Jump to content

Recommended Posts

Posted

Teško se igra fudbal kad u sredini imaš jednu ultra neznalicku bukvu, aka Jovancic, i jednu uplašenu bukvu, aka Petrovic

Posted

Šta je ovo, brate, sa fudbalom veze nema.. ni jedni ni drugi..

Gledam utakmicu onako lagano, malo nešto gledam po netu, pijuckam kaficu, i uhvatim se iznova kako se pitam što uopšte gledam ovo i šta mi treba.. I da budem iskren, stalno teže bude naći neki validan razlog, da pratim moju Zvezdu. Što je nekad bilo veselje, milina, žar, strast, danas je postalo baš muka.. a gledam i dalje, ne mogu da ne gledam.

Kad je ova korona pauza bila, nagledao sam se starih utakmica sa Bayernom, Milanom, Liverpoolovima itd.. mnogo mi je lakše bilo. Kad se samo setim, ko je sve u ono vreme važio za "balvane".. pa jbt jedan npr. Najdoski je bio bog fudbala za sve ovo redom.. eh živote...

Posted

Na stranu ove sramote sto nije dao crveni, evo koliko malo fali da se zaigra. Ali bez probojnosti po boku i znanja u veznom redu, nema leba.

• Like 1
Posted

Ma i oni su očajni, nego su imali posed i inicijativu zbog naše nesigurnosti. Čim smo se malo povezali, eto samo na 5 minuta, uhvati ih panika.

Posted
1 minute ago, Valensija said:

Skolski primjer crvenog kartona.

Em je bio zadnji, čuj golman nije zadnji igrač odbrane, em nije ni imao nameru da startuje na loptu.

• Thanks 1
Posted
Just now, Boaće said:

Ma i oni su očajni, nego su imali posed i inicijativu zbog naše nesigurnosti. Čim smo se malo povezali, eto samo na 5 minuta, uhvati ih panika.

Ma oni jesu ocajni, ali to nije nas problem...

Posted
1 minute ago, K.Dot said:

Ali ovaj grobar sa arene kaže žuti je po meri za Stojkovića, išao je Vukanović u aut hahah

Ma jeste, na južnu tribinu bi se popeo :lol:

• Ha-ha 2
Posted
Just now, K.Dot said:

Ali ovaj grobar sa arene kaže žuti je po meri za Stojkovića, išao je Vukanović u aut hahah

Nije isključeno da je Vukanovič greškom išao u aut, dešava mu se, ali nema diskusije da nije bio start za crveni.

• Ha-ha 2
Posted
1 minute ago, Don Laki Juan said:

Em je bio zadnji, čuj golman nije zadnji igrač odbrane, em nije ni imao nameru da startuje na loptu.

Jasno kao dan. 

Posted

Je l' ste provalili kad Stojković oborio onaj držač za loptu na početku pa se igrači partizana saplitali o njega? Kakva dileja je taj čovek Madre mia

• Like 1
  • Ha-ha 2
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...