Sombor Shuffle Posted December 30, 2020 Share Posted December 30, 2020 Ne kladim se cesto, a i generalno nisam dugo sve dok nije pocela liga. Ali mislim da se ovo ipak ne sme propustiti. Lebron danas slavi 36. rodjendan, a posto se vrlo dobro zna da on voli da zatrpa protivnike na taj dan, ne vidim zasto se istorija ne bi ponovila. Upravo sam nasao da je granica 22 poena u Admiral betu, to je nekadasnji Milenijum, tako da ko voli eto prilike da proba. Ja krecem iz ovih stopa, mora se na ovo staviti hiljadu,dve. 🙂 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
gggggggg Posted December 30, 2020 Share Posted December 30, 2020 ja koliko sam ispratio ovogodisnje rezultate do sada i zapisivao ih, izgleda mi da je hendikep najbolja igra. i to hendikep na autsajdere. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Magia Posted December 30, 2020 Share Posted December 30, 2020 Ja razmislja o plusu na Damea i PGja zbog istorije predjasnjih sukoba. Takodje nekog iz Bruklina + verovatno Duranta, kontam da ce nakon poraza da se malo uozbilje plus ce utrpati Atlanti 150 poena. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sombor Shuffle Posted January 3, 2021 Share Posted January 3, 2021 (edited) Sad sam sasvim slucajno video da u Admiral betu daju kvotu 3 da Jokic pravi tripl dabl. Iako je ovo svakako utakmica gde postoji mogucnost da bude blowout, posto je Minesota ocajna, mada se ni Denver nije bas proslavio do sada. Cuvace ga mladi Naz Rid, tako da ce Jokara tu moci da radi sta pozeli. Ja na ovo sigurno stavljam neku lovu, samo cu videti koliko. Uf, evo samo sto sam napisao, naidjoh na vest da startuje Ed Dejvis za Minesotu, koji je ipak nesto snazniji i iskusniji, a ume i da pokupi dosta skokova. Kako god, poeni i asistencije ne bi trebalo da se dovode u pitanje, tako da cu ja ovde probati sa 500 do 1000. Edited January 3, 2021 by Oštricom brijača 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zvezdinho Posted January 15, 2021 Share Posted January 15, 2021 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sombor Shuffle Posted January 15, 2021 Share Posted January 15, 2021 Imate li predloge za veceras? Ima par zanimljivih igraca. Nasao sam Porizngisa na 16.5 to mi deluje kao minus. Trebao bi da i dalje igra ogranicene minute + Milvoki. VIdim da je uzeo cak 16 suteva protiv Sarlota za samo 21 minut, ali ne verujem da ce to da ponovi veceras. Naravno Dejvis protiv bivesg tima deluje kao predlog veceri. Ima jos par stvari, ali ne bih da se zalecem previse. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MrTripleDouble Posted January 15, 2021 Share Posted January 15, 2021 Ja igrao double Randle 23,5+ (ima da se nadje na stranim na 22,5) i Cikago 2. Pisao sam neke analize za ove tipove, ali da ne tupim sad mnogo ovako kasno. To je ustvari bio triple sa MEM-MIN poluvreme plus, ali je ona u medjuvremenu odlozena(Towns pozitivan). 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sombor Shuffle Posted January 16, 2021 Share Posted January 16, 2021 19 minutes ago, MrTripleDouble said: Ja igrao double Randle 23,5+ (ima da se nadje na stranim na 22,5) i Cikago 2. Pisao sam neke analize za ove tipove, ali da ne tupim sad mnogo ovako kasno. To je ustvari bio triple sa MEM-MIN poluvreme plus, ali je ona u medjuvremenu odlozena(Towns pozitivan). Svidja mi se ovo, mada sam negde bas danas cuo da je Klivlend najbolja defanzivna ekipa u ligi trenutno. To mi zvuci neverovatno, i sigurno ima razloga zasto su tu trenutno statisticki, ali trebalo bi Rendl to da predje. A Cikago je 1,95 u Mocartu, to cu upravo da vezem sa necim. Ja nasao neke solidne granice, pa probao ovako: Porzingis -16.5, Vucevic +21.5, Dejvis i Ingram isto plusevi, obojica na 22.5, sto sam morao da probam. Stavio 500 na ovo, a kladionica je Star Bet. Znam da su oni vise po zapadnoj i istocnoj Srbiji, tako da ako ih slucajno imate, cesto daju dobre granice. Znam da u Beogradu nemaju uplatna mesta, mislim ni u NS. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sombor Shuffle Posted January 16, 2021 Share Posted January 16, 2021 4 hours ago, MrTripleDouble said: Ja igrao double Randle 23,5+ (ima da se nadje na stranim na 22,5) i Cikago 2. Pisao sam neke analize za ove tipove, ali da ne tupim sad mnogo ovako kasno. To je ustvari bio triple sa MEM-MIN poluvreme plus, ali je ona u medjuvremenu odlozena(Towns pozitivan). Ne znam sta da ti kazem druze, sem da se nadam da nisi gledao. 😞 Ja krenuo da prepisem u Mocartu, i vidim da su spustili sa 1.95 na 1.75 u roku od pola sata, i odustanem srecom. Samo bih se iznervirao. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MrTripleDouble Posted January 16, 2021 Share Posted January 16, 2021 12 hours ago, Oštricom brijača said: Ne znam sta da ti kazem druze, sem da se nadam da nisi gledao. 😞 Ja krenuo da prepisem u Mocartu, i vidim da su spustili sa 1.95 na 1.75 u roku od pola sata, i odustanem srecom. Samo bih se iznervirao. Ma gde nisam gledao, ali jasno mi je bilo u kojem pravcu ide utakmica kada sam otisao u wc na +18 za Chicago, a izasao posle 3, 4 minuta na +2. Cak ni na +10 koji minut pre kraja nisam bio u fazonu to je to, jer sam bio zabezeknut kad su u par napada za redom Lavine i kompanija potegli trojku u petoj sekundi napada. Zbog ovakvih utakmica u sustini retko kad i igram konacne ishode na NBA utakmice, pogotovo kad su u pitanju indijanske ekipe kao sto su ove. Ali jbg, ovde me bas privukla kvota i upecao sam se. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gggggggg Posted January 17, 2021 Share Posted January 17, 2021 hendikep na goste autsajdere se najvise isplati igrati kao i minus na otp prvo poluvreme. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mr clutch Posted January 17, 2021 Share Posted January 17, 2021 Spojio sam Jokica i Ziona za vcrs na jak ulog. Nek mi je sa srecom 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marko Posted January 18, 2021 Share Posted January 18, 2021 17 hours ago, mr clutch said: Spojio sam Jokica i Ziona za vcrs na jak ulog. Nek mi je sa srecom I? Koliki je dobitak? Ako si igrao više Ziona i Jokića (obojica 30+) Link to comment Share on other sites More sharing options...
mr clutch Posted January 18, 2021 Share Posted January 18, 2021 11 minutes ago, Marko said: I? Koliki je dobitak? Ako si igrao više Ziona i Jokića (obojica 30+) Ulozio sam sedam hiljada (Mozda je za nekog to mali ulog, za mene je ako se ta svota stavlja na tiket mnogo). Dobitak je 23 hiljade. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marko Posted January 18, 2021 Share Posted January 18, 2021 Odlično, i to je nešto. Nisam igrao takav ulog davno na košarku, samo hockey i baseball 😊 Link to comment Share on other sites More sharing options...
mr clutch Posted January 18, 2021 Share Posted January 18, 2021 Skinuo sam 21 hiljadu da ne bih prokockao danas na MLK day. Sa ostatkom cu pokusati na 3 ili 4 para pa da se napravi jos koji dinar. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
mr clutch Posted January 18, 2021 Share Posted January 18, 2021 Russel, Booker i Derozan over za vcrs Link to comment Share on other sites More sharing options...
realno *w Posted January 19, 2021 Share Posted January 19, 2021 Entoni Braun 13,5+ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sombor Shuffle Posted January 19, 2021 Share Posted January 19, 2021 Admiral Bet ponovo daje Jokaru solo kao tripl dabl opciju, ovaj put na 2.5 za razliku od kvote 3 prosli put. Inace zanilmljivo da nisu davali kao opciju od poslednjeg puta kada je zapravo napravio tripl dabl, protiv Minesote u gostima, kojoj je falilo dosta igraca. Ovaj put je to protiv Oklahome, koja igra bez Horforda, a ostatak njihove centarske linije moze samo da skakuce okolo dok Jokara radi sta pozeli. Ja cu ovo ponovo probati sa minimum 1000, pa rekoh da javim i vama, ako ste zainteresovani. 🙂 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Drug Crni Posted January 20, 2021 Author Share Posted January 20, 2021 Igra li Belineli danas za Virtus? Vidim da ga mnoge kladionice nemaju u ponudi Link to comment Share on other sites More sharing options...
MrTripleDouble Posted January 20, 2021 Share Posted January 20, 2021 1 hour ago, Crni Bombarder said: Igra li Belineli danas za Virtus? Vidim da ga mnoge kladionice nemaju u ponudi Ne smeju da ga daju picke, nema razloga da ne igra. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gggggggg Posted January 20, 2021 Share Posted January 20, 2021 hood ima granicu 9.5 u socceru. u prosloj utakmici je startovao i ubacio 21 poena. nema nurkica i cj-a jedno vreme, morace neko i da sutira ako zele pobediti i hood ce biti jedan od glavnih igraca koji ce uzeti te suteve. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Drug Crni Posted January 20, 2021 Author Share Posted January 20, 2021 9 minutes ago, MrTripleDouble said: Ne smeju da ga daju picke, nema razloga da ne igra. Odigrao sam over na 17.5 granicu,nadjoh u Socceru (velika je margina,li sam morao probati) Link to comment Share on other sites More sharing options...
MrTripleDouble Posted January 20, 2021 Share Posted January 20, 2021 (edited) 1 hour ago, Crni Bombarder said: Odigrao sam over na 17.5 granicu,nadjoh u Socceru (velika je margina,li sam morao probati) Ma ja odigrao tu + na celoj i Pulena plus, lagani prolazi, ali Loko sta igra ono Kakav horor za oci, doduse nisam igrao dvojku, ali sam stavio Harvija + koji ce evo poluvreme da zavrsi bez poena. A kako i da postigne nesto kad igraju ovu anti kosarku... Gube 30 razlike od trenta koga je partizan samleo. Bemte kosarko Edited January 20, 2021 by MrTripleDouble Link to comment Share on other sites More sharing options...
mr clutch Posted January 21, 2021 Share Posted January 21, 2021 (edited) Sada usao na sokerov akont i vidim 6 soma umesto 5, a legao sam jutros u 7h i do kraja ispratio NBA. Prvi ne mogu prezaliti. Iako sam znao da Brooklyn nece biti sila na pocetku zbog uigravanja sa Hardenom sam mislio da ce dobiti Cavse s hendikepom pre svega zbog individualnog kvaliteta. Edited January 21, 2021 by mr clutch 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts