Jump to content

Recommended Posts

Posted

Dok cekamo da uzme prvi set, treba mi statistika dali je 100% gubio poene do sada kad god je odigrao (Marejevski) udarac sa odskokom? 😀

Posted

Nole mora da ide vise napred na mrezi nakon dobrih servisa. Ovaj stoji jako duboko I vraca balone I tako neutralise Noletovu prednost u poenu.

• Like 1
Posted

Ja ovde definitivno vidim energetski pad kod Novaka, pa ovaj poslednji poen u prethodnom gemu je dobar pokazatelj za to. Ostaje da vidimo, da li moze da se makar malo regenerise i da sa servisima izvuce prvi set, pa onda ipak sledi petominutna pauza.

Posted

Kakvo crno odrađivanje, ima Novak sjajan ulaz u meč i to je sve. Ovaj energetski pad na kraju prvog seta dosta govori koliko će da se muči u ovom meču, pa možda ga Fonseka i okrene na mladost.

Posted (edited)

Novak definitivno kasni da se namesti na udarac, ovoga puta je to bio forhend ................. mogao je ovaj prethodni gem da ucini neizvesnijim i mozda da pokusa da napravi brejk. Zato je dobro da servis sljaka.

Edited by jevrem69
Posted

Jel to on traxi od Viktora da mu kaze ono sto on misli da treba da mu kaze? 😁

7 minutes ago, Dracarys said:

Kakvo crno odrađivanje, ima Novak sjajan ulaz u meč i to je sve. Ovaj energetski pad na kraju prvog seta dosta govori koliko će da se muči u ovom meču, pa možda ga Fonseka i okrene na mladost.

Da  pogresnu rec sam odabrao. Da ga nekako lakse resi, to sam misleo.

Posted (edited)

Odlicna su bila ova  dva gema, nema sta. 6-4, *3-2.

Inace Rafa Hodar se skroz vratio i ima prednost brejka u 5.setu. 

Dok je Hacanov izgubio prvi set od laki luzera De Jonga.

Edited by La mano de Dios
Posted

Sta reci, deluje da je rutinski odradio ovo do sada, i sto je najvaznije, nije potrosio previse vremena do sada. Predpostavljam da ce sada Fonseka da krene da igra jos agresivnije pa sta bude. Tako da ne verujem da ce biti previse duzih poena do kraja. Samo neka ovako nastavi.

Posted
51 minutes ago, Elias said:

Nole mora da ide vise napred na mrezi nakon dobrih servisa. Ovaj stoji jako duboko I vraca balone I tako neutralise Noletovu prednost u poenu.

Odlucio je da resi ovaj takticki problem sa drajv volejima. Mac sa dve ostrice ali aj da vidimo.