Don Juan Posted May 30 Share Posted May 30 59 minutes ago, merosina said: Kad je naredna utakmica i u koliko sati ? U nedelju. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Milko Miller Posted May 30 Share Posted May 30 9 hours ago, Polivalentni Stevica said: Nisam ispratio,kakva nesportska dešavanja,šta je napravio? Generalan problem discipline i mentaliteta, koliko znam ne pojedinačan incident. A i imao i neki virus. Talenta svakako ima. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Problem sa licnim greskama Posted May 31 Share Posted May 31 Taj Bajramovic je igrao kvalifikacije, SK je prenosio, secam se da je dao neki gol. A i tada je usao sa klupe tako da nije standardan bio u ovoj generaciji ni u kvalifikacijama. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Constantin Posted June 2 Share Posted June 2 Koliko sreće imamo. Nakantaće nas neko kao mlade majmune. Odbrana katastrofa. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Charles De Ketelaere Posted June 2 Share Posted June 2 Šišti na sve strane... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Perkos2 Posted June 2 Share Posted June 2 Imamo dva kornera i dve šanse oni dobiju za gol, struka nam je užas, užas Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Juan Posted June 2 Share Posted June 2 Bravo momci, samo napred. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Constantin Posted June 2 Share Posted June 2 Su kakva sreća....ajdemo klinci,Fortuna je za sada s nama....naravno, ne ona iz Dizeldorfa 🤗 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Charles De Ketelaere Posted June 2 Share Posted June 2 Cvetkoviću alal vera. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Perkos2 Posted June 2 Share Posted June 2 Vezni red i Cvetković super, škripi nam levi bok u odbrani i nedostataje nam drskosti da ih dokrajčimo 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Perkos2 Posted June 2 Share Posted June 2 Cvetković ih gazi 55 minuta a ovaj naš "trener" ga pomera desno da bi svog sina gurnuo u špic, žao mi par dečaka iz ove ekipe imaju dosta talenta ali nema ko da ih vodi, sad se vidi zašto nije ni pozvan Borovina Link to comment Share on other sites More sharing options...
Markoss Posted June 2 Share Posted June 2 Jebote, ovi nasi nemaju snage 60 minuta da igraju. Bukvalno deluje da ne mogu da stoje na nogama. Mislim to se iz godine u godinu ponavlja. Cvetkovic odlican danas, najbolji. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Problem sa licnim greskama Posted June 2 Share Posted June 2 NIsta protiv selektorovog sina ali mali unosi strasno losu karmu kada ulazi na teren. Valjamo se, nemamo snage, otaljavamo, ne svidja mi se pristup kada vodimo i imamo kontrolu na utakmici. Pored ociglednih fizickih problema i trajna stvar mentaliteta. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Constantin Posted June 2 Share Posted June 2 3 minutes ago, Perkos2 said: Cvetković ih gazi 55 minuta a ovaj naš "trener" ga pomera desno da bi svog sina gurnuo u špic, žao mi par dečaka iz ove ekipe imaju dosta talenta ali nema ko da ih vodi, sad se vidi zašto nije ni pozvan Borovina Borovinu ne bih ni ja zvao. Dobar je igrač, ali mi je pun krastavac tih Radonjića....Damjanović , čini mi se, ima 15 godine. Pitanje je zašto ga ne gadjaju, jer je očigledno višlji od odbrane Portugala.a ušao je i izmena je bila iznudjena. Zašto odmah ne šutira, sam ispred golmana...jao bre. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mister-no Posted June 2 Share Posted June 2 Trebalo je Vasilić na prvu da šutne.. Samo da nas ne kazne.. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Constantin Posted June 2 Share Posted June 2 Ćuti kad zameni ovog Kuendea. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Problem sa licnim greskama Posted June 2 Share Posted June 2 Zasluzeno. Kazna za valjanje. Bilo je samo pitanje minuta zadnjih 10min. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Charles De Ketelaere Posted June 2 Share Posted June 2 Kakav raspad od drugog poluvremena. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Constantin Posted June 2 Share Posted June 2 Samo da izdržimo, pa na lutriju...jbg. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tsva Posted June 2 Share Posted June 2 Zasluzili u drugom 5 da prime. Javor da im pozavidi. Umesto da se uce deca da igraju fudbal, samo se valjaju i padaju. Zna da krade vreme a ne ume levom da doda Just now, Constantin said: Samo da izdržimo, pa na lutriju...jbg. Sramota bi bila da Portugal ispadne. Bolji su za 5 klasa Link to comment Share on other sites More sharing options...
Constantin Posted June 2 Share Posted June 2 2 minutes ago, tsva said: Zasluzili u drugom 5 da prime. Javor da im pozavidi. Umesto da se uce deca da igraju fudbal, samo se valjaju i padaju. Zna da krade vreme a ne ume levom da doda Sramota bi bila da Portugal ispadne. Bolji su za 5 klasa Ma i prvom tri-četiri....eto...kraj. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MishaZvezda1983 Posted June 2 Share Posted June 2 (edited) Samo jedna rec. STRASNO sa srpskim mentalitetom i trenerima...Greota ova deca .... Koji blam , primis 3 gola zbog dunstera trenera. Edited June 2 by MishaZvezda1983 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
tsva Posted June 2 Share Posted June 2 Sad opet negde zure . Izgleda da ne odgovara rezultat. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kooineeperk Posted June 2 Share Posted June 2 Ovakva ziheraska igra i treba da bude ovako kaznjena, jbg. Jeb'o mentalitet koji im gradimo... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Constantin Posted June 2 Share Posted June 2 Zasluženo, realno. Imali smo prednost, uz puno sreće, ali ne možemo da se uzdamo samo u sreću. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts