Jump to content

Recommended Posts

Posted
1 minute ago, La mano de Dios said:

U medjuvremenu u Madridu. Rafa je bas bas smrsao, ne znam da li ima 70 kila u njemu.

To se komentariše na izvanturnirskoj temi :classic_biggrin:

Ako je za utehu makar će odsad da igraju u hladu.

Posted

Banjac je isto kritican, ali ovaj Pešikan je ubedljivo najgori komentator na Eurosportu, ljudi lizu sladoled na tribinama i caskaju izmedju gemova eto ti njega da ispali kako oni uzivaju i bas ih briga sto smetaju teniserima.

Edit:Djokovic pogodio najbolji forhend turnira do sad.

• Like 1
Posted

Prizmic ce izgleda zavrsiti pre Djokovica a poceo je 2 sata kasnije.

Salu na stranu, s obzirom kako Dino igra i da protiv Novaka uvek izvuce ono najbolje  morace Djokovic za klasu bolje da igra od ovoga danas ako nece kuci.

Posted
2 minutes ago, La mano de Dios said:

Prizmic ce izgleda zavrsiti pre Djokovica a poceo je 2 sata kasnije.

Salu na stranu, s obzirom kako Dino igra i da protiv Novaka uvek izvuce ono najbolje  morace Djokovic za klasu bolje da igra od ovoga danas ako nece kuci.

Bolje da igra protiv njega, nego protiv Fonseke, zna Novak da dva puta od njega ipak teze moze da kiksne ..............

Posted
8 minutes ago, jevrem69 said:

Bolje da igra protiv njega, nego protiv Fonseke, zna Novak da dva puta od njega ipak teze moze da kiksne ..............

Ne slazem se, mislim da bi Djokovic lakse izasao na kraj sa Brazilcem. Bez obzira sto Fonseka ima veca oruzja od Prizmica prilicno je nekonstantan, pravi UE u serijama i mislim da bi Novak tu nasao kontrolisanu agresivnost koja bi ga terala da gresi.

Sa druge strane Prizmic kad udje u ovaj svoj defanzivni mod kao zid je, nece gresiti mnogo i terace Novaka da rizikuje vise svojim udarcima. Djokovic se uzasno mucio i pre 2 godine protiv njega na AO, u prvom kolu mislim da je mec trajao preko 4 sata a Prizmic je tad imao samo 18 godina.

Posted
Just now, alcesta said:

Aman više. Skoro 4 sata. 

taman je ispucao onu energiju koja je bila ocekivana za jednu od dve naredne runde, tako da nisam optimista za naredne runde ................

• Tuzno 1
Posted
2 minutes ago, jevrem69 said:

taman je ispucao onu energiju koja je bila ocekivana za jednu od dve naredne runde, tako da nisam optimista za naredne runde ................

Ti nisi optimista od pre žreba, ništa novo :classic_biggrin:

Jao, svaki put zaboravim da će još da se muči s intervjuom na francuskom...

Posted

Sad nesto gledam, evo Sorana je blizu pobede nad Lis. 6-3, 3-0* vodi. U njenom delu zreba je Ribakina koja je ispala a i Paolini sa kojom bi trebala da igra 3.kolo evo gubi. Zreb joj se otvara a ona igra odlicno, mozda je vreme za najbolji i gren slem rezultat. Svakako ja navijam za nju najvise na ovom gren slemu uz moju standardnu miljenicu Martu Kostjuk.

Posted

Koliko vidim, Fonseka se u potpunosti vratio u mec, bice peti set .................. to je ono sto nam treba za sledecu rundu ..................