Don Juan Posted June 14, 2020 Share Posted June 14, 2020 1 minute ago, K.Dot said: Kako je nama partizan dao samo jedan gol? TSC je jako opasna ekipa, totalno imaju različiti mentalitet od svih naših superligaša, borbeni su, hrabri su i teško je sa njima izaći na kraj. Partizan i ako ima kvalitetnije igrače, ima puno mana, tako da i u derbiju je opasnost dolazila od samo dva igraća. Za nas je zato TSC opasnija ekipa, što rezultat i govori. Elem, Babić je do sada trebao da leri napolje, dva stata za žuti nisu sankcionisana. Link to comment Share on other sites More sharing options...
prolup Posted June 14, 2020 Share Posted June 14, 2020 Miloje je ostavio ovu titulu ali za Evropu moraće i novi trener uraditi nešto. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Knipex Posted June 14, 2020 Share Posted June 14, 2020 2 šuta, 2 gola, a ni mi nismo toliko loši tako da lakomože da se desi da okrenemo. Btw, jedva čekam da se završi sezona da vidim ima li šta od Stankovića ili i dalje Terzić vodi glavnu reč. Link to comment Share on other sites More sharing options...
suptil Posted June 14, 2020 Share Posted June 14, 2020 Ne bih voleo da sam u kozi Mrkele. Morace da uradi stvarno kvalitetan prelazni rok. Link to comment Share on other sites More sharing options...
pantelia Posted June 14, 2020 Share Posted June 14, 2020 1 minute ago, suptil said: Ne bih voleo da sam u kozi Mrkele. Morace da uradi stvarno kvalitetan prelazni rok. Sto, da nece da dobije otkaz? 3 1 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Manoly Posted June 14, 2020 Share Posted June 14, 2020 Kakav crni Mrkela, dobio je produzenje ugovora i covek sad peva, a sa rokovima ima veze kao i sa lanjskim snegom... Nego, ima li sta od igre kod nas, vidkm gaze nas u Topoli al ne gledam? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Juan Posted June 14, 2020 Share Posted June 14, 2020 (edited) Ljudi.....Tomane igra danas 😁 Video sam ga....jednom, ali video sam ga. Edited June 14, 2020 by Don Laki Juan 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dzistrou Posted June 14, 2020 Share Posted June 14, 2020 Slika i prilika Stankovićeve Zvezde. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mister-no Posted June 14, 2020 Share Posted June 14, 2020 Pravićemo mi Miloja od blata, i ranije bi se sve raspalo da nije njega. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
tsva Posted June 14, 2020 Share Posted June 14, 2020 Majstor je Ivanic. Sto kaze nova piksla, pretalentovan je. Bice od njega dobar konobar abd 2 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
suptil Posted June 14, 2020 Share Posted June 14, 2020 Tomaen neupotrebljiv. Gajic i Ivanic su morali da realizuju sanse. Generalno TSC je odlicna domacinska ekipa. Mi ovo necemo preokrenuti. Verovatno cemo dati gol. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tsva Posted June 14, 2020 Share Posted June 14, 2020 ako bude koji penal mozda jedan i udje 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Piksi Posted June 14, 2020 Share Posted June 14, 2020 E bre ljudi, šta je ovo? Sad sam video rezultat... Jel puštamo ili samo nemamo pojma? 🙄 Link to comment Share on other sites More sharing options...
marko_pantelic Posted June 14, 2020 Share Posted June 14, 2020 2 minutes ago, tsva said: Majstor je Ivanic. Sto kaze nova piksla, pretalentovan je. Bice od njega dobar konobar abd tsva, možda malo pregrubo, ali moram da se složim sa tobom 😄 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Piksi Posted June 14, 2020 Share Posted June 14, 2020 3 minutes ago, tsva said: Majstor je Ivanic. Sto kaze nova piksla, pretalentovan je. Bice od njega dobar konobar abd Jel Malta otvorila granicu? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Markoss Posted June 14, 2020 Share Posted June 14, 2020 Kad ti igraci kao picke odigraju derbi, onda ih kaznis tako sto im ne das da igraju ovu danas utakmicu i ne das im da se vade i nagradis one koji se nisu blamirali u sredu (dakle, one sa tribina). Uz to ubacis klinca, dva, samo da pokazes da nema nedodirljivih i da kako god da se zoves, ako igras kao kurac, onda ce neki Blagojevic i Babic da te zamene. E posto nista od toga nije uradjeno, zato i igramo ko kurac i zato sam cim sam video sastav znao da cemo izgubiti. Veliki minus za Stankovica. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Juan Posted June 14, 2020 Share Posted June 14, 2020 2 minutes ago, Piksi said: E bre ljudi, šta je ovo? Sad sam video rezultat... Jel puštamo ili samo nemamo pojma? 🙄 Ma gde puštamo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Perkos2 Posted June 14, 2020 Share Posted June 14, 2020 kako je Nikolić tako brzo ozdravio pa danas igra od početka a samo pre tri dana bio je "povređen"? 6 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Juan Posted June 14, 2020 Share Posted June 14, 2020 Just now, Perkos2 said: kako je Nikolić tako brzo ozdravio pa danas igra od početka a samo pre tri dana bio je "povređen"? To je i meni palo na pamet. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SunZero Posted June 14, 2020 Share Posted June 14, 2020 dao bih pun kamion ovih pojacanja za jednog Srnica, jeste dunster ali barem nije metiljav kao Tondela i ostali Terzini madjionicari 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Juan Posted June 14, 2020 Share Posted June 14, 2020 Just now, SunZero said: dao bih pun kamion ovih pojacanja za jednog Srnica, jeste dunster ali barem nije metiljav kao Tondela i ostali Terzini madjionicari Srnić je za Ivanića bio klasa, a Plavšić Mesi lično. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mile1 Posted June 14, 2020 Share Posted June 14, 2020 Lazni mister nastavlja da se bruka a prava propast ce biti u QLS kada nas bude isamarao neki Deportivo Jedini krivac za ovu situaciju je dr Terzic.Kakav crni Mrkela taj se isto pita kao i Cabarkapa u KK 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Igor_ Posted June 14, 2020 Share Posted June 14, 2020 Dal je Stankovica makar malo sramota sto ovako kalja svoj ugled? 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
marko_pantelic Posted June 14, 2020 Share Posted June 14, 2020 1 minute ago, Don Laki Juan said: Srnić je za Ivanića bio klasa, a Plavšić Mesi lično. Nemoj tako, Ivanić je "pretalentovan" ™️ 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Igor_ Posted June 14, 2020 Share Posted June 14, 2020 7 minutes ago, Markoss said: Kad ti igraci kao picke odigraju derbi, onda ih kaznis tako sto im ne das da igraju ovu danas utakmicu i ne das im da se vade i nagradis one koji se nisu blamirali u sredu (dakle, one sa tribina). Uz to ubacis klinca, dva, samo da pokazes da nema nedodirljivih i da kako god da se zoves, ako igras kao kurac, onda ce neki Blagojevic i Babic da te zamene. E posto nista od toga nije uradjeno, zato i igramo ko kurac i zato sam cim sam video sastav znao da cemo izgubiti. Veliki minus za Stankovica. Pa on izjavio da bi izveo opet isti sastav.. sta dalje da se prica. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts