Stoned Laki21 Posted August 20, 2019 Share Posted August 20, 2019 36 minutes ago, pavijan2 said: On je zahtevao raskid ugovora zbog kašnjenja isplate koje je bilo minimalno Al opet dovoljno da se raskine ugovor... jer je očigledno bilo neke loše krvi izmedju SJ i CZV... e sad zašto je neko dozvolio da se takvom igraču kasni s platom i da se steknu uslovi da se raskine ugovor... to nije pitanje za mene. iskreno. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ridji Posted August 20, 2019 Share Posted August 20, 2019 10 hours ago, Šarac said: Djenka tek 25 tog uz dopustenje da stigne tada. Djenka trenira u USA individualno, verovatno uz program od strane kluba Link to comment Share on other sites More sharing options...
Placebo Lone star Posted August 20, 2019 Share Posted August 20, 2019 56 minutes ago, Stondisha said: Al opet dovoljno da se raskine ugovor... jer je očigledno bilo neke loše krvi izmedju SJ i CZV... e sad zašto je neko dozvolio da se takvom igraču kasni s platom i da se steknu uslovi da se raskine ugovor... to nije pitanje za mene. iskreno. Ako ovo gledamo kao radni kolektiv,a to on jeste.SJ bi na kraju sezone trebao da kaze jedno veliko izvini svima koji su radili sa njim prethodnu godinu.Ne branim gazdu,kasnimo,lazemo,izmisljamo...Ali on,on nikako nije trebao da se zali ,no kako obicno biva najgori radnicu su najveci zagovornici pravde.A pravda i pravni okviri cesto ne idu zajedno.Svakako ce vreme pokazati,da je ta godina bila najplacenija za taj kvalitetan komad drveta i da ga ceka neka Breša,Ostende,Trir... 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Šarac Posted August 20, 2019 Share Posted August 20, 2019 Cudi me da niko od ljubitelja FC nije prokomentarisao do sada % masti , debljinu i ostale atribute. Mozda je i ovo fotoshop ko ce ga znati. 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted August 20, 2019 Share Posted August 20, 2019 u kadru mu pokrila mašina stomak koji je btw uvukao. plus otkud znam da je ficja maskiran Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kurc Emuchelo Posted August 20, 2019 Share Posted August 20, 2019 Pa vidi samo koliko mu se kais usekao u sise. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sector Posted August 20, 2019 Share Posted August 20, 2019 Kasnis, vec smo komentarisali veprov procenat masti. Jos da poradi na visini i imamo vrhunskog treceg pleja. 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
laki pepe Posted August 20, 2019 Share Posted August 20, 2019 Uradio se ko Andetokounmpoouou 🙂 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kankkunen Posted August 20, 2019 Share Posted August 20, 2019 KC Rivers potpisao za Betis, otvoren ugovor ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kronostime Posted August 20, 2019 Share Posted August 20, 2019 1 hour ago, Šarac said: Cudi me da niko od ljubitelja FC nije prokomentarisao do sada % masti , debljinu i ostale atribute. Mozda je i ovo fotoshop ko ce ga znati. Jeb`ga. 3 6 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wingwalker Posted August 20, 2019 Share Posted August 20, 2019 (edited) UFC Phillip Koža mu otanjala rebra ne sakriva...uži u struku...sad sliči nekom sportisti...da-ebe oca. Tako majkumu...kad te psujem da te psujem ko atletu u tom dresu...a ne ko rekreaturu. Za mukotrpan proces odricanja i posvećenost korigovanju bar onoga što se u stvarnosti da korigovati... u kategoriji ''First impression madafakaz'' od mene za bek-ap pleja KKCZ : sad ako i DeDa batali pljuge... a Boriša se pojavi pretetoviran ko politikin zabavnik... ...tačno ovaj tim počinje da me plaši. Edited August 20, 2019 by Wingwalker 5 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
forumko topic Posted August 20, 2019 Share Posted August 20, 2019 Cudi me da niko od ljubitelja FC nije prokomentarisao do sada % masti , debljinu i ostale atribute. Mozda je i ovo fotoshop ko ce ga znati. Debeli može da uvuče stomak, ali ne može da poraste da bi bio košarkaš. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Placebo Lone star Posted August 20, 2019 Share Posted August 20, 2019 Zamisli da mu je neko pre 5 godina rekao da dolazi igrac iz nba sampiona i da ce deliti minutazu.Kad je LB saznao i da li uopste zna da deli minutazu sa sinom vlasnika/predsednika kluba? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomiprunet Posted August 20, 2019 Share Posted August 20, 2019 Mislim da je ovo sezona FC 4 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Šarac Posted August 20, 2019 Share Posted August 20, 2019 37 minutes ago, placebo said: Zamisli da mu je neko pre 5 godina rekao da dolazi igrac iz nba sampiona i da ce deliti minutazu.Kad je LB saznao i da li uopste zna da deli minutazu sa sinom vlasnika/predsednika kluba? Mislim da je tu cinjenicu sa teskom mukom prihvatio bogatiji za 400 k $ na racunu!. Mozes misliti kroz kakav kosmar prolazi LB 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wingwalker Posted August 20, 2019 Share Posted August 20, 2019 (edited) 14 minutes ago, Šarac said: Mislim da je tu cinjenicu sa teskom mukom prihvatio bogatiji za 400 k $ na racunu!. Mozes misliti kroz kakav kosmar prolazi LB ne zna LB šta je košmar...za tih 400K ima da piša madrz milk ko slavijanska fontana...ako ne i raskošnije. Edited August 20, 2019 by Wingwalker Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tamburinjo Posted August 20, 2019 Share Posted August 20, 2019 Kazu da i dan danas ima traume od ove utakmice. Jedan od najtezih meceva i protivnika u karijeri. Dugo nije mogao da se oporavi od ove utakmice cak su mu predvidjali i kraj karijere, ali znao je veliki Fil Dzekson da je Dzordan karakter i da ce biti brzo zaboraviti mec i okrenuti se narednom. 10 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted August 21, 2019 Share Posted August 21, 2019 tomić prepoznao nekog u publici a jordan zbunjeno maše, misli da se javljaju njemu a nema pojma ko su 4 9 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sector Posted August 21, 2019 Share Posted August 21, 2019 I onda kazu gazda ne cita forum. 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stoned Laki21 Posted August 21, 2019 Share Posted August 21, 2019 3 hours ago, uini said: tomić prepoznao nekog u publici a jordan zbunjeno maše, misli da se javljaju njemu a nema pojma ko su Džordane Vučiću... 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
HAMMER Posted August 21, 2019 Share Posted August 21, 2019 zakasnio sam :/ 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Placebo Lone star Posted August 21, 2019 Share Posted August 21, 2019 13 hours ago, Šarac said: Mislim da je tu cinjenicu sa teskom mukom prihvatio bogatiji za 400 k $ na racunu!. Mozes misliti kroz kakav kosmar prolazi LB Valja se izboriti sa nepotizmom.Nedaj boze ako ga tomic zalepi za klupu,kad ga rodbina pita sto ne igras.Reci ce da ga ne voli uciteljica...🤣 Link to comment Share on other sites More sharing options...
laki pepe Posted August 21, 2019 Share Posted August 21, 2019 Kazu da je Nenadic dosao spreman i naprzen kao zvijer na pocetak priprema. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Manu Posted August 21, 2019 Share Posted August 21, 2019 1 minute ago, pepe sancez said: Kazu da je Nenadic dosao spreman i naprzen kao zvijer na pocetak priprema. Da li mislis da je Nenadic imao prostora da dovoljno napreduje da udje u rotaciju? Pod uslovom da je radio kao konj tokom pauze, naravno. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kankkunen Posted August 21, 2019 Share Posted August 21, 2019 Vredan momak ... 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts