Jump to content

Recommended Posts

Posted
16 minutes ago, La mano de Dios said:

Koliko puta su se vec igraci povredjivali na ove reklamne sundjere ne zna se ni sam broj. Ali ocigledno nedovoljno cim organizatori ne zele uopste da nadju neku alternativu i da ih sklone sa terena.

Naravno da su u prvom planu pare, a igrači u meri u kojoj donose pare. Potrošna roba :classic_ninja:

Posted

Званична обавештења

Извор: Météo-France · Последње ажурирање: пре 1 дана

Упозорење је на снази од 00:00 CEST.

Everyone is in danger, even those in good health. Danger is greater for elderly people, people suffering from chronicle diseases or from mental health troubles, people who regularly take medicine or people who are isolated. Watch for dehydration and heatstroke, especially in sportsmen and people working outside. Pay attention to children. Heatstroke symptoms are : a fever above 40°, hot, red and dry skin, headaches, nausea, drowsiness, intense thirst, confusion, convulsions and loss of consciousness.

:classic_dry:

Posted

Pablo Karenjo Busta u 1/8 finala, pobeda nad Tiranteom u 4 seta. Najbolji rezultat ovde posle 6 dugih godina. Najverovatnije ga ceka duel sa zemljakom Hodarom koji ima set i brejk viska protiv Mikelsena.

Posted
11 minutes ago, Boxy said:

Odgledala sam TB izmedju Hodara i Mikelsena, negledljiv tenis :classic_ninja:

Bas je pao mladi Spanac od *6-5 u drugom setu, kao da se iskljucio sa terena. Mira lagano pobedila i Novak ce uskoro na teren, krenuce otprilike u isto vreme kao i mec protiv Rojera, mozda 10tak minuta kasnije.

Posted
22 minutes ago, alcesta said:

Nadam se da Muhova može nešto da napravi ovde, volela bih da je gledam u završnici.

Otkako sam ovo napisala nije gem uzela. Za Novakov meč neću ni pisati ništa.

Posted

Sorana dala biciklicu Sijeri, 6:0, 6:0 za manje od sat vremena igre. Stvarno bih voleo da Kirstea dogura sto dalje ovde, igra tenis zivota. I steta je ako se stvarno povuce na kraju godine.

• Like 1
Posted
5 minutes ago, alcesta said:

Otkako sam ovo napisala nije gem uzela. Za Novakov meč neću ni pisati ništa.

Zvala je fizija.

Jel moguće da ne prenose Novaka :classic_blink:

Meč je počeo.

Posted
7 minutes ago, La mano de Dios said:

Ovo je Ceronja koliko sam video. 

Djokovic za sada deluje skocentrisano, pomgle su i Fonsekine greske doduse.

Pešikan je.

Jel kazao ili ne?

Posted

Novak kao da je malo pao energetski, tri vezane brejk lopte, i evo ova prva dva poena na njegov servis .................... ne sme da malog vraca u set ................... gde je prvi servis?

Posted (edited)

Nije on pao nego se Fonseka konacno pojavio, onih prvih 6 gemova bilo je kriticno.Djokovic kao da je sa juniorom igrao. A da je Djokovic trebao da zavrsi set na one 3 set lopte to je svakako ali navikli smo od njega na ove egzibicije, sad ce morati dobro da oznoji dupe da uzme ovaj prvi set.

Edited by La mano de Dios
Posted (edited)
2 minutes ago, La mano de Dios said:

Nije on pao nego se Fonseka konacno pojavio, onih prvih 6 gemova bilo je kriticno.Djokovic kao da je sa juniorom igrao.

ja nisam gledao prva 3-4 gema, i ne znam na sta je licio Novakov servis tada, ali ovaj govor tela meni ne obecava .............. samo da ne prospe ovaj set, posto tesko da ce imati energije za duzi mec ................ mali je sada u naletu, trajace to neko vreme, bitno je da ne dodje do preokreta u setu ............. definitivno mu ovaj dnevni termin nije trebao ..................

Edited by jevrem69