Manu Posted August 21, 2019 Share Posted August 21, 2019 Spreman je Nenadic, al spreman je i Fica... 8 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
LeBron Posted August 21, 2019 Share Posted August 21, 2019 Ja sam cuo da je i Derik dosao zategnut kao sajla i da su u klubu odusevljeni. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
laki pepe Posted August 21, 2019 Share Posted August 21, 2019 6 minutes ago, Manu said: Spreman je Nenadic, al spreman je i Fica... Dabome. Nedavno sam pratio 3x3 uzivo u kojem je ucestvovao jedan pro kosarkas, drugi su bili solidni i dobri basketasi. Kako je taj decko par puta skocio, kako izgleda jebeno kad stand u stav onako krakat, dug, a pokretan smrznuo sam se. Odmah mi je Ficko pao na pamet. Iskreno, mora postojsti izvjesna doza hrabrosti ili bar ludosti da sa onako slabim fizickim predispozicijama igras EL nivo kosarke. Jbt, nesto se zaletis prema kosu i zamisli kako jedan Tarik Blek moze da te zalijepi o parket, kao palacinku. Sta drugo da pomislis osim sto meni ovo treba. Ili u Fickovom slucaju zasto tata 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
laki pepe Posted August 21, 2019 Share Posted August 21, 2019 1 minute ago, LeBron said: Ja sam cuo da je i Derik dosao zategnut kao sajla i da su u klubu odusevljeni. A tek DeDa... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sector Posted August 21, 2019 Share Posted August 21, 2019 Ocekujem uskoro neki nick tipa RadeCZVrsbSever da nam docara kako je vidio Davidovca da fuma. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kankkunen Posted August 21, 2019 Share Posted August 21, 2019 3 minutes ago, pepe sancez said: Jbt, nesto se zaletis prema kosu i zamisli kako jedan Tarik Blek moze da te zalijepi o parket, kao palacinku. Taj može da zalepi bilo koga ... kad bi tako razmišljali, mnogi bi batalili košarku. Al dobro 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Гаучо Posted August 21, 2019 Share Posted August 21, 2019 Ја се искрено надам да коначно буде мало више простора за њега ове године. Јесте велика конкуренција на његовој позицији, али баш због тешког распореда, и потенцијалног одмарања стартера, буде више прилике за њега у АБА лиги. Под условом да остане у Звезди, а не да га пошаљу у ФМП. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
VoodooDerina Posted August 21, 2019 Share Posted August 21, 2019 (edited) @pepe sancez Ako tako razmišljaš bolje batali košarku ili šta više bilo koji takmičarksi sport. Edited August 21, 2019 by VoodooDerina 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
laki pepe Posted August 21, 2019 Share Posted August 21, 2019 Pa ja sam i batalio na vrijeme 😄 nemojte mi oduzeti i pravo na gledanje 😛 1 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kurc Emuchelo Posted August 21, 2019 Share Posted August 21, 2019 Mashina Nenadic. Ovako izgleda pro kosarkas, i kad sedi nema skembe, misici samo kipe, ne sece mu kais sisu. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sector Posted August 21, 2019 Share Posted August 21, 2019 19 minutes ago, pepe sancez said: Dabome. Nedavno sam pratio 3x3 uzivo u kojem je ucestvovao jedan pro kosarkas, drugi su bili solidni i dobri basketasi. Kako je taj decko par puta skocio, kako izgleda jebeno kad stand u stav onako krakat, dug, a pokretan smrznuo sam se. Odmah mi je Ficko pao na pamet. Iskreno, mora postojsti izvjesna doza hrabrosti ili bar ludosti da sa onako slabim fizickim predispozicijama igras EL nivo kosarke. Jbt, nesto se zaletis prema kosu i zamisli kako jedan Tarik Blek moze da te zalijepi o parket, kao palacinku. Sta drugo da pomislis osim sto meni ovo treba. Ili u Fickovom slucaju zasto tata Nece on ni zalaziti u reket, nije lud da se blamira. Sutnuce neku trojku kad ostane sam kao duh i standardno bacakanje po loptu koja je 5 metara u autu da mu debili aplaudiraju. To ce biti njegova uloga u timu. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Predragdjape Posted August 21, 2019 Share Posted August 21, 2019 4 minutes ago, Død said: Mashina Nenadic. Ovako izgleda pro kosarkas, i kad sedi nema skembe, misici samo kipe, ne sece mu kais sisu. Nikola Jokic se ne bi slozio sa tobom ali dobro 😁😅 1 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kurc Emuchelo Posted August 21, 2019 Share Posted August 21, 2019 Just now, Predragdjape said: Nikola Jokic se ne bi slozio sa tobom ali dobro 😁😅 Trebalo je da dodam i visok preko 175. 1 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
VoodooDerina Posted August 21, 2019 Share Posted August 21, 2019 8 minutes ago, pepe sancez said: Pa ja sam i batalio na vrijeme 😄 nemojte mi oduzeti i pravo na gledanje 😛 Bilo je uopsteno naravno 😛 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wingwalker Posted August 21, 2019 Share Posted August 21, 2019 (edited) projektovani transfer blama me obuzme kada pomislim šta je u glavi Derika, Gista i Lorenca kada prvi put na treningu ugledaju Filipa... a onda im Neša slikovito dočara da je to naš bekap plej...i pušta na fonu hajlajce sa trpanja Future, indirektno očekujući njihovu naklonost liku koji nam je doneo EL. Edited August 21, 2019 by Wingwalker 3 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Laki21 Posted August 21, 2019 Share Posted August 21, 2019 (edited) 1 hour ago, pepe sancez said: Odmah mi je Ficko pao na pamet. Iskreno, mora postojsti izvjesna doza hrabrosti ili bar ludosti da sa onako slabim fizickim predispozicijama igras EL nivo kosarke. Jbt, nesto se zaletis prema kosu i zamisli kako jedan Tarik Blek moze da te zalijepi o parket, kao palacinku. Sta drugo da pomislis osim sto meni ovo treba. Ili u Fickovom slucaju zasto tata Gledaćemo Fitjka redovno u top ten poteza kola. Edited August 21, 2019 by Laki21 1 1 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Golijat Posted August 21, 2019 Share Posted August 21, 2019 Jel se samo meni cini da je Beron dosao sa kojim viskom kilograma? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wingwalker Posted August 21, 2019 Share Posted August 21, 2019 i ja sam pomislio da se malo ubucio...ako neka...viđe Bjelkana i Jokare kako se namastili a trpaju nemilice. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Golijat Posted August 21, 2019 Share Posted August 21, 2019 Ma ne sumnjam ja u Bilija,nego eto neko zapazanje 😀 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Laki21 Posted August 21, 2019 Share Posted August 21, 2019 Eh taj porodični život... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Squabbit Posted August 21, 2019 Share Posted August 21, 2019 10 hours ago, uini said: tomić prepoznao nekog u publici a jordan zbunjeno maše, misli da se javljaju njemu a nema pojma ko su 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Placebo Lone star Posted August 21, 2019 Share Posted August 21, 2019 (edited) Mislim da je tema umrla...Ganferi vreme je za 2019/2020,pocele pripreme... Edited August 21, 2019 by placebo Link to comment Share on other sites More sharing options...
Boujee Posted August 21, 2019 Share Posted August 21, 2019 Ma što se mene tiče ja bih ovo zakatančio dok se ne završi SP. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Placebo Lone star Posted August 21, 2019 Share Posted August 21, 2019 1 minute ago, Boujee said: Ma što se mene tiče ja bih ovo zakatančio dok se ne završi SP. I ovi jangeri za 6 dana na mari... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sector Posted August 22, 2019 Share Posted August 22, 2019 Sezona je zavrsena. Zakljucati temu do juna 2020. 1 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts