Laki21 Posted March 4, 2020 Share Posted March 4, 2020 Ko izostaje večeras kod Partizana? Link to comment Share on other sites More sharing options...
realno *w Posted March 4, 2020 Share Posted March 4, 2020 (edited) Teriko **** Nisam mogao da odolim 😄 Nemam pojma, nisam video nigde da se spominje niko. Reding ne sigurno, Gorda bi već mogao da počne, mada nema ni tu informacija. Ja ću danas nešto kombinovati sa Fenerom, Portlandom... Edited March 4, 2020 by realno *w Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dorcol Posted March 5, 2020 Share Posted March 5, 2020 Live: Real M - Asvel 2 8.00 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nelson Bighetti Posted March 6, 2020 Share Posted March 6, 2020 Kako vam se cini ovaj Fenerbahce veceras? Link to comment Share on other sites More sharing options...
MrTripleDouble Posted March 23, 2020 Share Posted March 23, 2020 Place your bets. Fitness House vs Techno Prist 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dorcol Posted June 23, 2020 Share Posted June 23, 2020 Baskonija - Unikaha live 2 @1.9 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Magia Posted July 30, 2020 Share Posted July 30, 2020 Sta smo zakljucili o kosevima u bubbleu Orlanda?:) Rokati plus ili minus? Link to comment Share on other sites More sharing options...
gggggggg Posted July 30, 2020 Share Posted July 30, 2020 nisam pratio rezultate uopste. mada se igrali 40 minuta samo i zvezde samo 15-20. nego, slusao sam stana van gundyja na podcastu i kaze da on misli da ce najbolji igraci imati smanjene minutaze u ovih osam utakmica da bi se lepo polako navikli na sve i tako se spremali za playoff. nece odjednom igrati 30, 35+ miuta. naravno ne mogu sve ekipe to priustiti sebi ali neke mogu. milwaukee, lakers, toronto, clippers, boston, orlando su ekipe koje skoro sigurno znaju gde ce zavrsiti na tabeli. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
mr clutch Posted July 30, 2020 Share Posted July 30, 2020 Soccer je ubacio kladjenje na skokove i asistencije nba igraca u okviru igre igraci specijal. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gggggggg Posted July 30, 2020 Share Posted July 30, 2020 izasla vest da ce williamson igrati sa restrikcijom minuta. dakle nesto tipa 20-22 minuta. pa ako neko hoce da proba minuse. ja cu verovatno preskociti prva dva dana da malo ispipam™ teren 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zvezdinho Posted July 31, 2020 Share Posted July 31, 2020 (edited) Izkeca me Ingram za dobitak 10k za jedan poen. Izadje lopta iz kosa zadnji napad , pa ovo nema nigde. Mozgam izmedju njega i Holideja i izaberem Ingrama, Holidej prosao. Edited July 31, 2020 by Zvezdinho Link to comment Share on other sites More sharing options...
Manu Posted July 31, 2020 Share Posted July 31, 2020 Mislim da danas vredi probati na nosioce ovih ekipa kojima su bitne danasnje utakmice. Dakle Lilard, Morant, Luka, Hield... Link to comment Share on other sites More sharing options...
gggggggg Posted July 31, 2020 Share Posted July 31, 2020 nesto od ovoga bih odigrao juce, da sam igrao. favors stao na 8 skokova i ingram na 23 poena. zion je imao 0 skokova. i ovako je los skakac i ako se nastavi ova minutaza moze se to juriti. mada sam 99% siguran da ga nece biti u ponudi. treba malo bolje izanalizirati skokove i asistencije. nisam siguran da su mnogo precizni sa granicama. i sta uraditi sa igracima iz washingtona. ko ce tu najvise trositi lopte. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zvezdinho Posted July 31, 2020 Share Posted July 31, 2020 (edited) Kad sam video da je Ingram na poluvremenu imao 15 poena vec u glavi mi je bilo ovako nekako. Spoiler I onda sledi raspad 2.pol i izlazenje lopte iz kosa u poslednjem napadu i za 1p pado I osecaj da ne moze da verujes i da ti nije ni do cega i do ove reakcije kojom sam probudio komsiluk u 2 ujutru posto se u zgradi sve zivo cuje iz susednih stanova. Spoiler A cuvao sam neke pare samo za NBA igrace , a da sam izlupao dan pre toga sve zivo bi izpogadjao mozda cak i 10 meleona uzeo. Ako neko hoce da padne tiket evo predloga tj na sta cu da padnem danas i nakon toga da se roknem: Levret 23,5 tu mi se javlja neki procenat suta 25 odsto na 30 suteva, Allan decko iz Bruklina 12,5 plus jer je jedini centari Hiro Hacimura 15,5. Dalje Morant 8,5 asistencia plus, Vestbruk 5,5 asistencije plus ili 27,5 poena minus, Porzingis plus 10,5 skokova jer igra protiv liliputanaca iz Hjustona, Vajt SA plus poeni, Bridzis plus poeni, Mari iz SA plus asistencije. Edited July 31, 2020 by Zvezdinho 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shunsuke Nakamura Posted July 31, 2020 Share Posted July 31, 2020 (edited) Ja sam sastavio jedan lagani tiket: Bruklin- Magic 2 (1.3) Portland- Memfis 223.5+(1.85) Vizardsi- Sansi 2 (1.3) Baksi- Boston -9.5 h2(1.35) Sparsi-Kingsi 2 (1.7) Dalas-Hjuston 2 (2.1) Orlando je skoro kompletan, vratio se i Isaac, Netsi su najgora ekipa u Diznilendu. Buker i Ayton su valjda dovoljni da se pobijedi sakati Vasington. Boston sam uzeo na ovaj produzeni hendiker, Baksi su favoriti, ali tesko da mogu da dobiju dvocifrenom razlikom. Kingsi bi trebalo da imaju nesto vise motiva od Sparsa koji igraju bez Oldridza. Dalas-Hjuston je 50:50 mec, zbog Hardena na Rakete( na pripremnim mecevima je isao redovno na 30+). Portland i Memfis na osjecaj + poena. Btw, racuna se OT. Edited July 31, 2020 by Shunsuke Nakamura Link to comment Share on other sites More sharing options...
LayupFromTheMidget Posted July 31, 2020 Share Posted July 31, 2020 Napier i Toma brajant plusevi maxbet za sinto posto sam zakasnio za bkn Napier 12.5 ovaj 13.5 grane Link to comment Share on other sites More sharing options...
gggggggg Posted July 31, 2020 Share Posted July 31, 2020 najveci zicer za danas mi deluje phoenix over 108.5. washington najgora odbrana u istoriji. a i ne mislim da ce se nesto previse cimati dok phoenix kao juri playoff. isto tako i hendikep na phoenix 6.5 npr. houston - dallas otp 109.5 praticu brown jr. i hachimuru za poene 12.5 i 15.5 bridges over 12.5 covington i tatum skokovi over 6.5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
LayupFromTheMidget Posted July 31, 2020 Share Posted July 31, 2020 Finiks na 116.5 u mb. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gggggggg Posted July 31, 2020 Share Posted July 31, 2020 ja gledao domacina ipak bih igrao i za 115.5 koliko je u socceru. ipak bas nije toliki zicer onda. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zvezdinho Posted July 31, 2020 Share Posted July 31, 2020 Bice pushagija na Laverta treba izbegavati vece granice na pocetku. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gggggggg Posted July 31, 2020 Share Posted July 31, 2020 izasla vest da ce zion biti na restrikcijama jos na nekoliko utakmica. sigurno ga nece biti u ponudi 😞 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zvezdinho Posted July 31, 2020 Share Posted July 31, 2020 (edited) Furnije je bila smesna granica 15,5 al ga ne odigrah jer je bas igrao lose ova 3 pripremna meca, zajeb, poklon bio. Mislio sam se , al odlucise ta 3 meca nije presao ni jednom 10 poena ako se ne varam a imao je solidnu minutazu. Edited July 31, 2020 by Zvezdinho 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Magia Posted July 31, 2020 Share Posted July 31, 2020 3 hours ago, gggggggg said: najveci zicer za danas mi deluje phoenix over 108.5. washington najgora odbrana u istoriji. a i ne mislim da ce se nesto previse cimati dok phoenix kao juri playoff. isto tako i hendikep na phoenix 6.5 npr. houston - dallas otp 109.5 praticu brown jr. i hachimuru za poene 12.5 i 15.5 bridges over 12.5 covington i tatum skokovi over 6.5 Svaka cast! 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
LayupFromTheMidget Posted August 1, 2020 Share Posted August 1, 2020 Razbio ga nbk. Wash je bas ekipa za igranje svi slepci imaju dovoljan broj suteva da ode u pluseve. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zvezdinho Posted August 1, 2020 Share Posted August 1, 2020 (edited) Ja opet 2 tiketa na po jednu. Lavert zbog blowouta, a drugi Vestbruk minus. Bice sad bas zeznuto dalje pogadjati jer ce neke granice bas da se iznivelisu i povecaju. Edited August 1, 2020 by Zvezdinho Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts