alcesta Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago 16 minutes ago, La mano de Dios said: Koliko puta su se vec igraci povredjivali na ove reklamne sundjere ne zna se ni sam broj. Ali ocigledno nedovoljno cim organizatori ne zele uopste da nadju neku alternativu i da ih sklone sa terena. Naravno da su u prvom planu pare, a igrači u meri u kojoj donose pare. Potrošna roba
Helena Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Званична обавештења Извор: Météo-France · Последње ажурирање: пре 1 дана Упозорење је на снази од 00:00 CEST. Everyone is in danger, even those in good health. Danger is greater for elderly people, people suffering from chronicle diseases or from mental health troubles, people who regularly take medicine or people who are isolated. Watch for dehydration and heatstroke, especially in sportsmen and people working outside. Pay attention to children. Heatstroke symptoms are : a fever above 40°, hot, red and dry skin, headaches, nausea, drowsiness, intense thirst, confusion, convulsions and loss of consciousness.
La mano de Dios Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Pablo Karenjo Busta u 1/8 finala, pobeda nad Tiranteom u 4 seta. Najbolji rezultat ovde posle 6 dugih godina. Najverovatnije ga ceka duel sa zemljakom Hodarom koji ima set i brejk viska protiv Mikelsena.
Boxy Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Hodar poklonio brejk nazad sa 2 duple, servisi su mu bili ocajni
La mano de Dios Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago https://partner.nonamejose.sx/87dd940d/188c25b8/c6ba0fdd Strim za Soranu, ako pobedi ide na Q Wang u 1/8. Ogromna sansa da ponovi najbolji rezultat na gren slemu i to posle 17 godina.
Boxy Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Odgledala sam TB izmedju Hodara i Mikelsena, negledljiv tenis
alcesta Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Nadam se da Muhova može nešto da napravi ovde, volela bih da je gledam u završnici.
La mano de Dios Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 11 minutes ago, Boxy said: Odgledala sam TB izmedju Hodara i Mikelsena, negledljiv tenis Bas je pao mladi Spanac od *6-5 u drugom setu, kao da se iskljucio sa terena. Mira lagano pobedila i Novak ce uskoro na teren, krenuce otprilike u isto vreme kao i mec protiv Rojera, mozda 10tak minuta kasnije.
alcesta Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 22 minutes ago, alcesta said: Nadam se da Muhova može nešto da napravi ovde, volela bih da je gledam u završnici. Otkako sam ovo napisala nije gem uzela. Za Novakov meč neću ni pisati ništa.
La mano de Dios Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Sorana dala biciklicu Sijeri, 6:0, 6:0 za manje od sat vremena igre. Stvarno bih voleo da Kirstea dogura sto dalje ovde, igra tenis zivota. I steta je ako se stvarno povuce na kraju godine. 1
Helena Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 5 minutes ago, alcesta said: Otkako sam ovo napisala nije gem uzela. Za Novakov meč neću ni pisati ništa. Zvala je fizija. Jel moguće da ne prenose Novaka Meč je počeo.
La mano de Dios Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago (edited) https://partner.nonamejose.sx/c1703f12/c7bf13e8/abb73642 Evo strima dok ne pocne eursport da prenosi. Edited 1 hour ago by La mano de Dios 1
La mano de Dios Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Pa klasican eurosport, sta se cudis. Al ajd izgleda da ce Tajhman da uskoro zavrsi pa ce se valjda ukljuciti brzo.
La mano de Dios Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Ovo je Ceronja koliko sam video. Djokovic za sada deluje skocentrisano, pomgle su i Fonsekine greske doduse.
Helena Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 7 minutes ago, La mano de Dios said: Ovo je Ceronja koliko sam video. Djokovic za sada deluje skocentrisano, pomgle su i Fonsekine greske doduse. Pešikan je. Jel kazao ili ne?
La mano de Dios Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Onaj Bugarcic kad se odjavljivao rekao je sa vama ce u nastavku biti kolega Ceronja tako da nemam pojma.
Helena Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Kolege forumaši? Moguće je, ali ove godine su svi polupani tamo.
Barker Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Sad sam se setio na koga mi lici Fonseka: na onog klinca iz Stranger Things 😀
jevrem69 Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Novak kao da je malo pao energetski, tri vezane brejk lopte, i evo ova prva dva poena na njegov servis .................... ne sme da malog vraca u set ................... gde je prvi servis?
La mano de Dios Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago (edited) Nije on pao nego se Fonseka konacno pojavio, onih prvih 6 gemova bilo je kriticno.Djokovic kao da je sa juniorom igrao. A da je Djokovic trebao da zavrsi set na one 3 set lopte to je svakako ali navikli smo od njega na ove egzibicije, sad ce morati dobro da oznoji dupe da uzme ovaj prvi set. Edited 1 hour ago by La mano de Dios
jevrem69 Posted 59 minutes ago Posted 59 minutes ago (edited) 2 minutes ago, La mano de Dios said: Nije on pao nego se Fonseka konacno pojavio, onih prvih 6 gemova bilo je kriticno.Djokovic kao da je sa juniorom igrao. ja nisam gledao prva 3-4 gema, i ne znam na sta je licio Novakov servis tada, ali ovaj govor tela meni ne obecava .............. samo da ne prospe ovaj set, posto tesko da ce imati energije za duzi mec ................ mali je sada u naletu, trajace to neko vreme, bitno je da ne dodje do preokreta u setu ............. definitivno mu ovaj dnevni termin nije trebao .................. Edited 59 minutes ago by jevrem69
Recommended Posts