas 😄 A i onaj Doncic, morao u NBA, jebala ga NBA 3 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dobar Los Milos Posted June 27, 2019 Share Posted June 27, 2019 A i onaj Doncic, morao u NBA, jebala ga NBA Jeste, umesto da uziva sa Air Serbia, sad ga maltretiraju sa Economy. 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ridji Posted June 27, 2019 Share Posted June 27, 2019 1 hour ago, NMX said: Ok, sad pošto smo pokrili poziciju drugog pleja, šta ćemo za prvog...meni se ideja ostanka Reglanda ne sviđa toliko. On je sjajan plej, pisao sam na rahmetli forumu da mi deluje da ima osnova da bude top3 stranac kod nas. On to nije pokazao. Neka vrlo vrlo čudna kombinacija povreda (objektivna okolnost) i nekog mentalnog odsustva iz utakmice, gde samo nestane, pa se vrati, pa nestane, pa se vrati....baš čudan lik. Plus, na stranu undersize, previše je ISO plej za ono što nam treba u EL. Ispade da smo pnr uspeli da proigramo tek sa Filipom (isuse majko...) dok je Regland centra uspeo da spoji sa obručom na prste jedne ruke. Opet, kad je u full modu ima brutalne ISO partije, strašan prvi korak i probijanje prve linije odbrane....baš ne znam šta da mislim. Stvarno su minimalne sanse da Dzo ostane, jedino da Tomic bas navali. Covic je bas bio nezadovoljan Reglandom 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
forumko topic Posted June 27, 2019 Share Posted June 27, 2019 Stvarno su minimalne sanse da Dzo ostane, jedino da Tomic bas navali. Covic je bas bio nezadovoljan Reglandom Filip? Ma da, bre. Zbog njega je sedeo na klupi pola sezone. Sramota. 3 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Predragdjape Posted June 27, 2019 Share Posted June 27, 2019 Mozda Reglanda planiraju kao drugog pleja? Jovic/Regland/Covic...? 😄 Znam, znam, pricam i ja svasta 😅 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Leonard Posted June 27, 2019 Share Posted June 27, 2019 Navodno smo zainteresovani za Derrick Brown-a! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Laki21 Posted June 27, 2019 Share Posted June 27, 2019 Vidim da nas povezuju sa počivšim Derikom Braunom? Gospodi pomiluj... 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Borca Posted June 27, 2019 Share Posted June 27, 2019 (edited) Ovi su doduse pisali pre nekog vremena o Denmonu i Lengfordu, sada pominju igraca na 4-ci https://twitter.com/AroundRumors/status/1144130812306251776 Edit: doka sam pisao vec Laki i Zizu objavise Edited June 27, 2019 by Borca Link to comment Share on other sites More sharing options...
forumko topic Posted June 27, 2019 Share Posted June 27, 2019 Dobro, još smo u fazi "close to sign", a to zna da potraje. Isti izvor navodi i da ćemo zadržati Perpera i KC-a. Od sva tri trača, ja bih najviše voleo da se prvi obistini. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kankkunen Posted June 27, 2019 Share Posted June 27, 2019 Hm ...🤔 neće valjda Mo da izvisi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Leonard Posted June 27, 2019 Share Posted June 27, 2019 Na RSB- u kazu da je definitivno za Brown- a! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Predragdjape Posted June 27, 2019 Share Posted June 27, 2019 6 minutes ago, Kankkunen said: Hm ...🤔 neće valjda Mo da izvisi. Ako moze Brown na 5 u nekoj varijanti, onda Faye uz Simanica ostaje? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kankkunen Posted June 27, 2019 Share Posted June 27, 2019 Ono, sve može ... samo, njemu više odgovaraju ćoškovi 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gudura Posted June 27, 2019 Author Share Posted June 27, 2019 8 hours ago, Wingwalker said: Gudura brate mili praštaj što sam te ovako uznemirio ...peticija je dokona šala usmerena na tvoje otvaranje ovog topika kao i svake godine kada merimo koliko nam je starter ove teme taličan... em sam napisao ,,doživotno brisanje", em nisam kvotovao te tvoje upise i ne pamtim ih najiskrenije...pardon još jednom...kosio i vutru danas na trijespet cirka. Sve cool👍 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gudura Posted June 27, 2019 Author Share Posted June 27, 2019 Brown nije igrao godinu dana.Kuzmic, Brown, sta smo mi, rehabilitacioni centar ili klub koji treba da igra EL?😫 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Predragdjape Posted June 27, 2019 Share Posted June 27, 2019 (edited) 2 minutes ago, Gudura said: Brown nije igrao godinu dana.Kuzmic, Brown, sta smo mi, rehabilitacioni centar ili klub koji treba da igra EL?😫 Gledaj to sa vedrije strane, nakon godinu dana bez kosarke, zamisli koliko je zelje u njima da ponovo izdominiraju i grizu za svaku loptu 😄 Edited June 27, 2019 by Predragdjape 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
RedThunder Posted June 27, 2019 Share Posted June 27, 2019 3 minutes ago, Predragdjape said: Gledaj to sa vedrije strane, nakon godinu dana bez kosarke, zamisli koliko je zelje u njima da ponovo izdominiraju i grizu za svaku loptu 😄 Samo da ne grizu loptu kad krene uz k.... 😄 Link to comment Share on other sites More sharing options...
forumko topic Posted June 27, 2019 Share Posted June 27, 2019 @Predragdjape uze mi rečenicu iz tastature... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ridji Posted June 27, 2019 Share Posted June 27, 2019 Mi u ovom periodu prelaznog roka od jacih imena samo mozemo i da jurimo te koji nisu dugo igrali. Za ostale moramo da cekamo da prvo bogatiji i jaci proberu 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kankkunen Posted June 27, 2019 Share Posted June 27, 2019 3 minutes ago, Ridji said: Mi u ovom periodu prelaznog roka od jacih imena samo mozemo i da jurimo te koji nisu dugo igrali. Za ostale moramo da cekamo da prvo bogatiji i jaci proberu Ma nema ni za te jače da se bira, sve ode u NBA ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sector Posted June 27, 2019 Share Posted June 27, 2019 Pakuj Brauna. Vepre odlazi! 3 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
forumko topic Posted June 27, 2019 Share Posted June 27, 2019 Upravo tako. Naša šansa da uzmemo neko zvučnije ime je u ovom periodu i to uglavnom one koje izlaze iz povreda, da bi imali vremena da uđu u ritam do jeseni. Kuzmić i Braun na 5 i 4/5 bi bilo odlično rešenje. Braun jeste pauzirao dugo zbog povrede, ali je odličan EL igrač i nije sigurno zaboravio košarke. Link to comment Share on other sites More sharing options...
laki pepe Posted June 27, 2019 Share Posted June 27, 2019 Aukurac i Braun. Erl Klark na steroidima, sa jacom kurcoboljom. Ne pustajte Fajea ko Boga vas molim, bar da tu sisu na treningu maltretira. 5 7 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Davidović Posted June 27, 2019 Share Posted June 27, 2019 30 minutes ago, Gudura said: Brown nije igrao godinu dana.Kuzmic, Brown, sta smo mi, rehabilitacioni centar ili klub koji treba da igra EL?😫 Covece , jel moguce da nisi zadovoljan Braunom? Covek je sa jednom nogom i jednom rukom medju najboljim cetvorkama u Evropi. Mi sto imamo priliku uopste da potpisemo takvog igraca treba da skacemo od srece. 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gudura Posted June 27, 2019 Author Share Posted June 27, 2019 (edited) 8 minutes ago, Davidović said: Covece , jel moguce da nisi zadovoljan Braunom? Covek je sa jednom nogom i jednom rukom medju najboljim cetvorkama u Evropi. Mi sto imamo priliku uopste da potpisemo takvog igraca treba da skacemo od srece. Udarao bih se nogama u dupe od srece da smo ga potpisali na kraju sezone 17/18 kada je bilo jasno da ga Efes ne zeli.Godinu dana bez kosarke cuda cini od igraca, a on bukvalno ni minut nije odigrao u toku prosle sezone, i sad bi trebao da nam bude prva cetvorka u EL?Kuzmic koji je izgubio 2 sezone prva petica?Bojim se da nece da valja.... Edited June 27, 2019 by Gudura Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts