Jump to content

Recommended Posts

Posted (edited)
9 minutes ago, Elevator Operater said:

Koliko je bedan Denver bez njega. Igrao lik 19 min i ostao najbolji strelac tima na meču.

To se znalo i pre ove povrede hahah, mada kad se vrate Gordon i Braun možda i uspeju pobediti nekoga.

Edited by Урош19
Posted

Slušao sam nekog doktora na yt sad, i kaže da se, prema onome kako ozljeda izgleda na TV, vjerojatno radi o 4-6 tjedana.

2 hours ago, Урош19 said:

Ako propusti 6 nedelja Denver da se šuta u dupe ako izbegnu plej in.

Kao i svaka TOP 4 momčad, u bilo kojoj konferenciji, koja bi ostala bez 4 startera.

Posted (edited)
12 hours ago, BattleBender said:

Da, Shaq je otisao 2004, a pao je i pre tog samog odlaska.
Iako je nefer da koristim stvar koja sledi, ali navecu je, Wade je sa tim Shaq-om koji je u padu uzeo titulu. Cim je Shaq krenuo da pada, a Kobe da vise preuzima znacaj LAL nisu bili vise sampioni.

Za ovo drugo, ne okreci reci. Nisam ja rekao da je Kobe Murray, nego da je njegova znacajnost u LAL-u ne mnogo veca nego Murray-ova u ovom Denveru.
Da je Kobe = Murray, Jokic bi do sada verovatno vec imao barem 3 titule.

2008/2009 Shaq: 

18/8/2, 1stl, 1blk, on 61% eFG

All Star, 3rd Team All NBA 

Btw, usudio bi se reći da je Murrayov playoff run bolji od minimalno jednog, po meni možda i od dva, Bryantova šampionska playoffa sa Shaqom.

Edited by Bugl Khan
  • Ha-ha 1
Posted
21 minutes ago, Bugl Khan said:

2008/2009 Shaq: 

18/8/2, 1stl, 1blk, on 61% eFG

All Star, 3rd Team All NBA 

Btw, usudio bi se reći da je Murrayov playoff run bolji od minimalno jednog, po meni možda i od dva, Bryantova šampionska playoffa sa Shaqom.

Može biti bolji samo od Kobijevog PO runa iz 2000