Mina D. Harker Posted 27 minutes ago Posted 27 minutes ago Čuj, Španci se nadaju da u Rafi imaju naslednika Rafe. Malo li je Alkaraz??? Prije nego neko krene o stilu igre, mislim na dosadašnju dominaciju i uspjehe. 😜
alcesta Posted 19 minutes ago Posted 19 minutes ago (edited) 1 hour ago, Helena said: Kolege forumaši? Moguće je, ali ove godine su svi polupani tamo. Ispravka, ipak je Ceronja. Nedostatak jaukanja je ključ 39 minutes ago, McLeod said: Odlicno igra Djokovic. Ovaj nivo je dovoljan da osvoji turnir. Znači piši propalo Edited 15 minutes ago by alcesta
Helena Posted 13 minutes ago Posted 13 minutes ago 5 minutes ago, alcesta said: Ispravka, ipak je Ceronja. Nedostatak jaukanja je ključ Znači piši propalo Fala. Mek je u pravu, onaj! novo tenisa da, ali ovaj ne.
crni96 Posted 9 minutes ago Posted 9 minutes ago Jodar pokazuje da se ističe od ostalih. Bitno je da ima kontiunitet, polako samo.. jedna titula ga može bacit u visine. Opasan je.
alcesta Posted 8 minutes ago Posted 8 minutes ago (edited) Kad god je gusto, nabacuj Novaku na smeč Edited 8 minutes ago by alcesta
jevrem69 Posted 8 minutes ago Posted 8 minutes ago dva kiksa u ovom gemu za povrata u egal u setu .................. steta
Helena Posted 5 minutes ago Posted 5 minutes ago 2 minutes ago, alcesta said: Kad god je gusto, nabacuj Novaku na smeč Ja žalim za onim fh u mrežu.
alcesta Posted 4 minutes ago Posted 4 minutes ago (edited) Nije ni bilo realno da ga očisti 3:0 bez komplikacija. Ipak, valjda neće ispustiti meč posle prva dva seta. A i ja sam rekla da neću pisati, bolje da se vratim na to. Edited 3 minutes ago by alcesta
Barker Posted 3 minutes ago Posted 3 minutes ago Takodje, cini se da Novak uvek gubi ove msratonske gemo e na servis protivnika u zadnjih par godina 🫤 Ali Fonsekina oprema, ko da su je maznuli od Monike Seles tsmo negde '94 😁
Elias Posted 1 minute ago Author Posted 1 minute ago (edited) Ovaj mali mora da pocne da malo gresi, inace bice jako gusto. Novak je otprilike bolji na servisu, na reternu su tu negde, ali jednom kad se razvije poen, kad ovaj mali ima vreme da se namesti na udarac, onda postoji samo jedan pobednik u takvim poenima. Edited just now by Elias
Recommended Posts