Manoly Posted June 10, 2020 Share Posted June 10, 2020 2 minutes ago, Don Laki Juan said: Nema sredine, nema prenosa lopte, a i kada stanu na loptu ne znaju šta će sa njom. Loše. Toliko o pricama da smo prodisali, iako je u startu bilo lepo videti decu u 11. Ovo je debelo manje kvalitetan sastav za leto, sa ovim snagama nece biti lepo u kvalif. Uz to pfk je ocajan, nije uopste tesko videti koliko nam fali sa svake strane. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Prijatelj Mitar Posted June 10, 2020 Share Posted June 10, 2020 Ni šorka više nije što je bila... Link to comment Share on other sites More sharing options...
K.Dot Posted June 10, 2020 Share Posted June 10, 2020 Njegoš kao grlica. Link to comment Share on other sites More sharing options...
suptil Posted June 10, 2020 Share Posted June 10, 2020 Ne znam zasto Garsija nije u 11. Ovo je jedan mec i ocekivano je da se igra kao u Bariju. Sabracemo na kraju. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Igor_ Posted June 10, 2020 Share Posted June 10, 2020 Bas dobar fudbal, skauti (ako ih ima) verovatno vec krenuli sa stadiona. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dzistrou Posted June 10, 2020 Share Posted June 10, 2020 Gobeljic prava ona prvoligaska bukva. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Manoly Posted June 10, 2020 Share Posted June 10, 2020 Just now, suptil said: Ne znam zasto Garsija nije u 11. Ovo je jedan mec i ocekivano je da se igra kao u Bariju. Sabracemo na kraju. Bari... daleko je Bari, druze. Ovo je jbni ocajni pfk, a mi ne vezujemo dva pasa, niti ima koga da pokrene nesto u vezi. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Geronimo Posted June 10, 2020 Share Posted June 10, 2020 Tesko je navijati za CZ kad ovakav balvan poput Gobeljica igra za nas.. Dzabe Deki, dzabe Savo, dziberana-debilana-tribina mentalitet... Link to comment Share on other sites More sharing options...
K.Dot Posted June 10, 2020 Share Posted June 10, 2020 Prethodni derbi nisam gledao. Ovaj sam se zajebao. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Dusko Posted June 10, 2020 Share Posted June 10, 2020 Tuga. Link to comment Share on other sites More sharing options...
suptil Posted June 10, 2020 Share Posted June 10, 2020 Just now, Manoly said: Bari... daleko je Bari, druze. Ovo je jbni ocajni pfk, a mi ne vezujemo dva pasa, niti ima koga da pokrene nesto u vezi. Nista se epohalno nece desiti. Takticki fudbal. x poluvreme. Vec vidjeno. Ao je neko ocekivao rapsodiju na JNA mislim onda taj neko ima nerealna ocekivanja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ridji Posted June 10, 2020 Share Posted June 10, 2020 Proklet bio dan kad je seljacko drvo Jovancic došao u Zvezdu 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
berti Posted June 10, 2020 Share Posted June 10, 2020 Hahaha, kakva dva solo pokusaja Gobelje i Jovance 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Igor_ Posted June 10, 2020 Share Posted June 10, 2020 Kako sad Gobeljic ne valja? Pa ja kad sam pisao to pre par meseci skocise svi ovde kako se popravio, kako je zahvalan igrac... Link to comment Share on other sites More sharing options...
K.Dot Posted June 10, 2020 Share Posted June 10, 2020 Just now, suptil said: Nista se epohalno nece desiti. Takticki fudbal. x poluvreme. Vec vidjeno. Ao je neko ocekivao rapsodiju na JNA mislim onda taj neko ima nerealna ocekivanja. Druže o čemu ti pričaš? Pa je l' rapsodija povezati dva dodavanja, dodati loptu prvom do sebe? Šutnuti u pravcu protivničkog gola? Otkad se to zove rapsodija? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Juan Posted June 10, 2020 Share Posted June 10, 2020 5 minutes ago, Manoly said: Toliko o pricama da smo prodisali, iako je u startu bilo lepo videti decu u 11. Ovo je debelo manje kvalitetan sastav za leto, sa ovim snagama nece biti lepo u kvalif. Uz to pfk je ocajan, nije uopste tesko videti koliko nam fali sa svake strane. Nama ovde treba Gavrić više nego leba, ono što nama Asano radi sa leve strane , radio bi i Gavrić. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Prijatelj Mitar Posted June 10, 2020 Share Posted June 10, 2020 Just now, Ridji said: Proklet bio dan kad je seljacko drvo Jovancic došao u Zvezdu Kad se setim kako je onomad hvaljen i dizan u nebesa, a ja sam u njemu uvek video obicnu bukvu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
deez nuts. Posted June 10, 2020 Share Posted June 10, 2020 Zuti hahaha Link to comment Share on other sites More sharing options...
Liska Manjina Posted June 10, 2020 Share Posted June 10, 2020 Za ovo zuti karton? Da li je realan? Link to comment Share on other sites More sharing options...
suptil Posted June 10, 2020 Share Posted June 10, 2020 Just now, K.Dot said: Druže o čemu ti pričaš? Pa je l' rapsodija povezati dva dodavanja, dodati loptu prvom do sebe? Šutnuti u pravcu protivničkog gola? Otkad se to zove rapsodija? Picka sudijska ovo je crveni karton za golmana. Ama rapsodija je da igras povezano napadas o pobedis. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ridji Posted June 10, 2020 Share Posted June 10, 2020 Ovo nije crveni?! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Juan Posted June 10, 2020 Share Posted June 10, 2020 Čist crveni. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Martin Mystere Posted June 10, 2020 Share Posted June 10, 2020 Jebem ti Simoviću mater! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
K.Dot Posted June 10, 2020 Share Posted June 10, 2020 Jbt crveni za Stojkovića. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shunsuke Nakamura Posted June 10, 2020 Share Posted June 10, 2020 Kakav sut raspalog Ivanica. Vise snage imaju petlici od njega. 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts