jevrem69 Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago Ponovo Siner podize nivo svoje igre, tesko je ispratiti ove atomske napade sa svih strana.
BattleBender Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago Sinner je u mnogome copycat ninja Novaka. Nema veceg sportskog achievent nego kad budes pionir necega, izgradis odredjen metod. Pa onda naredna generacija ima taj pattern, template, metod vec izgradjen. Jos usput ceo zivot treniraju na nacin da tebe pobede. Nema broj titula kojo je znacajnije dostignuce od toga... Novak je nebeski titan. Ooooooooodavno sam naucio lekciju da ga nikad ne potcenjujem, i da ne potcenjujem sta on moze. Jer ne mogu da zamislim da sta moze takva gromada. Nikad komentarisanjem necu da podjem od sebe i moje percepcije, jer to sto on moze, vidi i za sta je sposoban je svetlosnim godinama udaljeno od mene.
La mano de Dios Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago Kakav je ovo bio nivo igre Sinera majko mila, nerealno nesto..
McLeod Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago Zbog ovakvih stvari i pre klosterbola nisam voleo ni cenio Sinera. Covek je ogranicen kao terasa takticki, potpuno sablonski igrac. To je razlika izmedju Djokovica i njega, ako ne uspe da te ubaci u masinu i melje te po sablonu, desavaju mu se ovi poluraskoraci, glupe greske. Alkaraz sa druge strane zna da upadne u rupu mnogo vise ali mu je teniska lepeza troduplo sira. 1
jevrem69 Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago Bice sada jako tesko, ovakav nivo tenisa u petom setu je tesko ispratiti.
McLeod Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago (edited) Djokovic mora da nastavi da sa miksom ravnih i loopy udaraca i da mu razbija ritam jer u napucavanju srece nema. Ali evo izdaje ga servis. I samo DTL, nema sirenja po terenu, Sinerov dohvat mu omogucava da promeni ritam poena. Edited 4 hours ago by McLeod
Smrtokapa Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago Pratim ovo iz kancelarije na livescore, znači nit radim nit gledam tenis nit mi je dobro kad vidim ovakav rezultat. 2 4
McLeod Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago Nema dijagonala Novace, ako gubis korak daj mu po sredini dugacku pa nek gadja viner.
jevrem69 Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago Vaspostavljanje dominacije vinerima iz forhenda i bekhenda ....................
DameTime Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago 2 minutes ago, Smrtokapa said: Pratim ovo iz kancelarije na livescore, znači nit radim nit gledam tenis nit mi je dobro kad vidim ovakav rezultat. ISTO, BRATE, ISTO Kako sad 40:0 za Sinnera aaaaaaaa jebote pas
McLeod Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago Devohka u publici videla sebe na bimu povlaci bratelu na dole umro sam
La mano de Dios Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago Jbt on najbolje servira u ovom 5.setu, strasno nesto, ne moze da promasi prvi servis.
Barker Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago Nine lose kad te ceo stadion hajpuje (samo kazem) Ajmo sad, jedan lagani servis gem, pliz.
BattleBender Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago (edited) Ovo je Novakov Ali - Foreman meč... Usracu se, jos sam popio cortado Edited 4 hours ago by BattleBender 3
McLeod Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago Tako samo oduzimaj uglove pa neka gadja vinere. Nece sve da pogodi.
Čočo Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago Mora da stane servis Janiku inače teška priča. U aktivnoj igri on nema šansu. Novak igra jedan od onih njegovih savršen meč. Samo da ovaj prestane sa ovim servisom.
jevrem69 Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Kakva igra nerava, preumorni Novak kojem buklvano svaki servis gem visi, dobro je da je dobio jedan ovakav poen, i po cenu dodatnog gubitka energije.
McLeod Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Mozda kljucni gem u mecu ide. Siner je u svakom setu imao jedan bas los servis gem sredinom seta.
Recommended Posts