alcesta Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago 1 minute ago, La mano de Dios said: U medjuvremenu u Madridu. Rafa je bas bas smrsao, ne znam da li ima 70 kila u njemu. To se komentariše na izvanturnirskoj temi Ako je za utehu makar će odsad da igraju u hladu.
Boxy Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Blok se povredio na onu musemu, ono cime pokrivaju terene...nije prvi pit da se neki teniser na to povredi 2 1
La mano de Dios Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Banjac je isto kritican, ali ovaj Pešikan je ubedljivo najgori komentator na Eurosportu, ljudi lizu sladoled na tribinama i caskaju izmedju gemova eto ti njega da ispali kako oni uzivaju i bas ih briga sto smetaju teniserima. Edit:Djokovic pogodio najbolji forhend turnira do sad. 1
jevrem69 Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago "Prati ga sreca, mozda bas zato sto je domaci igrac" ............... kakvo lupetanje 🤣 1 1
La mano de Dios Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Prizmic ce izgleda zavrsiti pre Djokovica a poceo je 2 sata kasnije. Salu na stranu, s obzirom kako Dino igra i da protiv Novaka uvek izvuce ono najbolje morace Djokovic za klasu bolje da igra od ovoga danas ako nece kuci.
jevrem69 Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago 2 minutes ago, La mano de Dios said: Prizmic ce izgleda zavrsiti pre Djokovica a poceo je 2 sata kasnije. Salu na stranu, s obzirom kako Dino igra i da protiv Novaka uvek izvuce ono najbolje morace Djokovic za klasu bolje da igra od ovoga danas ako nece kuci. Bolje da igra protiv njega, nego protiv Fonseke, zna Novak da dva puta od njega ipak teze moze da kiksne ..............
La mano de Dios Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago 8 minutes ago, jevrem69 said: Bolje da igra protiv njega, nego protiv Fonseke, zna Novak da dva puta od njega ipak teze moze da kiksne .............. Ne slazem se, mislim da bi Djokovic lakse izasao na kraj sa Brazilcem. Bez obzira sto Fonseka ima veca oruzja od Prizmica prilicno je nekonstantan, pravi UE u serijama i mislim da bi Novak tu nasao kontrolisanu agresivnost koja bi ga terala da gresi. Sa druge strane Prizmic kad udje u ovaj svoj defanzivni mod kao zid je, nece gresiti mnogo i terace Novaka da rizikuje vise svojim udarcima. Djokovic se uzasno mucio i pre 2 godine protiv njega na AO, u prvom kolu mislim da je mec trajao preko 4 sata a Prizmic je tad imao samo 18 godina.
crni96 Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Aj Novače brate riješi ga više, mali ko krpelj. Očni pritisak će mi eksplodirat 1 1
La mano de Dios Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Sanjace Rojer ovaj forhend na brejk lopti veceras.
Mina D. Harker Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Smori Francuz za medalju. Ajde dovršavaj to Nole.
La mano de Dios Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Jel rece ovo Pesikan da je mec trajao 2 sata i 43 minuta? 🤣🤣
jevrem69 Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Just now, alcesta said: Aman više. Skoro 4 sata. taman je ispucao onu energiju koja je bila ocekivana za jednu od dve naredne runde, tako da nisam optimista za naredne runde ................ 1
alcesta Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago 2 minutes ago, jevrem69 said: taman je ispucao onu energiju koja je bila ocekivana za jednu od dve naredne runde, tako da nisam optimista za naredne runde ................ Ti nisi optimista od pre žreba, ništa novo Jao, svaki put zaboravim da će još da se muči s intervjuom na francuskom...
Helena Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago I ja bih više volela Fonseku, atmosfere bi bila usijana.
Mina D. Harker Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago 3 minutes ago, alcesta said: Jao, svaki put zaboravim da će još da se muči s intervjuom na francuskom... Ko mu kriv što se ne pravi Englez 😜 1
La mano de Dios Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Sad nesto gledam, evo Sorana je blizu pobede nad Lis. 6-3, 3-0* vodi. U njenom delu zreba je Ribakina koja je ispala a i Paolini sa kojom bi trebala da igra 3.kolo evo gubi. Zreb joj se otvara a ona igra odlicno, mozda je vreme za najbolji i gren slem rezultat. Svakako ja navijam za nju najvise na ovom gren slemu uz moju standardnu miljenicu Martu Kostjuk.
Helena Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago ES je katastrofa, umesto da daju Prižmića pušraju Paolini 1
La mano de Dios Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Brz oporavak, stvarno steta, igrala je fenomenalno u poslednje vreme. 1
jevrem69 Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Koliko vidim, Fonseka se u potpunosti vratio u mec, bice peti set .................. to je ono sto nam treba za sledecu rundu ..................
Recommended Posts