Jump to content

Recommended Posts

Posted

U senci ovih ranijih meceva da ne zaboravimo da spomenemo sledece stvari:

Spanac Landaluse nadokandio 0:2 u setovima protiv Koprive i sada ce se on obradovati kada pogleda zreb jer ce ga umesto Sinera u 1/16 finala cekati Serundolo. Velika sansa i za jednog i za drugog za drugu nedelju na gren slemu.

Tijafo izbacio Hurkaca u 5 setova nakon sto je u 4.setu coukovao servis za mec, ali ostao priseban i brejknuo Hurkaca na 5-4*.

Veceras veliko slavlje u porodici Serundolo u Parizu jer je i stariji brat Francisko pobedio tako da su oba brata u 1/16.

Kod devojaka prosle Sakari, Kasatkina, Peri, Anisimova, Kalinskaja..

Posted

Kolinjon u sledecem gemu servira za mec, inace Komesana je izbacio Darderija, jos jedan Italijan nosilac je out. Cicipas izjednacio na 1:1 protiv Arnaldija.

Od svih Italijana najbolje stoji Beretini koji ide sigurno ka sledecoj rundi, set i brejk prednosti ima protiv Rinderkesa.

Posted

Iskreno, mene je strah. Takve uslove treba preživeti.

Menšik je bio nepokretan par minuta, Rud kaže da se osećao kao zombi, Siner jedva bacao lopticu, gotov da kolabira...

Ja ne znam kako Novak misli sutra.

Posted
9 hours ago, Malkolm Brogdon said:

Ja samo pokusavam da razgranicim izmedju ispadanja jer se igrac raspao igracki, i ovog sto se desilo danas.

Da je ovo bilo koji drugi turnir Siner bi u nekom trenutku predao mec, pa bi onda ovo vise licilo na onu situaciju gde je Dimitrov predao njemu nego na neki neverovatan preokret. Da Fric nije bezveznjak koji super lepkom lepi patike i da je uspeo da zavrsi Djokovica na AO21, to ne bi bio neverovatan preokret, nego bi Djokovic jednostavio ispao sa turnira jer je pokidao misic.

Sa druge strane imamo recimo Zvereva na USO20, recimo Fed protiv Andersona na W18... Situacije gde je igrac prokockao mec koji nikako nije smeo da se prokocka.

Djokovic je osvojio AO21, a to ne bi bilo moguce da je povreda iole bila ozbiljna. U pitanju je ipak najveci folirant u svetu tenisa, tako da ne bih bas osipao paljbu po Fricu tek tako. 

• Ha-ha 2
  • Tuzno 1
Posted
2 hours ago, Helena said:

Iskreno, mene je strah. Takve uslove treba preživeti.

Menšik je bio nepokretan par minuta, Rud kaže da se osećao kao zombi, Siner jedva bacao lopticu, gotov da kolabira...

Ja ne znam kako Novak misli sutra.

Ne brini se Helena, nece mu biti nista, kao sto mu nikad nije ni bilo 🙄

• Ha-ha 1
Posted

Sad bas gledam, Nadal i Federer su osvojili 11 slemova zaredom, Nadal i Djokovic 2 puta po 9, kao i Alkaraz i Siner.

Posted

Marta Kostjuk upisala 15.uzastopnu pobedu i prva se plasirala u 1/8 finala.

Njena zemljakinja Starodubceva izgubila od kineske kvalifikantkinje Wang koja je eto upisala 6.pobedu na Rolan Garosu.

Iga ima set i brejk prednosti i taj mec na Satrijeu bi mogao da bude gotov vec za 20tak minuta. 

Kod muskraca Rubljev ima 2:0 u setovima protiv Borzesa a Tirante i PCB igraju pravi maraton. Spanac je dobio 1.set u TB a u drugom je 5-5.

Posted

Koliko puta su se vec igraci povredjivali na ove reklamne sundjere ne zna se ni sam broj. Ali ocigledno nedovoljno cim organizatori ne zele uopste da nadju neku alternativu i da ih sklone sa terena.

• Tuzno 2