SteveFrancis#3 Posted 21 hours ago Posted 21 hours ago Hell nah. Dribling je so-so iako radi, forma suta ok i nista vise, u kucanjima nema neke finese mimo brutalne sile. Igra mu nije estetski preterano privlacna, jednostavno nije sexy. Da je postao odlican napadac mimo svih mojih ocekivanja, jeste, ali prosto ne bih mogao da ovlazim dok ga gledam, sry. Pored toga, samo na ovom snimku dva ili tri puta odguruje rukom defanzivca i tako pravi separaciju. Fuck that shit. 1 1
Chaos Is Me Posted 21 hours ago Posted 21 hours ago 16 minutes ago, SteveFrancis#3 said: Pored toga, samo na ovom snimku dva ili tri puta odguruje rukom defanzivca i tako pravi separaciju. Fuck that shit. Takozvani SGA signature move. Ne bih mogao manje da se složim oko Anta, prosto fascinantno da je takav tenkić toliko elegantan pri pokretima. 1
bodo Posted 21 hours ago Posted 21 hours ago (edited) 49 minutes ago, Don Dusko said: Niko ne pise o bruci Klipersa protiv Jute?! Slabo čitaš odnosno da se bolje izrazim selektivno. Edited 21 hours ago by bodo
MrTripleDouble Posted 21 hours ago Posted 21 hours ago Gledam sad hajlajce, sta Maxey napravi ovo od sebe leptejebo, kao tenk izgleda
Wook Posted 21 hours ago Posted 21 hours ago Bilo je 30 razlike na poluvremenu. Juta ubacila 80. Posle su spustili gas.
Ludi za Poli Posted 20 hours ago Author Posted 20 hours ago Brzo ce Ainge opet razjebat sve sto iole vrijedi da ne bi Hardyju palo na pamet ganjat rezultat
Урош19 Posted 19 hours ago Posted 19 hours ago Nakon dužeg razmišljanja sam zaključio da nije fer što Vembi postoji. 1
Darko Posted 19 hours ago Posted 19 hours ago 12 minutes ago, Урош19 said: Nakon dužeg razmišljanja sam zaključio da nije fer što Vembi postoji. Igrao je fantastično ali ajde da vidimo da li ovo može u kontinuitetu. 1
nemanjau5 Posted 19 hours ago Posted 19 hours ago Wemby mi bukvalno djeluje kao da je izašao iz mog save fajla iz NBA Livea kad sam bio klinac. Tada sam mislio da sam pretjerao s ocjenama i visinom, a sad gledam kako taj “nerealni” igrač zapravo postoji. 4
Bugl Khan Posted 17 hours ago Posted 17 hours ago Wemby je jučer imao 1 asistenciju i nula tov. U pedsezoni je bilježio veliki broj izgubljenih lopti. Lik ima jedno 5-6 godina do prajma lol. Ako zdravlje izdrži, a svi se slažemo da neće igrati 75 utakmica godišnje, ako ne bude forsirao trice i dodavao iza leđa, ovo je MVP lagano. 40/15/1 sa 71/50/81 postocima šuta 🤣. Samo, da bi dobio MVP, Spursi moraju bit maksimum 10 pobjeda iza prvog. Jer i Jokic i SGA će imati odlične sezone.
Miki28 Lakers in 5 Posted 17 hours ago Posted 17 hours ago Umirem🤣🤣🤣 vidjeti reakcije Barnesa i Quickleya🤣🤣🤣 1
SteveFrancis#3 Posted 16 hours ago Posted 16 hours ago Zasto bi Raptorsi, koji su i inace reptili, dodeljivali medju sobom nagradu sa likom sasvim drugog reptila? 1
Chaos Is Me Posted 16 hours ago Posted 16 hours ago Kao što rekoh, iz nekog nepoznatog razloga gotivim ove Raptorse i nadam se da će imati dobru sezonu. 1
Dracarys Posted 15 hours ago Posted 15 hours ago 6 hours ago, Chaos Is Me said: Najlepši igrač za gledanje u celoj ligi, hands down Tek kada Irving ode u penziju.
NikadProtivKaline Posted 14 hours ago Posted 14 hours ago 3 hours ago, Bugl Khan said: ovo je MVP lagano. 40/15/1 sa 71/50/81 postocima šuta lol, pa nece stalno imati te procente polako ljudi, jeste odigrao zversku partiju, ali igraju i i drugi da, plafon mu je vrlo vrlo visok, ali treba da ostane zdrav i da bude konstantan 1
Bugl Khan Posted 12 hours ago Posted 12 hours ago (edited) 9 hours ago, Tom Wambsgans said: 72% za 2 sutirao najgori tim zapada protiv tebe i sa samo 2 poena Ace Baileya te pobedio 20 razlike, impresivno. Meni se od starta nije svideo ovaj roster pun penzionera i mislim da im je prva runda plafon plafona. Takodje, nenormalna partija Walkera Kesslera, resetovao Zubca: 22 PTS / 9 REB / 4 AST / 2 STL / 4 BLK 7/7 FG 6/8 FT Kessler je šutirao i 3/3 za 3 poena. Lik ima TS I eFG preko 100% Btw, Kessler je odigrao bolju utakmicu, ali kako je resetirao Zubca? Kessler ima 3 poena više uz 100% šut iz polja i 100% šut sa linije za tri iz 2 pokušaja. (inače mu za šutnuti 2 trice treba nekih 6-7 utakmica). Imao je 3 defanzivna skoka više, ali i 1 ofanzivni skok manje. Bio je bolji i u asistencijama jer ima i 1 asistenciju više. Ali Kessler je imao Markkanena, Sensabaugha i Georgea koji su zajedno zabili 56 poena (šutiravši 55% iz polja, 38% za 3, i 86% sa slobodnih), ulovili 12 skokova, podjelili 16 asistencija, i ukrali 3 lopte. Zubac je zabilježio 19/7/3, 1 blk, 71% TS. Zabio je najviše poena i uhvatio najviše skokova u momčadi Clippersa. On je imao Hardena, Collinsa i Lopeza koji su zajedno zabili 44 poena (44% iz igre, 36% za 3, i 67% sa slobodnih), uhvatili 12 skokova, podjelili 12 asistencija, ukrali 2 lopte i imali 2 blokade. Inače, Kesslera smatram jednim od podcjenjenijih petica u ligi. Istina, nema šut za 3P, i nema midrange (35% šuteva su mu zakucavanja, a 95% šuteva mu je u radijusu od 3m od koša) ali je zato izuzetno pokretan i brz za svoju visinu (trči gore dole po terenu, dovoljno je brz na nogama da prilično dobro brani brani pnr, i odličan je u blokiranju šuteva. Ima 24 godine, najbolji je ofanzivni skakač lige, drugi bloker lige, TOP 5 skakač lige, TOP 10 u eFG% među centrima. Na kraju ove sezone mu istječe ugovor, i ne znam što Utah planira s njim, predpostavljam da će ga produžit i trejdat. Makar, pošto je jako mlad, a Jazz u sljedećih 5-6 godina ima tipa 11-12 pickova prve runde, možda bi ga bio bolje ostaviti i razvijati (šut naravno). Ugl, Kessler će imat mjesta u NBA dugi niz godina. 1 hour ago, NikadProtivKaline said: lol, pa nece stalno imati te procente polako ljudi, jeste odigrao zversku partiju, ali igraju i i drugi da, plafon mu je vrlo vrlo visok, ali treba da ostane zdrav i da bude konstantan Pa naravno da neće. Nitko nema. Jesi pročitao cijeli post? Edited 12 hours ago by Bugl Khan
Darko Posted 9 hours ago Posted 9 hours ago 9 hours ago, Darko said: Igrao je fantastično ali ajde da vidimo da li ovo može u kontinuitetu. @MrTripleDouble šta je ovde za smejanje, to jest šta je u mom postu kontrovezno? Nije mi jasno.
MrTripleDouble Posted 9 hours ago Posted 9 hours ago 18 minutes ago, Darko said: @MrTripleDouble šta je ovde za smejanje, to jest šta je u mom postu kontrovezno? Nije mi jasno. Kakvo bre pitanje kontinuiteta. Svake sezone dize procente za dva, za tri, slobodna bacanja, skokove, blokade... Evo sad strpao 40 najboljem defanzivnu lige u poslednjih 10 godina na bazi kurca. Ako si mislio na to samo da ga zaobidju povrede, to je vec nesto drugo, nije kontinuitet.
Darko Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago (edited) 1 hour ago, MrTripleDouble said: Kakvo bre pitanje kontinuiteta. Svake sezone dize procente za dva, za tri, slobodna bacanja, skokove, blokade... Evo sad strpao 40 najboljem defanzivnu lige u poslednjih 10 godina na bazi kurca. Ako si mislio na to samo da ga zaobidju povrede, to je vec nesto drugo, nije kontinuitet. Držim te za ozbiljnog forumaša, ne razumem zašto ovakav ton i kako sam te trigerovao. Anyway, prošle sezone je ima 47.6% iz igre, što je za tolikog igrača ipak malo tanko. For the record, mislim da će ove sezone eksplodirati pošto je vidno jači i igra više oko reketa - ali prvo reci pa onda reci hop. Jedna lasta ne čini proleće, osobina legenda ove igre je konzistentnost. To je sve. I da, navijam za njega da ispuni potencijal. Edited 7 hours ago by Darko
Recommended Posts