MrTripleDouble Posted February 11, 2023 Share Posted February 11, 2023 Iz nekog razloga ti je 'obelezen' nalog. Meni na primer idu na autorizaciju i tiketi od 400, 500 din, dok drugaru tikete od par hiljada pustaju iste sekunde. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spiridon12 Posted February 11, 2023 Share Posted February 11, 2023 Iz slicnog razloga kao i tebi verovatno, igram godinama u maxbetu i bilo je cesto tiketa koji su padali brzinom munje poput onog sinoc francuza na asistima da su mi pustili, ali zato kada se poveze takvih par pogodaka, onda je kasa a to oni ne vole narocito na kosarci. Oni bi samo fudbal da se igra 😄, npr lige petice, u krizi su cini mi se cim se tako plase. Predlazem da se mi, cije tikete prate kao da imamo dojave, organizujemo da im prikupimo neku novcanu pomoc, a mogao bi i uvazeni Dr. Gangula da im otvori poseban sms broj za donacije, odmah im uplacujem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Drug Crni Posted February 17, 2023 Author Share Posted February 17, 2023 3 hours ago, Instinkt said: Nedović i duo tango argentino 55+ koševa, kvota 10, poklon. Na to ako dodaš da Zvezda dobija, biće za proje i nutele čitav mesec 😑 #easymoney Zatrazio u okviru slobodne igre..nisam dobio kvotu..raspali Meridian Link to comment Share on other sites More sharing options...
Geronimo Posted February 26, 2023 Share Posted February 26, 2023 (edited) 46 minutes ago, Pero_Cameron said: U kladionicama uopste u ponudi nema tip pobednik meca, vec samo hendikep od 29.5 Bese Meridian daje slobodne kvote van ponude? Moram protiv uroka da castim kladionice sa ovim + Belgijom na tiketu... Btw, fina kvota na Letoniju protiv Grcke. Edited February 26, 2023 by Geronimo Edit: sad videh post Crnog odmah iznad, sto prvo ne uzmeh da citam nego odmah pitam :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Drug Crni Posted February 26, 2023 Author Share Posted February 26, 2023 Zatrazi..ja nisam dobio kvotu,ali ti mozda hoces ^ Mada nisam ni razumeo iz tvog posta sta tacno zelis da odigras Link to comment Share on other sites More sharing options...
RatzenStadt Posted March 28, 2023 Share Posted March 28, 2023 Jeste primetili da gluperde iz Maxbeta u toku dana ne menjaju kvote date u bonus ponudi za NBA (a mozda i druge lige u kosarci? Do pocetka meca ostaju takve kakve su bile po objavi ponude. U fudbalu npr. prate promene kvota u toku dana. U NBA vest o neigranju jednog ili dva bitna igraca moze da srusi kvotu za 50-60%. Jbg, te utakmice se moraju vezati sa jos dve koje imaju min. 1.30 kvotu, ali opet bih svakog dana u nedelji uzeo tu ponudu, ako je kvota u bonus ponudi 2.00 npr, a u redovnoj 1.50. Desavalo se vec. Evo i sada, Atlanta 1.75 u redovnoj ponudi, a u bonus ponudi 2.15. Pala od kako je izasla vest da nece igrati momak iz Bruklina. Ranije je bilo i vecih nesrazmera. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
MrTripleDouble Posted March 29, 2023 Share Posted March 29, 2023 Verujem da to namerno rade, jer ipak je to NBA liga Where Amazing Happens Link to comment Share on other sites More sharing options...
RatzenStadt Posted March 30, 2023 Share Posted March 30, 2023 21 hours ago, MrTripleDouble said: Verujem da to namerno rade, jer ipak je to NBA liga Where Amazing Happens Ma kakvi. Klasican javasluk. I sinoc su bile top kvote na Lejkerse i Klipane. Na Jezerase 1.90. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shunsuke Nakamura Posted April 24, 2023 Share Posted April 24, 2023 Danas može da se proba na Cedevitu(3.5). Link to comment Share on other sites More sharing options...
Čvarkov Posted April 29, 2023 Share Posted April 29, 2023 Prošlo je malo vremena od dobitnog tiketa... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Old 666 Posted May 2, 2023 Share Posted May 2, 2023 James Nunnally ubačene trojke 2,5 over kvota 4.00 Mozzart. Čisto navijački, 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jerotije Pantic Posted June 7, 2023 Share Posted June 7, 2023 J.Murray 24,5 over 1,90 M.Porter 7,5 SK over 1,95 ======================== 3,70 Admiral Marej se mora prikljuciti Jokicu ukoliko zele veceras do brejka.Prosli mec pasivan do zadnjih pet minuta i to ne smije da mu se desava.On mora u ovoj ekipi uzeti dvadeset suteva. Porter nije ni dosao na proslu utakmicu.To mi najvise kod njega smeta, ne pokazuje da mu je stalo.Sa pravom mu Melon prosli mec nije dao nego 26 minuta jer je bio uzasan i u odbrani i u napadu ali veceras ocekujem bolju njegovu partiju.Ne vjerujem da ce ponovo dobiti toliku restrikciju minuta a on bi sa 35+ minuta ovu granicu skokova trebao prebaciti.Prvi mec dominantan u skoku, 43 minuta i 13 skokova.Ocekujem i veceras minimum osam od njega. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Old 666 Posted June 9, 2023 Share Posted June 9, 2023 Kombinacija Jokić triple double + Butler double double kvota 6 maksbet.... Jedini problem ( a to sam se setio nakon što sam uplatio ) dal sam prošao ili pao ako Butler bude imao triple double . 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
mr clutch Posted June 15, 2023 Share Posted June 15, 2023 (edited) Malo ku*cenja Edited June 15, 2023 by mr clutch 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
gggggggg Posted June 15, 2023 Share Posted June 15, 2023 svaka cast 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
mr clutch Posted June 16, 2023 Share Posted June 16, 2023 Fala Link to comment Share on other sites More sharing options...
Old 666 Posted September 3, 2023 Share Posted September 3, 2023 Mislim da se isplati probati sitno na DR kvota 5 maxbet. Naši su sigurno demoralisani razvojem situacije a i Pešić uliva poverenje kao poslovična krava na vrhu drveta. Ako Portoriko slučajno preokrene, ovaj predlog otpada. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Charles De Ketelaere Posted October 10, 2023 Share Posted October 10, 2023 Da li je neko ispratio koje kladže trenutno dozvoljavaju kombinaciju utakmice i igrača sa te iste utakmice na istom tiketu? Primetio sam da je Mozzart dozvolio igrače iz istog tima, što ranije nisu, a svake sezone menjaju nešto svi... Elem, planiram da singliram dvice na naše u Vilerbanu i Kaunasu i da ih vežem na jednom tiketu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MrTripleDouble Posted October 10, 2023 Share Posted October 10, 2023 Ne dozvoljava to vise niko. Mozes eventualno preko bet buildera na bet365 da odigras, ali ima mnogo jebavanja s obzirom na dobre poznate restrikcije na strane kladze u Srbiji. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Charles De Ketelaere Posted October 10, 2023 Share Posted October 10, 2023 Strane kladže mi nisu opcija, previše mlaćenja bez nekog konkretnog benefita za mene. Možda dogodine budem otvarao račun u inostranstvu pa to bude opcija, videćemo. Šteta, probaću negde kada naletim, prošle sezone su čini mi se MaxBet, Soccer i PinnBet dozvoljavali. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Čvarkov Posted October 10, 2023 Share Posted October 10, 2023 @pierre van hooijdonk @MrTripleDouble U maxbetu je ranije moglo, ali se dugo nisam kladio kod nas. Ja igram na bet365 mada ni oni nisu najsrećniji sa ponudom, ali ipak najbolji od ponudjenih u inostranstvu koliko je meni poznato. Od skora su uveli razne identifikacije naloga gde moraš sve živo od dokumenata da posalješ i napraviš selfi. Opet kažem ne znam kako je kod nas trenutno online kladjenje, ali ranije je bilo dosta jednostavno i sa bogatom ponudom. Bet builder ne znam da li ima za el, ali ako nema, ne možeš da vežeš tekmu i igrača sa te tekme. Mene najviše nervira kada kod većeg favorita u fudbalu izbace 1&3+/2&3+ i stave 1&4+/2&4+. Imate neki predlog za evrokup danas? Link to comment Share on other sites More sharing options...
MrTripleDouble Posted October 10, 2023 Share Posted October 10, 2023 Besiktas-Prometey dvica 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Čvarkov Posted October 10, 2023 Share Posted October 10, 2023 Ima li šanse da Towersi dobiju Lionse? Link to comment Share on other sites More sharing options...
MrTripleDouble Posted October 10, 2023 Share Posted October 10, 2023 Zasto da ne, ali ja preskacem to. Gadjam Prometey i Aris hendikep Link to comment Share on other sites More sharing options...
Čvarkov Posted October 10, 2023 Share Posted October 10, 2023 1 minute ago, MrTripleDouble said: Zasto da ne, ali ja preskacem to. Gadjam Prometey i Aris hendikep Hendikep je 5.5, igraš h2? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts