Helena Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 33 minutes ago, La mano de Dios said: Brz oporavak, stvarno steta, igrala je fenomenalno u poslednje vreme. Ovo jako liči na povredu Zvereva kad je igrao protiv Nadala Blok najavio moguću tužbu, a rečenicu sam napisala ovako glupavo jer nije još odlučio da li će ili neće tužiti.
La mano de Dios Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Izasli Medjedovic i Rud na teren, prenos na Eurosportu 2. Na kecu su Zverev i Mahac, Nemac vec ima brejk prednosti *2-1.
Helena Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Hamad je lepo počeo, lepi su mu poeni. Fonseka ima brejk u petom. I samo nek sam rekla 1
Helena Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Dobila sam šta sam želela, videćemo moju pamet Fonseka nas čeka.
Elias Posted 1 hour ago Author Posted 1 hour ago (edited) Meni Nole delovao dobro danas. Malo servis stekao u 3 setu, ali generalno igrao dobro, forhend radi, bekhend solidan, servis solidan, zreb je ok, stavise da se nije prekjuce Safiulin onako brutalno samo sabotirao, rekao bih da je Nole sigurica za polufinale, ovako bice povuci potegni u narednih nekoliko dana. Edited 1 hour ago by Elias
jevrem69 Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Ocekivano Fonseka, posle velikog preokreta, i taj mec je trajao krace od Novakovog ............... Medjedovic po ko zna koji put pokazuje manjak teniske inteligencije, prave neke idiotske piruete umesto da samo prebaci loptu preko mreze, jer je protivnik bio na sasvim drugoj strani terena. Defanziva mu je i dalje dosta slaba, nije iskoristio dve vezan brejk lopte, preteruje sa dropsotovima, sve u svemu, sa toliko gresaka on ne moze da pobedi jednog od najboljih kada je u pitanju igra sa osnovne linije. Njemu kao da cesto fali nacin kako da izgradi poen, pokusava da se sve zavrsi u 4-5 udaraca.
La mano de Dios Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Covek je napravio 20 neiznudjenih gresaka za manje od sat vremena igre, nema tu sta da prica. Koncentracija 0. Rud ne igra nista specijalno a i sto bi kad ovaj sam sve odradjuje.Zverev prilicno ubedljiv protiv Mahaca. 1
jevrem69 Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 2 minutes ago, La mano de Dios said: Covek je napravio 20 neiznudjenih gresaka za manje od sat vremena igre, nema tu sta da prica. Koncentracija 0. Rud ne igra nista specijalno a i sto bi kad ovaj sam sve odradjuje.Zverev prilicno ubedljiv protiv Mahaca. Zaista jako lose izdanje, dzaba sto on napravi dva-tri atraktivna poena kada zabije toliko gresaka i onda ovako lako gubi mec, gde bi prema formi morao da uzme makar jedan set.
Elias Posted 1 hour ago Author Posted 1 hour ago Zverev za sada prilicno dominantan protiv na papiru ozbiljnog protivnika, od Medjedovica dobijamo to sto se I ocekivalo od njega pre ovog meca.
Romantik Posted 57 minutes ago Posted 57 minutes ago 3 hours ago, Elias said: U medjuvremenu Navone I Mensik igraju jedan od brutalnijih 5 setova u skorije vreme. 3 hours ago, La mano de Dios said: Kakav mec Navonea i Mensika, 5 setova i skoro 5 sati. U supertajbrejku Mensik iskoristio tek 7.mec loptu i plasirao se u trece kolo. Kraj je bio brutalan, Menšik u završnici imao probleme sa grčevima, nakon poslednjeg udarca pao na mestu i nije ustao nekoliko minuta, a sudiji baš dugo trebalo da pozove lekara, iako je ovaj vrištao od bolova i gestovima tražio pomoć, baš neprijatno za gledanje. Da je Navone osvojio pretposlednji poen, gde je imao solidnu šansu, verovatno bi prošao s obzirom na stanje Menšika odmah po završetku. 1
La mano de Dios Posted 52 minutes ago Posted 52 minutes ago (edited) 5 minutes ago, Romantik said: Kraj je bio brutalan, Menšik u završnici imao probleme sa grčevima, nakon poslednjeg udarca pao na mestu i nije ustao nekoliko minuta, a sudiji baš dugo trebalo da pozove lekara, iako je ovaj vrištao od bolova i gestovima tražio pomoć, baš neprijatno za gledanje. Da je Navone osvojio pretposlednji poen, gde je imao solidnu šansu, verovatno bi prošao s obzirom na stanje Menšika odmah po završetku. S obzirom na stanje Mensika i kad pogledam ko mu je sledeci protivnik njegove su sanse minimalne, ne bi me cudilo da bude i predaja prekosutra. Edited 52 minutes ago by La mano de Dios
jevrem69 Posted 44 minutes ago Posted 44 minutes ago Sve mirise na polufinale Siner-Rud .................
La mano de Dios Posted 43 minutes ago Posted 43 minutes ago Mozda Kecmanovicu bude malo lakse kad bude video Fokininu pricu 😂😂
Helena Posted 21 minutes ago Posted 21 minutes ago (edited) Nisam gledala, ali stvarno, jel moguće da su mu poen uzeli? Edited 21 minutes ago by Helena
Recommended Posts