Jump to content

Recommended Posts

Posted (edited)
40 minutes ago, Урош19 said:

Stvarno je izjavio, video sam da je dosta stranica to prenelo.

26 minutes ago, Don Dusko said:

Poleteo je mnogo.Neka covek prvo uvede svoju ekipu u plej of...

@Урош19, videh samo da su socijalne mreže prenele, nisam video ni jednu stanicu. Nadam se da je fejk, inače je baš ispao budala. Iako mi je uvek delovao kao neki skriveni narcis tip ali mislim da je pametniji. Ako je stvarno za sebe rekao da je broj 1 onda baš šteta, mislim da će ga to sputavati u karijeri. 

Edited by Darko
Posted

Samo bahato Wemby. Pitanje je dana kad ce postati ubjedljivi broj 1. Defanzivno je vec sad najbolji na svijetu sa finom razlikom, kad otkljuca ofanzivni potencijal do kraja bice spasavaj se ko moze. 

Posted

Pa ne vidim da je nešto netačno rekao. SGA i Janis doprinose na obe strane terena. Samo za razliku od Vembare ne bih rekao da je Janis bolji od Jokare, ali vidim da je Šajko bolji. Ljudi malo potcenjuju koliko fizičke potrošnje je potrebno za igru na obe strane terena.

Posted

Ne vidim zasto bi ovo bilo nesto problematicno.

Em njegovo pravo da vrednuje defanzivu vise nego neki drugi, em je sasvim razumljivo da sebe gasira i "baca rukavicu" najboljim igracima lige.

Mozda nije optimalno sa stanovista PRa, ali meni je svakako perfectly legit. 

Pa cemo videti na terenu da li ce establirani titani NBA pokazati i njemu i javnosti ko kosi a ko vodu nosi.